babaking írta:
Szerintem városban is sokan érzik - és itt most a városi középosztalyra gondolok - pl márkás termék helyett sajátmárkásat vesznek. Tehát nem a mennyiséget kell csökkenti, vagy teljesen lemondani hanem a minőségből leadni. Ezek luxusproblémák nekik, de az nem azt jelenti, hogy nem érzik
En tobb mindent, amit korabban vettem, nem veszek meg. Nem azert mert nem tudnam, hanem, mert egyszeruen irrealisnak gondolom kiadni erte annyi penzt. A gyereknek is probaltam visszavenni a dolgokat, pl. edzes utan a bufeben nincs melegszendvics veve, ami egy fel bagett, kis sonka-sjat 990 Ft-ert, vagy egy yenkee hotdog 890-ert, amik regen par szaz forintok voltak es kivaltottam vele egy vacsorat, es idot sporoltam vele magamnak is.
Tegnap mondjuk vettem orias pottyost 269 Ft-ert, amit nem is annyira regen 119 Ft-ert vettem.
Akik eddig nem figyeltek az arakat, azokat most sem erdekli, mert meg nem olyan merteku a dolog, hogy nekik feltunjon.
En eddig nem nagyon figyeltem az arakat, ami kellett megvettem. Nem erdekelt. Aztan rafutottam egy-ket bevasarlasra, es ahogy trackeltem a kolteseimet, elsore nem ertettem, hogy hova tunt x ezer, aztan utananeztem, es realizaltam.