Csak a témának szólt, kit érdekel?!

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 7., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 7., péntek 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 20:30
Hehe állítása szerint leszarja, mégis minden harmadik hszben panaszkodik a mínuszokra.realbeckham írta: Amiota hasznalom a downvote ot, még akkor is, ha egyetertek vele sokkal jobbat alszom este. Próbáljátok ki remyn ti is.
Szerintem jo, hogy lett. A szenzitivebb embereket is meg lehet erteni, nincs ezzel baj. Ők ilyen tipusuak. Valaki elengedi a francba es legyint, valaki röhög rajta, valakit pedig esetleg rosszul érint, vagy hatraltat. Ugy ertem, lehet, hogy emiatt kevesebbet ir, vagy egyáltalán nem ir inkabb egy gondolatot.
Az oreg hehe, meg remy pl a forum stresszlabdái lettek. Nyomogatjatok őket rendesen. Remyt pl nem zavarja...az öreg jelenleg börtönben van. Majd reagál, ha szabadul.
Megosztó funkcio. Nekem tetszik.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 7., péntek 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 19:54
Az kene meg csak.Sierra írta: Sztem fb/messenger féle reacc is jó lenne, röhögős, sírós, mérges, szerelmetes, sima like meg mittomén mi van még.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 7., péntek 19:18
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 7., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 7., péntek 19:14
Szerintem nem kellene kivenni a downvoteokat.kodo írta:Es van rajta ket down, zsenialis.Morta írta: Lehet annyi atalakitas kéne csak hogy a downvoteot kivenni.
Mert akkor aki nem ért egyet az kifejtheti a velemenyet a +1eket meg kivaltja az upvote.![]()
Mire leirtam harom.
Na jo faszt szorakoztok velem.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. október 7., péntek 19:09
Es van rajta ket down, zsenialis.Morta írta: Lehet annyi atalakitas kéne csak hogy a downvoteot kivenni.
Mert akkor aki nem ért egyet az kifejtheti a velemenyet a +1eket meg kivaltja az upvote.
HozzászólásSzerző: Morta » 2022. október 7., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 7., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. október 7., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 12:59
Hehe amugy is ki van rakva, en nem megyek sehova, szoval miert haragszol Remyre?kodo írta: En meg arra is kiterjesztenem az up- downvote gombot hogy a profilban latszodjon az adott embernel hogy osszesen mennyi van neki egyikbol masikbol.![]()
Vagy ilyesmik hogy aki az adott heten/honapban a legtobbet gyujti azt kibannoljuk. Vannak benne lehetosegek.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 7., péntek 12:58
Jó ötlet, de nem támogatom.kodo írta: En meg arra is kiterjesztenem az up- downvote gombot hogy a profilban latszodjon az adott embernel hogy osszesen mennyi van neki egyikbol masikbol.![]()
Vagy ilyesmik hogy aki az adott heten/honapban a legtobbet gyujti azt kibannoljuk. Vannak benne lehetosegek.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. október 7., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 12:49
Azt mindenki nyomja, mindig, csak összezavarja a valaszadokat.Remy írta: Kellett volna egy olyan opció is, hogy csak Remyre nyomom a downt.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 7., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 12:42
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem