HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 8., szombat 23:36
Szerintem a spanyol bajnoksag szinvonala annyit zuhant, hogy egy olasz masodosztaly kiesesi rangadoja is izgalmasabb. Fontosabb lett vedekezni, meg kontrazni, mint jatszani. Mondom ezt ugy, hogy veretlenul vezetjuk a tabellat. Egyszeruen 10-bol 8 meccs unalmas. Es nem csak Real meccsekre ertem, (mert mi azert probalkozunk, focizni is tudunk, de mi is beletartozunk) hanem osszessegeben a spanyol bajnokikra. Keves gol, 5 vedovel vedekezo, focizni nem akaro csapatok, szar jatekvezetok, szar dontesek, var hol van hol nincs, lassan mar tenyleg vallatni lehet egy spanyol meccsel.
A szamok talan nem is mutatjak, hogy mi a problema, mert vannak azert golok, golgazdag meccsek, inkabb ott lehet a problema, hogy milyen minosegu futballt kreal az epp palyan levo 22 jatekos. Az osszkep az, ami tragikus. A golok nagyresze is tizi, megpattan, bepattan, bekotorjak, ongol, girbe gurba lovesek. Szerintem a meccsek minosege sokat romlott az elmult evekben, nem tudom, hogy csak en latom/erzem szarul, vagy masok szerint is ez mar tendencia inkabb…