Nem kötekedek, cafolom, amiket irsz. Kivancsi vagyok meg birod-e allni, hogy reagaljkiserik írta:Vagy elrakod télire. A spórolás már csak ilyen.Süti írta: Szoval ezzel onellato leszel akkor mikor éppen erik a paradicsom. Egyébként meg mehetsz a boltba. Vagy nem eszel paradicsomot.Te csak kötekedsz. Ennyi. Itt a nagy reagálásod:Realista24 írta:
Eddig olvastam.
Amugy nekem nem kell bemutatni ezt, van magasagyasom, csinalom a dolgot (ezert is irtam, hogy nem olcso osszerakni es fenntartani). A te eredeti felvetesedre reagaltam, de ugy elaprozod, hogy elvesztel benne.Mindezt erre:Realista24 írta: Jo hat kiserik azt gondolja, hogy mindenkinek van 50 hektar foldje gazdalkodni, meg 100 haziallata.Részemről befejeztem. Akit érdekel a téma vagy segítség kell, az keressen privátban.kiserik írta:
Én meg arra gondolok, hogy falun megválaszthatom, hogy mivel és mennyit fűtök (fa, áram, gáz, stb, sőt, napelemet is tehetek fel akár ingyen), míg Te ki vagy téve a távhőnek és majd meglátjuk, hogy hány fok lesz télen az, amit kapsz. Megtermelhetem az élelmiszert csupán munkával, neked minden falatért fizetned kell. Én önellátó tudok lenni, Te ki vagy szolgáltatva elég sok mindennek.

Azt meg kulon sajnalom, hogy tovabbra sem fogod fel, hogy mit akart jelenteni az 50 hektaros pelda...de emlekszem en az allaspontodra abban a temaban is, amikor a kartalanitasi osszegekrol volt szo. Azota nem tudom komolyan venni az elfogulatlansagodat a temaban. De termeszetesen a gyakorlati, nagy gazdalkodo tudasodat nem tudom es nem is tisztem ketsegbe vonni, de hogy fogalmad nincs az atlagember vilagarol ebben a temaban, az egyertelmunek tunik.