Durva amúgy mi lement oldalakon keresztül, igazából még Sierrához térnék vissza egy pillanatra, mert azon gyorsan továbblépett mindenki - az megvan hogy ha te távhővel fűtesz az amúgy gázt használ?

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 12., szerda 1:16
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. október 11., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 11., kedd 23:17
Ezt már egyszer megbeszéltük, hogy miért van.rikko írta: Apropó, hogy is van az, hogy a lengyelek imádják most az ukránokat....aztán néhány évtizede meg Bandera bácsi épp őket gyilkolta halomra.... Dehát ugye a lengyel érdek az, hogy bárki ellen csak USA ellen ne.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. október 11., kedd 23:09
https://www.developmentaid.org/news-str ... s-opinionsDupla D írta:A felesleges személyeskedések helyett az én kérdésemet válaszoljátok inkább meg. Komolyan érdekel az oka.Dupla D írta: Ezt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá: hogy lehet az, hogy még a hrivnya is erősödik a forinthoz képest?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 23:01
Pont ezért volt 2014-ben a krími népszavazás is. Bár ott Vlagyimirnek jobban kellett Szevasztopol , mint az a 1-2 millió krími tatár. Ahogy az amcsik sem véletlen ragaszkodnak a palagázzal teli Donyec medencehez.kiserik írta: Én csak azt nem értem, hogy ebben a helyzetben hogyan lehet semmisnek tekinteni azt, hogy éveken keresztül gyilkolászták az ukránok az orosz kisebbséget, illetve az USA, akarom mondani a NATO tolakodó, provokatív politikáját.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 22:53
Az egészben az a legszörnyűbb, hogy csak dobalozol a szavakkal. Az ukránok elég nagy része a háta közepére nem kívánja Zelenskijt, ahogy az oroszok sem kérnek már nagyon régóta Putyinbol. Sőt a legkisebb, legszorosabb köre sem, de van az a pénz.zsuninnyo írta:Termeszetesen csak a vak nem latja, hogy neked van igazad. (hiszen a feleseged orosz, ugyh elso kezbol tudod, hogy egy bab).rikko írta:
Kedves fórum társ,nem tudom, hogy miből szeded nekem mennyi az EQ-m. Mert bár semmi fogalmad róla, hogy én mennyire foglalkozom az ukrán - orosz problémával és lövésed sincs, hogy mit érzek legbelül.
De segítek. Jelenleg 15 ukránnak adok otthont , annak ellenére, hogy feleségem orosz állampolgár. Ebből a 15 főből, 7-nek sikerült melót találnom. Rengeteg orosz és ukrán ismerősöm van, nem úgy mint neked ( valószínűleg). Átlatom a mindennapjaikat , átérzem a nyomorukat. Ezért is mondom , hogy az ukrán vezér egy bohóc. Természetesen csak a vak nem látja, hogy ő egy báb. Persze lehet más is a vélemény. Ettől még nem biztos, hogy az a valóság. Ahogy az sem , hogy az én verzióm az.
A masik felehez pedig respect.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 11., kedd 22:53
12 év felelős kormányzás. Ilyen egyszerű.Dupla D írta:A felesleges személyeskedések helyett az én kérdésemet válaszoljátok inkább meg. Komolyan érdekel az oka.Dupla D írta: Ezt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá: hogy lehet az, hogy még a hrivnya is erősödik a forinthoz képest?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 11., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 11., kedd 22:44
A felesleges személyeskedések helyett az én kérdésemet válaszoljátok inkább meg. Komolyan érdekel az oka.Dupla D írta: Ezt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá: hogy lehet az, hogy még a hrivnya is erősödik a forinthoz képest?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. október 11., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 11., kedd 22:42
Ez azé erős most..zsuninnyo írta:Megis 100-szor akkora hazafi, mint te valaha is leszel. Egyszer erne el az EQ-d egy kukoricaet, maris jobb hely lenne a vilag.rikko írta:
Mások tollával könnyű ékeskedni. Ha az amcsik nem állnak be mögé, akkor nemhogy az országban, de már Európában sem lenne. Ennyit erről, hogy mekkora hazafi.
Ez olyan mint amikor a kis boxos odafut hozzád a buliban lever egy sallert, mert tudja, hogy a bejáratnál ott van 30 tesó aki megvédi. Nah pont ezt játsza ő is el. Bidennek pedig pont kapóra jön ez az egész és iszonyatos mennyiségű "pénzt" önt az országba, hogy "demokrácia" legyen.
Egy olyan országban, ahol demokrácia talán soha nem volt és ilyen korrupció mellett soha nem is lesz.
HozzászólásSzerző: db97 » 2022. október 11., kedd 22:39
Ugyanekkora vehemenciát legyszi, amikor Zelenszkij épp a kárpátaljai magyarokat fosztja meg alapvető emberi jogaitól.zsuninnyo írta:
Megis 100-szor akkora hazafi, mint te valaha is leszel. Egyszer erne el az EQ-d egy kukoricaet, maris jobb hely lenne a vilag.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 11., kedd 22:38
Termeszetesen csak a vak nem latja, hogy neked van igazad. (hiszen a feleseged orosz, ugyh elso kezbol tudod, hogy egy bab).rikko írta:zsuninnyo írta:
Megis 100-szor akkora hazafi, mint te valaha is leszel. Egyszer erne el az EQ-d egy kukoricaet, maris jobb hely lenne a vilag.
