Tiszta mennyei.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 15., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 14., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 14., péntek 10:24
a sorozata is érdekes.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 14., péntek 10:16
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 12., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 11., kedd 12:01
Bazd...A Brighton zambiai középpályásának, Enock Mwepunak 24 évesen fel kellett hagynia profi pályafutásával, miután örökletes szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Tavaly júliusban körülbelül 20 millió fontért csatlakozott a Brightonhoz a Red Bull Salzburgtól, saját biztonsága érdekében az egyetlen lehetőség, ha abbahagyja a futballt.
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. október 11., kedd 11:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 11., kedd 8:40
edddig is kutyakemények voltak, de ezzel a Haaland deallel most tényleg köröket vernek mindenkire és röhögve fogják megnyerni szerintem. Arsenal lendülete se fog kitartani szvsz. Viszont remélem idén még elcsípnek egy BL helyet.TheBull6 írta: Hétvégén Pool-City, ha valamilyen csoda folytán nyernének Kloppék, akkor még azért reménykedhetnek az üldözők, ha nem, akkor szerintem legalább 10+ ponttal nyeri ezt a City a végén, más kategória amit lenyomnak ebben a szezonban mint a többiek.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. október 11., kedd 8:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 10., hétfő 21:28
Én félkomolyan böktem az Arsenalra, de egyre jobban néz kiFérfiasan bevallom, a poolra böktem, hogy oda megy a bajnoki cím. Úgy voltam, hogy elment Mané, de hoztak nagy pénzért új arcot, biztos nem viccből, meg Jota is jónak tűnt, Diaz is jó félévvel nyitott, nem hittem volna, hogy ez lesz velük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. október 10., hétfő 18:10
Everton stadionjanak neveert allitolag 200 millio dollart ajanlott egy felnott webcam-es oldal.Realista24 írta: Google akarja a Tottenham stadionjanak a nevet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 10., hétfő 18:09
Legalább kiírhatják a trófea szekrényre a kupák helyére, hogy a keresett kifejezés nem található.Realista24 írta: Google akarja a Tottenham stadionjanak a nevet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 17:57
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 10., hétfő 13:49
Férfiasan bevallom, a poolra böktem, hogy oda megy a bajnoki cím. Úgy voltam, hogy elment Mané, de hoztak nagy pénzért új arcot, biztos nem viccből, meg Jota is jónak tűnt, Diaz is jó félévvel nyitott, nem hittem volna, hogy ez lesz velük.Tjacks írta:én az első perces beárazásos kommentedre reagáltam, ott nem tudom milyen kolosszális hibát vétett.Kercsó írta:
vakon volt míg le nem cserélték, úgy rohangált, mint egy full kezdő
a 2. gólban is vastagon benne volt.
a második gólnál meg "védte" az alapvonali elfutást, Hendersonnak kellett volna a visszacselre jobban figyelnie inkább.
de egyébként full leszarom a poolt, örülök hogy beragadtak![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. október 10., hétfő 11:34
Iden en is neztem tobb meccset is mas bajnoksagokbol, illetve mas spanyol csapatok bajnoki meccseit, es arra jutottam, hogy brutalisan el vagyunk kenyeztetve. Megszoktuk, hogy az a normalis, hogy a jatekosaink az esetek 95%-ban jo dontest hoznak, nem pattog el toluk a labda, kepesek gyorsan jaratni a lasztit, vagy lassitani a jatekot ha kell, de erre nagyon keves csapat kepes. Meg a top egyuttesek kozott is annyi egyeni hiba, elkepzestelen jatek es sablon megy, hogy rossz azt nezni.ekissm írta: Idén eddig elég sok PL meccset néztem.
Ami lejött, sokkal játékosabb a PL, mint a miénk. Több a befutható, bejátszható terület, sokkal többet van a labda játékban.
Viszont mi a CKM-el nagyon el voltunk kényeztetve. Csodálkozam, hogy az Arsenal-Pool meccsen hiába a jó támadók, jó iram, sokkal döcögősebb az átmenetek bejátszása, a labdajáratás, ekkor jöttem rá, nincs itt semmi gond, csak CKM+Benz+a jól passzoló KH-nak köszönhetően ezt egy polccal feljebb müveltük/műveljük.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 10., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 10., hétfő 11:22
én az első perces beárazásos kommentedre reagáltam, ott nem tudom milyen kolosszális hibát vétett.Kercsó írta:vakon volt míg le nem cserélték, úgy rohangált, mint egy full kezdőTjacks írta:
Idén visszaesett a teljesítménye, de most nemtudom mi hibát vétett. Inkább Odegaard passza volt zseniális.
a 2. gólban is vastagon benne volt.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 10., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. október 10., hétfő 11:13
A legszomorúbb, hogy egy Rashford vagy Martial kezd sokszor helyette, akik szerintem évek óta semmit nem fejlődtek. Nálam a Case-Eriksen-Bruno-Anthony-CR lenne az alap és balszélre meg a Sancho/Rashford/Martial közül valaki.Realista24 írta: Tegnap meg azt neztem, amig lattam a meccset, hogy CR rengeteget futott, dolgozott labda nelkul, mozgott uresbe, de hogy egyszer sem kapta meg a labdat ertelmesen...kiegtem.
Mintha vakok kozott szaladgalt volna, az elso jo labdat Casetol kapta nagyjabol, amibol golt is vert.
Vagy nem ele passzoltak, vagy nem utemben, stb...en egtem ki helyette is![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem