Jelen69erssam írta: Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...![]()

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 13., csütörtök 18:29
Jelen69erssam írta: Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 18:27
Mármint mégsem indul?69erssam írta: Na emberek...volt még más is aki a zöld hitel után a napelemes hülyeséget is bukta? Pár napja még ment a húúú indul a napelem program november 1-el ma meg már landol a tátott szájba a ...![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 13., csütörtök 17:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 13., csütörtök 17:46
Hát mert mi köze van a Fidesznek, hogy Brüsszel ennyire megemelte az euró árát? .... Na ugye...Sierra írta:Tehát aki ezt downvote-olta ezt a hsz-t, aszerint ez normális, ami a forinttal történik, teljesen természetes és egyáltalán nem felháborító.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 13., csütörtök 16:56
persze hiszen mi forinttal fizetunk kit erdekel a dollar meg euroSierra írta:Tehát aki ezt downvote-olta ezt a hsz-t, aszerint ez normális, ami a forinttal történik, teljesen természetes és egyáltalán nem felháborító.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 16:06
Tehát aki ezt downvote-olta ezt a hsz-t, aszerint ez normális, ami a forinttal történik, teljesen természetes és egyáltalán nem felháborító.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()
HozzászólásSzerző: node » 2022. október 13., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 13., csütörtök 15:48
12 ev felelos kormanyzas. ugyebar. meg kinek mit intezett a kormanya.Sierra írta: Esküszöm nem tudom mi folyik már itt, de hogy senki csőrét nem bassza ez, és hogy nem lehet mit tenni, az vérlázító.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 13., csütörtök 15:36
Még 380 körül váltottam át a forintomat euróba. Azt hittem már az is késő.nmate írta: Remy vegyél már eurot forintból pls, kösz
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 13., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. október 13., csütörtök 14:58
Angol font 500 felett ebben a pillanatban hihy ezt beirom…….🫣🫣Remy írta: Forint megint nagyot megy.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 14:53
Majd amikor jon a FED kamatemeleses bejelentese, akkor nezd meg.Remy írta: Forint megint nagyot megy.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 13., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 12., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 12., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 12., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 12., szerda 20:58
ateeemadrid írta:Dehát egy ukrán tag mesélte, az 10/10es forrás.Pipita írta:
Először nem értettem, hogy erre miért nem reagált senki, úgyhogy megpróbáltam rá reagálni én, aztán megértettem, hogy miért nem méltatta senki válaszra. Nem ér annyit.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. október 12., szerda 20:55
Dehát egy ukrán tag mesélte, az 10/10es forrás.Pipita írta:Először nem értettem, hogy erre miért nem reagált senki, úgyhogy megpróbáltam rá reagálni én, aztán megértettem, hogy miért nem méltatta senki válaszra. Nem ér annyit.rikko írta:
Az pedig ukrán vezetés parancsára történt és történik, hogy iskolákat , lakóépületeket használnak fedezéknek. Az egyik ukrán tag mesélte, hogy hajnalban jött a sereg , kiürítették az épületet, jöttek a katonák bepakoltak a cuccot, fegyvereket , stb és a népet meg elküldték. Volt akiknek nem adtak segítséget, hanem simán kitették az utcára és menj amerre látsz.
Ezeket pedig nagyon jól tudja az orosz fél, mert rengeteg az ukrán besúgó. Így azon nem kell csodálkozni, ha ilyen épületbe beküldik a rakétát. Nem azt mondom, hogy minden alkalommal ez van , de az esetek nagy részében igen. Ha a ruszkik nagyon akarnák, akkor civilestül lerombolnának mindent is és nem napi 10-20 halott lenne , hanem 2000-3000... De erről szó sincs
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. október 12., szerda 20:53
Először nem értettem, hogy erre miért nem reagált senki, úgyhogy megpróbáltam rá reagálni én, aztán megértettem, hogy miért nem méltatta senki válaszra. Nem ér annyit.rikko írta:Az pedig ukrán vezetés parancsára történt és történik, hogy iskolákat , lakóépületeket használnak fedezéknek. Az egyik ukrán tag mesélte, hogy hajnalban jött a sereg , kiürítették az épületet, jöttek a katonák bepakoltak a cuccot, fegyvereket , stb és a népet meg elküldték. Volt akiknek nem adtak segítséget, hanem simán kitették az utcára és menj amerre látsz.cart írta: A raketat meg mindig az orosz katonak lottek ki Putyin parancsara, ami lerombolta az ukran korhazat meg iskolakat. Ezeket a tenyeket nem tudom hogy lehet mashogy ertelmezni![]()
Ezeket pedig nagyon jól tudja az orosz fél, mert rengeteg az ukrán besúgó. Így azon nem kell csodálkozni, ha ilyen épületbe beküldik a rakétát. Nem azt mondom, hogy minden alkalommal ez van , de az esetek nagy részében igen. Ha a ruszkik nagyon akarnák, akkor civilestül lerombolnának mindent is és nem napi 10-20 halott lenne , hanem 2000-3000... De erről szó sincs
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem