cart írta:
A raketat meg mindig az orosz katonak lottek ki Putyin parancsara, ami lerombolta az ukran korhazat meg iskolakat. Ezeket a tenyeket nem tudom hogy lehet mashogy ertelmezni
Tegyél mellé egy olyan tényt, hogy 2014 óta Kelet Ukrajnában több, mint 14.000 ember halt meg, ezek közül 3.000 civil, főként orosz nemzetiségű ukrán állampolgár az ukrán ""hardsereg"" szorgos munkája által (ENSZ becslés). Kíváncsi lennék, hogy milyen lenne a megítélése a ""békés, ártatlan"" Ukrajnának, ha ez az ország nyugati felén zajlott volna.
Természetesen tudjuk, hogy ezek csak ürügyek. Ahogyan a fenti ürügy az oroszoknak, úgy ürügy a másik oldalnak a kórház meg iskola. Persze fals hírek, videók és képek készítésében és publikálásában mindkét fél jártas. Erre írtam, hogy nincs fehér és nincs fekete. Csak meg kell néznia két narratívát:
- orosz: ők felszabadítani mennek az orosz nemzetiségi területeket
- ukrán (amerikai): az oroszok el akarják foglalni egész Ukrajnát és nem akarnak majd megállni az ukrán határnál... (most már inkább átállt ez a narratíva arra, hogy Putyin régi-új Szovjetuniót akar)
Közben meg rohadtul nem erről szól az egész.
gutihaz14 írta:
cart írta:
A raketat meg mindig az orosz katonak lottek ki Putyin parancsara, ami lerombolta az ukran korhazat meg iskolakat. Ezeket a tenyeket nem tudom hogy lehet mashogy ertelmezni
m1 nezonek ez mashogy jon le
Bocsi. Soha nem nézek m1-et, se semmilyen állami médiumot.