Politika
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Csak nem lesz akkora gyökér a szabályozás, hogy az áramot nem engedi majd "feltölteni" a rendszerbe, az annyira menne szembe mindennel ami #zöld, #fenntarthatóság, hogy elképzelni nem tudom..
Azt már igen (amiről volt szó pár cikkben), hogy aki "diszponálható" áramot is termel, már pénzt nem kap érte..
Most milyen elszámolási módok vannak? Mint a normál fogyasztásnál? Havi részszámla, vagy éves elszámoló alapján (szumma termelt - szumma fogyasztott= valami?)
Majd valaki aki benne van --> azt jól értettem, hogy egyébként 2024től amúgy is EU szinten lett volna ez kivezetve?
Azt már igen (amiről volt szó pár cikkben), hogy aki "diszponálható" áramot is termel, már pénzt nem kap érte..
Most milyen elszámolási módok vannak? Mint a normál fogyasztásnál? Havi részszámla, vagy éves elszámoló alapján (szumma termelt - szumma fogyasztott= valami?)
Majd valaki aki benne van --> azt jól értettem, hogy egyébként 2024től amúgy is EU szinten lett volna ez kivezetve?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
A még nem engedélyezett vagy nem megigényelt napelem rendszerek már nem lehetnek visszatáplálóak. Majd a közlöny pontosítRealista24 írta:Mármint mégsem indul?69erssam írta: Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...![]()
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kell a bevétel nekik, hogy az emberek megszívják, az mellékes.
De ők a magyarokat védik, és a magyar nép az első.
jah.
De ők a magyarokat védik, és a magyar nép az első.
jah.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
En majdnem belebasztam a tv-be amig el nem hangzott a buvos “a mar megigenyelt napelemekre ez nem vonatkozik” mondat. Amugy meg szokas szerint az apjuk f*szat.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jelen69erssam írta: Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...![]()

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mármint mégsem indul?69erssam írta: Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...

Hát mert mi köze van a Fidesznek, hogy Brüsszel ennyire megemelte az euró árát? .... Na ugye...Sierra írta:Tehát aki ezt downvote-olta ezt a hsz-t, aszerint ez normális, ami a forinttal történik, teljesen természetes és egyáltalán nem felháborító.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()
![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
persze hiszen mi forinttal fizetunk kit erdekel a dollar meg euroSierra írta:Tehát aki ezt downvote-olta ezt a hsz-t, aszerint ez normális, ami a forinttal történik, teljesen természetes és egyáltalán nem felháborító.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()
![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Tehát aki ezt downvote-olta ezt a hsz-t, aszerint ez normális, ami a forinttal történik, teljesen természetes és egyáltalán nem felháborító.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Ránéztem legutóbb az egyik céges számlámra, amit egy amerikai ügyfélnek állítottam ki tavaly júliusban: 296 Ft/$ volt akkor az árfolyam. Azóta Brüsszel és Gyurcsány bekeményített.
12 ev felelos kormanyzas. ugyebar. meg kinek mit intezett a kormanya.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()
valojaban meg
dilettans az egesz fidesz es fogalmuk sincs hogy oldjak meg
valamelyik univerzumban:

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még 380 körül váltottam át a forintomat euróba. Azt hittem már az is késő.nmate írta: Remy vegyél már eurot forintból pls, kösz

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remy vegyél már eurot forintból pls, kösz
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Angol font 500 felett ebben a pillanatban hihy ezt beirom…….🫣🫣Remy írta: Forint megint nagyot megy.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd amikor jon a FED kamatemeleses bejelentese, akkor nezd meg.Remy írta: Forint megint nagyot megy.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Forint megint nagyot megy.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kisfiam sulijában az egyik ilyen "menekült" kisány 10 percig nem mert kijönni a pad alól, mert egy repülő hangos volt, ahogy elment a suli felett.
Az én koordinátarendszeremben bőven sáros ukrajna is (lásd Lordgabi beszámolói, stb.), de a ruszkik (mint felsővezetés) megint csak pusztítanak és szenvedést okoznak (meg atomerőművek körül bazookáznak, szülészeteket, kórházakat, óvóhelyként használt színházakat lőnek rommá, a többi dolgukat le sem írom, mert sírnék legszívesebben). Bőven túl vagyunk már azon a ponton, hogy ne inkább nekik a jó édes anyukájukat.
Az én koordinátarendszeremben bőven sáros ukrajna is (lásd Lordgabi beszámolói, stb.), de a ruszkik (mint felsővezetés) megint csak pusztítanak és szenvedést okoznak (meg atomerőművek körül bazookáznak, szülészeteket, kórházakat, óvóhelyként használt színházakat lőnek rommá, a többi dolgukat le sem írom, mert sírnék legszívesebben). Bőven túl vagyunk már azon a ponton, hogy ne inkább nekik a jó édes anyukájukat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
És még mindennek a tetejébe barcás is az arc.