bár lehet, le se szarná a szobrokat meg a madarakat. ki tudja.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 15., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. október 15., szombat 16:01
Akik ezt használják, hogy az m1, a Kossuth rádió.. mint most te, azok általában nem tudják, hogy mekkora az m1 nézettsége.kiserik írta:Az a réteg, ha kell Brüsszelig is elmegy, mert csakafidesz és fanatikusan OV hívők. Nekik az ingerküszöböt az M1 határozza meg.Süti írta: Egyébként én nem akarok fotelforradalmár lenni, de ma egy lájtos méretű Lidl bevásárlás után csak pislogtam, és nekem nem szűk a nadrág. De az a réteg, akiknek már háború/vak gazdaságpolitika/infláció előtt is az volt, nekik hol van az ingerküszöb, mielőtt kicsapják a hisztit, székházat gyújtogatnak meg tankot lopnak?Nem kívánom, vagy ilyenek, csak elgondolkoztam rajta mikor raktam be az 1400 forintos kiló paradicsomot a táskába.
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 15., szombat 15:46
Az a réteg, ha kell Brüsszelig is elmegy, mert csakafidesz és fanatikusan OV hívők. Nekik az ingerküszöböt az M1 határozza meg.Süti írta: Egyébként én nem akarok fotelforradalmár lenni, de ma egy lájtos méretű Lidl bevásárlás után csak pislogtam, és nekem nem szűk a nadrág. De az a réteg, akiknek már háború/vak gazdaságpolitika/infláció előtt is az volt, nekik hol van az ingerküszöb, mielőtt kicsapják a hisztit, székházat gyújtogatnak meg tankot lopnak?Nem kívánom, vagy ilyenek, csak elgondolkoztam rajta mikor raktam be az 1400 forintos kiló paradicsomot a táskába.
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 15., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 15., szombat 12:51
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 15., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. október 15., szombat 9:10
Figyi, ha drága a kenyér, akkor azt hősök terét vagy micsodát nem is baj ha beszántják, a citadellán meg úgyis idétlenül néz ki, hogy pálmalevelet emelget a bástya.gutihaz14 írta: oke akkor ez legyen most a magyarok legnagyobb szivfajdalma. egy szobor. mindennapi eletunket legalabb masra koncentraljuk nem gondolunk a 800 ftos kenyerre sem.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 15., szombat 9:03
Az azért megvan, hogy Gabi nem itt, hanem ott van, ő nem olvassa, hanem megéli az ukrán eseményeket?gutihaz14 írta: istenem ezek a multban ragadasok meg mindig. kit erdekel egy szobor... emberek gyerekek halnak meg csaladok hullanak szet a dogorogi kgbs haverja miatt itt meg a szobor miatt megy valami hozonges
mondjuk mi masrol irjon az origo meg a magyarnemzet. a sikeres gazdasagpolitikarol aligha tudna.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. október 15., szombat 8:51
Nem egy random szoborról van szó bármennyire is akarod itt bagatellizálni. Semmi köze a 800ft kenyérnek ehhez azon kívül hogy szerinted vannak nagyobb problémák is. Igen vannak. De attól még nem lehet úgy tenni hogy rendben van nemzeti szimbólumok megrongálása és/vagy kulturális értékek vandál elpusztítása.gutihaz14 írta: oke akkor ez legyen most a magyarok legnagyobb szivfajdalma. egy szobor. mindennapi eletunket legalabb masra koncentraljuk nem gondolunk a 800 ftos kenyerre sem.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 15., szombat 8:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 15., szombat 8:21
Hol olyan olcso a kenyer?gutihaz14 írta: oke akkor ez legyen most a magyarok legnagyobb szivfajdalma. egy szobor. mindennapi eletunket legalabb masra koncentraljuk nem gondolunk a 800 ftos kenyerre sem.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 15., szombat 8:00
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 15., szombat 7:59
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. október 15., szombat 7:48
Az a szobor egy szimbólum nem egy sima tárgy. Az hogy egy háborús konfliktus közepén azzal vannak elfoglalva hogy egy harmadik nemzet tagjait megallazzák már bocs de nagyon nem kóser. Pláne hogy elvárják hogy annak a nemzetnek fiai akik ukrán állampolgárok meghallják Ukrajnáért a fronton. És ők akarnak belépni az EU-ba. Vegytiszta soviniszta megnyilvánulása volt. Szégyen.gutihaz14 írta: istenem ezek a multban ragadasok meg mindig. kit erdekel egy szobor... emberek gyerekek halnak meg csaladok hullanak szet a dogorogi kgbs haverja miatt itt meg a szobor miatt megy valami hozonges
mondjuk mi masrol irjon az origo meg a magyarnemzet. a sikeres gazdasagpolitikarol aligha tudna.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 15., szombat 6:13
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. október 15., szombat 2:00
A történelem bizony ismétli önmagát…Sokan egy-egy Wass Albert-idézettel fejezik ki a szomorúságukat vagy R. Vozáry Aladár kárpátaljai újságíró gondolatait idézik, aki a millenniumi emlékmű lebontása alkalmával a Munkács című lap 1924. december 28-i számában a következőket írta:
"Ti pedig, nagy urak, kiknek ma ősi földünkön a hatalom kezetekbe adatott, ne vegyétek rossznéven, hogy mi, kik e földnek őslakói vagyunk, búcsúzunk a turulmadártól. Ne vessetek ránk követ azért, ha fáj a lelkünk, mikor a múlt szent madarának sorsára gondolunk. Ti is csak így tennétek. És kell jönni időnek, mikor belátjátok, hogy kár volt a turult leszedni, az emlékoszlopot lebontani. Jönni fog idő, mikor belátjátok, hogy csak az az ország lehet boldog, nagy s hatalmas, melyben mindenki érzését, minden nép emlékeit tiszteletben tartják.”
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 14., péntek 8:31
Az a baj- és ezt több Elmü regisztrált szerelő mondta - hogy a hálózat nem bírja el a sok visszatáplálást. Szóval de, elképzelhető, hogy nem engednek majd visszatáplálni.raul 4 ever írta: Csak nem lesz akkora gyökér a szabályozás, hogy az áramot nem engedi majd "feltölteni" a rendszerbe, az annyira menne szembe mindennel ami #zöld, #fenntarthatóság, hogy elképzelni nem tudom..
Azt már igen (amiről volt szó pár cikkben), hogy aki "diszponálható" áramot is termel, már pénzt nem kap érte..
Most milyen elszámolási módok vannak? Mint a normál fogyasztásnál? Havi részszámla, vagy éves elszámoló alapján (szumma termelt - szumma fogyasztott= valami?)
Majd valaki aki benne van --> azt jól értettem, hogy egyébként 2024től amúgy is EU szinten lett volna ez kivezetve?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 14., péntek 8:21
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 13., csütörtök 21:52
A még nem engedélyezett vagy nem megigényelt napelem rendszerek már nem lehetnek visszatáplálóak. Majd a közlöny pontosítRealista24 írta:Mármint mégsem indul?69erssam írta: Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 13., csütörtök 21:49
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem