Ha te ilyen okos vagy, akkor miert irsz olyan faszsagokat, hogy a tavalyi utolso futamon bearaztak Hamiltont?Galacticos írta:Az utolso kor utolso kanyarjaba azzal tartod meg a poziciodat hogy telibe levagod a kanyart akkor nem jogos az hogy megbuntetik? Tok egyertelmu hogy de.Zubkov írta: Igazából én azt nem értem, hogy ha futam közben van egy ilyen in incidens akkor Lec-et max figyelmeztetik elsőre , de még lehet másodjára is. De, hogy első ilyen pályaelhagyásnál nem kapott volt 5 secet az biztos.
Most akkor mire fel kellett azonnal itt büntetést kiosztani? Min múlik ez? Ahogy épp felkelnek a bírák? Ha ilyen kedvem van ez ha olyan kedvem van akkor meg az? Nevetséges... még ha igazából most ezen semmi nem múlik akkor is nevetséges.
De ha meg most lekommunikaljak hogy ja bocs megsem vilagbajnok még, azok utan h mar gratulaltak neki az is oriasi blama.babaking írta: Most felteszem az alu sapit: azért kapott Lec büntetést, hogy Max Japánban legyen világbajnok a Honda miatt.Van akinek mindig jobb forgalommal szembe mennie. Mas tema de viniciusnal is megmondta eveken keresztul hogy fek es szar es az is marad. Kozben csak bl dontot dontott el, en mar meg sem lepodok hogy az f1et is a cseh2n nezi valaki.Remy írta:Még mindig fáj?
nem en mondtam, de nagy respekt annak, aki leirta, hogy kik miatt gyalazatos ez az f1 topik
na nezem tovabn a csehkettot