Én pár hete voltam a Portfolio lakáskiállításán, ott az MKB-s csaj azt mondta, hogy tervezetten ki lesz tolva 2023-ig.Dupla D írta: Olvastam egy nyári hírt, miszerint a babaváró kitolták 2023-ig. Ennek ellenére a bankok honlapján azt látom, hogy 2022 december 31-ig lehet felvenni. Most akkor hogy van ez? Tudja valaki?

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Van, vedd fel velük a kapcsolatot

Egy PayPal maestrot kérdeznék.
Szeretném a paypall accountomon levő összeget szeretném a számlámra kiutalni, viszont amikor megpróbálnám hozzáadni a számlámat akkor azt írja ki hogy: "A számla társításához egy kis segítségre van szükség. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk, de egy másik számlát is társíthat."
Valakinek valami ötlete?
Szeretném a paypall accountomon levő összeget szeretném a számlámra kiutalni, viszont amikor megpróbálnám hozzáadni a számlámat akkor azt írja ki hogy: "A számla társításához egy kis segítségre van szükség. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk, de egy másik számlát is társíthat."
Valakinek valami ötlete?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Olvastam egy nyári hírt, miszerint a babaváró kitolták 2023-ig. Ennek ellenére a bankok honlapján azt látom, hogy 2022 december 31-ig lehet felvenni. Most akkor hogy van ez? Tudja valaki?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Sejtem... én az ügyeleti pótlékom iszom elRemy írta:ja, hát nem olcsó. Vannak brutál árak, amiket le sem emelnék a polcról.Nika91127 írta:
Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.![]()

Az osztrak rezsitamogatast es adovisszateritest issza el.Nika91127 írta:Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.Remy írta: Pfú, én most a belga gyümölcsösökre álltam rá. Találtam itt kint Bécsben egy sörkereskedést, van minden. Craftok, angol, belga, német, dán, izlandi, helyi, minden.
Kár volt megtalálni.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ja, hát nem olcsó. Vannak brutál árak, amiket le sem emelnék a polcról.Nika91127 írta:Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.Remy írta: Pfú, én most a belga gyümölcsösökre álltam rá. Találtam itt kint Bécsben egy sörkereskedést, van minden. Craftok, angol, belga, német, dán, izlandi, helyi, minden.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
Az financiális összeomlás lehet. A kúlföldi kraft 2k felett indul.Remy írta: Pfú, én most a belga gyümölcsösökre álltam rá. Találtam itt kint Bécsben egy sörkereskedést, van minden. Craftok, angol, belga, német, dán, izlandi, helyi, minden.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pfú, én most a belga gyümölcsösökre álltam rá. Találtam itt kint Bécsben egy sörkereskedést, van minden. Craftok, angol, belga, német, dán, izlandi, helyi, minden.
Kár volt megtalálni.
Kár volt megtalálni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
Akkor nem csak én látom így, szuper.sebydani írta:Nekem eddig nem tűnt fel, hogy hiány lenne belőle. Az ipa tényleg ismét javult, tanúsítomNika91127 írta: Hali Srácok!
A madridom közösség sörkedvelőbb felét szólítanám meg.
Ti láttok a boltok Strao Gránát-ot? A 3. boltban találtam 1 dobozzal... Kezdek megijedni, hogy jön az apokalipszis. Még szerencse, hogy a Soproni IPA újra iható lett!
![]()
![]()
![]()
Ínyencebbeknek ajánlom a Horizont idei első kettő Night Shift tételét, tegnaptól érhető el. Én összeraktam most náluk egy nagyobb csomagot, remélem hétfőn-kedden már nálam lesz![]()
Annyira az a széria nem tetszik, nekem túl alkoholosak. A MS söreiben csalódtam, Sparban vettem Jam52/72-t. Ihatatlan szar volt. First-ös IPAk is bejönnek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy hiány lenne belőle. Az ipa tényleg ismét javult, tanúsítomNika91127 írta: Hali Srácok!
Ti láttok a boltok Strao Gránát-ot? A 3. boltban találtam 1 dobozzal... Kezdek megijedni, hogy jön az apokalipszis. Még szerencse, hogy a Soproni IPA újra iható lett!
![]()
![]()
![]()

Ínyencebbeknek ajánlom a Horizont idei első kettő Night Shift tételét, tegnaptól érhető el. Én összeraktam most náluk egy nagyobb csomagot, remélem hétfőn-kedden már nálam lesz

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Nika91127
Hali Srácok!

Pipita írta: Ezt se néztem meg, de könyörgöm a jövőben inkább ilyeneket linkelgess már, mint a konteós lacikádat.

Jó, ígérem többször nem hozok.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ezt se néztem meg, de könyörgöm a jövőben inkább ilyeneket linkelgess már, mint a konteós lacikádat.Sierra írta: Hogyan vezet klímakatasztrófához az emberi fejlődés?
megnézetném mindenkivel ezt a videót.
Amúgy zseni a srác csatornája, elképesztő minőségű videók vannak fent, tök szuper animációkkal.

a minusz gomb meg a legjobb cucc a fórumon, el ne vegyétek.

Ha valaki nem értené, hogy miért van szükség a lefelé nyílra.Remy írta: Írok is![]()

- Remy
- Kapcsolat:
Én mindkettőt használom. Írok is és nyilazok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en inkabb statisztikara lennek kivancsi, ha ez publikus es kiszamolhato, hogy a downvote-upvote bevezetese visszavetette a hozzaszolasok szamat.
mert szabad szemmel nem tunik ugy, szerintem sokan akkor is ranyomnak, ha amugy hozza is szolnak plusz azert van itt jo par tucat read-only is akik eddig sem irtak es ezutan sem fognak de megis ranyomnak.
amugy szvsz jo, hogy van.
mert szabad szemmel nem tunik ugy, szerintem sokan akkor is ranyomnak, ha amugy hozza is szolnak plusz azert van itt jo par tucat read-only is akik eddig sem irtak es ezutan sem fognak de megis ranyomnak.
amugy szvsz jo, hogy van.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nagyon jó, könnyen értelmezhető videó, így egy bővebb réteget meg tud szólítani.Sierra írta: Hogyan vezet klímakatasztrófához az emberi fejlődés?
Amúgy zseni a srác csatornája, elképesztő minőségű videók vannak fent, tök szuper animációkkal.

Hogyan vezet klímakatasztrófához az emberi fejlődés?