Kedves fórum társ,nem tudom, hogy miből szeded nekem mennyi az EQ-m. Mert bár semmi fogalmad róla, hogy én mennyire foglalkozom az ukrán - orosz problémával és lövésed sincs, hogy mit érzek legbelül.
De segítek. Jelenleg 15 ukránnak adok otthont , annak ellenére, hogy feleségem orosz állampolgár. Ebből a 15 főből, 7-nek sikerült melót találnom. Rengeteg orosz és ukrán ismerősöm van, nem úgy mint neked ( valószínűleg). Átlatom a mindennapjaikat , átérzem a nyomorukat. Ezért is mondom , hogy az ukrán vezér egy bohóc. Természetesen csak a vak nem látja, hogy ő egy báb. Persze lehet más is a vélemény. Ettől még nem biztos, hogy az a valóság. Ahogy az sem , hogy az én verzióm az.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 22:32
zsuninnyo írta:Megis 100-szor akkora hazafi, mint te valaha is leszel. Egyszer erne el az EQ-d egy kukoricaet, maris jobb hely lenne a vilag.rikko írta:
Mások tollával könnyű ékeskedni. Ha az amcsik nem állnak be mögé, akkor nemhogy az országban, de már Európában sem lenne. Ennyit erről, hogy mekkora hazafi.
Ez olyan mint amikor a kis boxos odafut hozzád a buliban lever egy sallert, mert tudja, hogy a bejáratnál ott van 30 tesó aki megvédi. Nah pont ezt játsza ő is el. Bidennek pedig pont kapóra jön ez az egész és iszonyatos mennyiségű "pénzt" önt az országba, hogy "demokrácia" legyen.
Egy olyan országban, ahol demokrácia talán soha nem volt és ilyen korrupció mellett soha nem is lesz.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 11., kedd 22:31
baromi egyszerű. az ő szomszédjuknál nincs háború.Dupla D írta: Ezt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá: hogy lehet az, hogy még a hrivnya is erősödik a forinthoz képest?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 11., kedd 22:12
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 11., kedd 22:07
Megis 100-szor akkora hazafi, mint te valaha is leszel. Egyszer erne el az EQ-d egy kukoricaet, maris jobb hely lenne a vilag.rikko írta:Mások tollával könnyű ékeskedni. Ha az amcsik nem állnak be mögé, akkor nemhogy az országban, de már Európában sem lenne. Ennyit erről, hogy mekkora hazafi.babaking írta: Oké, előző életében bohóc volt. Az előélete minősíti a mostani eredményeit? Te mit csináltál volna másképp a mostani helyzetben a helyében? Tudsz nála alkalmasabbat?
Trump egy reality sztár, Biden egy szenilis politikus, ők jobban kvalifikálta? Putyin ex KGB, aztán mennyit segített az most neki?
Csinált olyat ami miatt rossz vezető? Nem menekült el, onnan kér segítséget ahol tud. És a legfontosabb: mindenki azt hitte, hogy Ukrajna napok alatt elesik. Ehhez képest jelenleg épp az oroszok vonulnak vissza. Khm, akarom mondani átcsoportosítanak.
Ha békeidőben földbe állította volna az országot akkor megértem, hogy bohóc, de ilyen helyzetben az előélete miatt röhögni rajt nem fair.
Szerk.: a video tényleg jó.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 11., kedd 21:50
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 21:19
Mások tollával könnyű ékeskedni. Ha az amcsik nem állnak be mögé, akkor nemhogy az országban, de már Európában sem lenne. Ennyit erről, hogy mekkora hazafi.babaking írta: Oké, előző életében bohóc volt. Az előélete minősíti a mostani eredményeit? Te mit csináltál volna másképp a mostani helyzetben a helyében? Tudsz nála alkalmasabbat?
Trump egy reality sztár, Biden egy szenilis politikus, ők jobban kvalifikálta? Putyin ex KGB, aztán mennyit segített az most neki?
Csinált olyat ami miatt rossz vezető? Nem menekült el, onnan kér segítséget ahol tud. És a legfontosabb: mindenki azt hitte, hogy Ukrajna napok alatt elesik. Ehhez képest jelenleg épp az oroszok vonulnak vissza. Khm, akarom mondani átcsoportosítanak.
Ha békeidőben földbe állította volna az országot akkor megértem, hogy bohóc, de ilyen helyzetben az előélete miatt röhögni rajt nem fair.
Szerk.: a video tényleg jó.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. október 11., kedd 21:14
Meg a vegen foispan is csak egy Soros berenc libsi?Karim the king írta: Érdekes gondolatok! Kár, hogy határon belül ilyeneket nem enged meg magának. Nem értem, miért lenne neki presztízs vesztés, ha egy ilyet az RTL-en, vagy a TV2-n tolna, a propaganda interjúk helyett...![]()
https://youtu.be/2F8EomtJLxY
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem