2 hete amikor lent voltunk kaptunk 2 db népszámlálásos levelet, online mind a kettőt kitöltöttük, biztos ami biztos.
Erre tegnap megint bevolt dobva, egy 3. népszámlálásos papír, ugyanarra a címre.
Ezt még töltsük ki vagy hagyjuk? Picit unom.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 11., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 10., hétfő 12:20
Energiatakarékos.Marci77 írta: Valaki tud ajanlani megbizhato gazost BPn?
Gazkonvektor van a lakasbanln aztan nem mukodik epp jol,kialszik 20p utan kb.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. október 10., hétfő 11:59
Sajnos nem az volt,maig se jo,de ez van.Realista24 írta:Adblock kavar be. Kapcsold ki es jo lesz.Marci77 írta: Valakinek van otlete,hogy edgen miert nem enged semmire kattintani a honlapon? Csak a madridommal van ez. rakattintok barmire es semmi reakcio. Tabulator se mukodik az oldalon.
(Ezt most telon irtam)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. október 10., hétfő 9:27
Én pár hete voltam a Portfolio lakáskiállításán, ott az MKB-s csaj azt mondta, hogy tervezetten ki lesz tolva 2023-ig.Dupla D írta: Olvastam egy nyári hírt, miszerint a babaváró kitolták 2023-ig. Ennek ellenére a bankok honlapján azt látom, hogy 2022 december 31-ig lehet felvenni. Most akkor hogy van ez? Tudja valaki?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 10., hétfő 1:46
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 9., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 9., vasárnap 9:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. október 8., szombat 21:12
Sejtem... én az ügyeleti pótlékom iszom elRemy írta:ja, hát nem olcsó. Vannak brutál árak, amiket le sem emelnék a polcról.Nika91127 írta:
Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 8., szombat 21:09
Az osztrak rezsitamogatast es adovisszateritest issza el.Nika91127 írta:Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.Remy írta: Pfú, én most a belga gyümölcsösökre álltam rá. Találtam itt kint Bécsben egy sörkereskedést, van minden. Craftok, angol, belga, német, dán, izlandi, helyi, minden.
Kár volt megtalálni.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 8., szombat 21:09
ja, hát nem olcsó. Vannak brutál árak, amiket le sem emelnék a polcról.Nika91127 írta:Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.Remy írta: Pfú, én most a belga gyümölcsösökre álltam rá. Találtam itt kint Bécsben egy sörkereskedést, van minden. Craftok, angol, belga, német, dán, izlandi, helyi, minden.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. október 8., szombat 21:08
Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.Remy írta: Pfú, én most a belga gyümölcsösökre álltam rá. Találtam itt kint Bécsben egy sörkereskedést, van minden. Craftok, angol, belga, német, dán, izlandi, helyi, minden.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 8., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. október 8., szombat 20:58
Akkor nem csak én látom így, szuper.sebydani írta:Nekem eddig nem tűnt fel, hogy hiány lenne belőle. Az ipa tényleg ismét javult, tanúsítomNika91127 írta: Hali Srácok!
A madridom közösség sörkedvelőbb felét szólítanám meg.
Ti láttok a boltok Strao Gránát-ot? A 3. boltban találtam 1 dobozzal... Kezdek megijedni, hogy jön az apokalipszis. Még szerencse, hogy a Soproni IPA újra iható lett!
![]()
![]()
![]()
Ínyencebbeknek ajánlom a Horizont idei első kettő Night Shift tételét, tegnaptól érhető el. Én összeraktam most náluk egy nagyobb csomagot, remélem hétfőn-kedden már nálam lesz![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. október 8., szombat 20:48
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy hiány lenne belőle. Az ipa tényleg ismét javult, tanúsítomNika91127 írta: Hali Srácok!
A madridom közösség sörkedvelőbb felét szólítanám meg.
Ti láttok a boltok Strao Gránát-ot? A 3. boltban találtam 1 dobozzal... Kezdek megijedni, hogy jön az apokalipszis. Még szerencse, hogy a Soproni IPA újra iható lett!
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. október 8., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 8., szombat 19:19
Pipita írta: Ezt se néztem meg, de könyörgöm a jövőben inkább ilyeneket linkelgess már, mint a konteós lacikádat.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. október 8., szombat 17:47
Ezt se néztem meg, de könyörgöm a jövőben inkább ilyeneket linkelgess már, mint a konteós lacikádat.Sierra írta: Hogyan vezet klímakatasztrófához az emberi fejlődés?
megnézetném mindenkivel ezt a videót.
Amúgy zseni a srác csatornája, elképesztő minőségű videók vannak fent, tök szuper animációkkal.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 8., szombat 17:34
Ha valaki nem értené, hogy miért van szükség a lefelé nyílra.Remy írta: Írok is![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 8., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 8., szombat 13:18
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem