Legalább kiírhatják a trófea szekrényre a kupák helyére, hogy a keresett kifejezés nem található.Realista24 írta: Google akarja a Tottenham stadionjanak a nevet.

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 10., hétfő 18:09
Legalább kiírhatják a trófea szekrényre a kupák helyére, hogy a keresett kifejezés nem található.Realista24 írta: Google akarja a Tottenham stadionjanak a nevet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 17:57
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 10., hétfő 13:49
Férfiasan bevallom, a poolra böktem, hogy oda megy a bajnoki cím. Úgy voltam, hogy elment Mané, de hoztak nagy pénzért új arcot, biztos nem viccből, meg Jota is jónak tűnt, Diaz is jó félévvel nyitott, nem hittem volna, hogy ez lesz velük.Tjacks írta:én az első perces beárazásos kommentedre reagáltam, ott nem tudom milyen kolosszális hibát vétett.Kercsó írta:
vakon volt míg le nem cserélték, úgy rohangált, mint egy full kezdő
a 2. gólban is vastagon benne volt.
a második gólnál meg "védte" az alapvonali elfutást, Hendersonnak kellett volna a visszacselre jobban figyelnie inkább.
de egyébként full leszarom a poolt, örülök hogy beragadtak![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. október 10., hétfő 11:34
Iden en is neztem tobb meccset is mas bajnoksagokbol, illetve mas spanyol csapatok bajnoki meccseit, es arra jutottam, hogy brutalisan el vagyunk kenyeztetve. Megszoktuk, hogy az a normalis, hogy a jatekosaink az esetek 95%-ban jo dontest hoznak, nem pattog el toluk a labda, kepesek gyorsan jaratni a lasztit, vagy lassitani a jatekot ha kell, de erre nagyon keves csapat kepes. Meg a top egyuttesek kozott is annyi egyeni hiba, elkepzestelen jatek es sablon megy, hogy rossz azt nezni.ekissm írta: Idén eddig elég sok PL meccset néztem.
Ami lejött, sokkal játékosabb a PL, mint a miénk. Több a befutható, bejátszható terület, sokkal többet van a labda játékban.
Viszont mi a CKM-el nagyon el voltunk kényeztetve. Csodálkozam, hogy az Arsenal-Pool meccsen hiába a jó támadók, jó iram, sokkal döcögősebb az átmenetek bejátszása, a labdajáratás, ekkor jöttem rá, nincs itt semmi gond, csak CKM+Benz+a jól passzoló KH-nak köszönhetően ezt egy polccal feljebb müveltük/műveljük.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 10., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 10., hétfő 11:22
én az első perces beárazásos kommentedre reagáltam, ott nem tudom milyen kolosszális hibát vétett.Kercsó írta:vakon volt míg le nem cserélték, úgy rohangált, mint egy full kezdőTjacks írta:
Idén visszaesett a teljesítménye, de most nemtudom mi hibát vétett. Inkább Odegaard passza volt zseniális.
a 2. gólban is vastagon benne volt.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 10., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. október 10., hétfő 11:13
A legszomorúbb, hogy egy Rashford vagy Martial kezd sokszor helyette, akik szerintem évek óta semmit nem fejlődtek. Nálam a Case-Eriksen-Bruno-Anthony-CR lenne az alap és balszélre meg a Sancho/Rashford/Martial közül valaki.Realista24 írta: Tegnap meg azt neztem, amig lattam a meccset, hogy CR rengeteget futott, dolgozott labda nelkul, mozgott uresbe, de hogy egyszer sem kapta meg a labdat ertelmesen...kiegtem.
Mintha vakok kozott szaladgalt volna, az elso jo labdat Casetol kapta nagyjabol, amibol golt is vert.
Vagy nem ele passzoltak, vagy nem utemben, stb...en egtem ki helyette is![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. október 10., hétfő 11:10
vakon volt míg le nem cserélték, úgy rohangált, mint egy full kezdőTjacks írta:Idén visszaesett a teljesítménye, de most nemtudom mi hibát vétett. Inkább Odegaard passza volt zseniális.Kercsó írta: TAA az idei PL floppjabe lett árazva az Arsenal ellen már az első percben
![]()
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. október 10., hétfő 10:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 10., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 9., vasárnap 21:58
Nem. Kezdojatekos, de elozo meccsen megserult es le kellett cserelni, igy ma meg nem kezdett. Mindenbe ne kossunk mar bele amit ten Hag csinal bakker.dzsi91 írta: Varane időhúzócsere.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 9., vasárnap 21:56
megserult a hetkozbendzsi91 írta: Varane időhúzócsere.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 9., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 9., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 9., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 9., vasárnap 21:11
700 CLUB GOALS FOR CRISTIANO RONALDO
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 9., vasárnap 21:02
Azért neki is szoknia kell a közeget szerintem, és hát nem sokszor volt kezdő eddig.Realista24 írta: bbol amit Casebol lattam, mint egy Castillas, akit bedobnak a Real kozeppalyajara, hogy oldd meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 9., vasárnap 20:59
Abbol amit Casebol lattam, mint egy Castillas, akit bedobnak a Real kozeppalyajara, hogy oldd meg.Sierra írta: Reméljük a vakegér edző is belátja most már, hogy mindkettő kell a pályára.![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem