HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 8., szombat 13:27
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. október 8., szombat 12:48
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 7., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 7., péntek 21:46
Annyira felfoghatatlan számok ezek, hogy hihetetlen.illgner írta: Azt írják, hogy Mbappé évi 128 milliót keres, Messi 100-at. Ez ha jól számolom, havonta durván 4 milliárd forint.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. október 7., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 7., péntek 19:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 7., péntek 17:40
Ez bizony szomorú. Attól még ez volt a hír pár napja, sorry, hogy egy fél mondatban reflektáltam ráKerlon írta:Hagyjátok már ezt a Canceloban való reménykedést, most írt alá 27ig.Pad'em írta: Carvajal posztján fényéveket tudnánk javulni egy top jobbhátvéddel, Cancelo pletykákban jó lenne ha lenne valami.
Inkább rá szórnám a nagypénzt mint Bellinghamre de egyre biztosabb, hogy az angol a fő terv. Igazából nem látom benne azt a hatalmas generációs tehetséget amit a hype meg a pletykált vételára predesztinálna. Nehogy egy Sancho féle felfújt lufi legyen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 7., péntek 17:30
Hagyjátok már ezt a Canceloban való reménykedést, most írt alá 27ig.Pad'em írta: Carvajal posztján fényéveket tudnánk javulni egy top jobbhátvéddel, Cancelo pletykákban jó lenne ha lenne valami.
Inkább rá szórnám a nagypénzt mint Bellinghamre de egyre biztosabb, hogy az angol a fő terv. Igazából nem látom benne azt a hatalmas generációs tehetséget amit a hype meg a pletykált vételára predesztinálna. Nehogy egy Sancho féle felfújt lufi legyen.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 7., péntek 13:02
poronty írta: Igazából mindkettő elférne. Jelenleg úgy néz ki, hogy Ceba nem fog hosszabbítani és a legutóbbi hírek szerint Tóni is inkább a visszavonulás felé kacsingat. Tchouameni, Cama, Fede, és a jövőre 38 éves Modric a 4 belső emberünk és, ha nem veszünk egy normális szélsőt, akkor Fede megint ott töltheti a szezon nagy részét. Arribas szerintem jövőre megkapja Asensio helyét azt meg majd meglátjuk, hogy a Hazard-Barhim kettőssel mi a terv.
Amúgy Bellingham most már non-EUs igazolásnak fog számítani ugye? Azt tudjuk, hogy egy angol hány év után kapná meg a spanyol állampolgárságot?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 7., péntek 12:24
10 év, szóval azt ne is várd.poronty írta: Igazából mindkettő elférne. Jelenleg úgy néz ki, hogy Ceba nem fog hosszabbítani és a legutóbbi hírek szerint Tóni is inkább a visszavonulás felé kacsingat. Tchouameni, Cama, Fede, és a jövőre 38 éves Modric a 4 belső emberünk és, ha nem veszünk egy normális szélsőt, akkor Fede megint ott töltheti a szezon nagy részét. Arribas szerintem jövőre megkapja Asensio helyét azt meg majd meglátjuk, hogy a Hazard-Barhim kettőssel mi a terv.
Amúgy Bellingham most már non-EUs igazolásnak fog számítani ugye? Azt tudjuk, hogy egy angol hány év után kapná meg a spanyol állampolgárságot?
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. október 7., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 7., péntek 12:08
A Valverde, Tchou, Cama harmas eleg kreativ?realmadrid95 írta: En elhoznam a belgat ingyen, kiegeszitonek tokeletes, persze kezdobe keves.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 7., péntek 11:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 7., péntek 11:43
Pont erre gondoltam én is valamelyik meccsen, hogy amennyire elherdálásnak éreztük a szélen kezdetben, annyira hiányzott onnan amikor bement legutóbb. Szélről többször kerülhet lövőhelyzetbe amilyen technikája van az meg fél gól. Bár igazából az a jó benne, hogy akkora a munkabírása, hogy simán lehozza mindkettő posztot egyszerreRaúlCF írta:
Egyébként nekem mostanában Fede jobban tetszik a jobb oldalon mint középen. Középen kicsit vissza van fogva, jobbról meg a gólok is elkezdtek csorogni mert szabafabban mehet fel.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 7., péntek 9:59
RaúlCF írta:Más a szerepköre. Tielemansra nincs jobb jelzőm mint hogy puhapöcs. Ha megy a csapatnak akkor tud ő is de ha szar van és kéne húzni a csapatot akkor szürke kisegér lehajtott fejjel. Régen én is hoztam volna de semmit nem fejlődött se klub se válogatott szinten. Kb a jól elvan kategória.gutihaz14 írta: ennek a bellinghamnek nagyban mas a szerepkore mint tielemansnak???
miert nem ingye hozzuk tielemanst es tarjuk meg a zsak p
penzt bappera/haalandra/cancelora??
Bellingham meg az ellenkezője. 16 évesen kimozdult a komfortzónájából és elment a dortmundhoz ahol 19 évesen ott tart hogy ha beüt a szar húzza a csapatot a blben mondjuk egy City ellen, vagy az angol válogatottat Németország ellen.
Egyébként nekem mostanában Fede jobban tetszik a jobb oldalon mint középen. Középen kicsit vissza van fogva, jobbról meg a gólok is elkezdtek csorogni mert szabafabban mehet fel.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 7., péntek 9:51
Más a szerepköre. Tielemansra nincs jobb jelzőm mint hogy puhapöcs. Ha megy a csapatnak akkor tud ő is de ha szar van és kéne húzni a csapatot akkor szürke kisegér lehajtott fejjel. Régen én is hoztam volna de semmit nem fejlődött se klub se válogatott szinten. Kb a jól elvan kategória.gutihaz14 írta: ennek a bellinghamnek nagyban mas a szerepkore mint tielemansnak???
miert nem ingye hozzuk tielemanst es tarjuk meg a zsak p
penzt bappera/haalandra/cancelora??
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 7., péntek 9:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 7:48
Nem vagom ezt a Bellingham sracot, de kicsit olyan erzese van az embernek, hogy Kroos kozolte, nem hosszabbit es nyugdijazza magat...ezert vallaljuk az angol felarat es fizetunk erte egy kamionnyi penzt.Pad'em írta: Carvajal posztján fényéveket tudnánk javulni egy top jobbhátvéddel, Cancelo pletykákban jó lenne ha lenne valami.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 6., csütörtök 23:30
Haha nem én diszlájkoltalak.Remy írta:Ezek lassan akkor születnek már, mikor ezek a csapatok feltűntek a térképen. Még pár év és ott lesznek már a city és psg fan játékosok.Steve írta: és nem születettCityPSGolajos fan.![]()
![]()
![]()
![]()
Pfú, amúgy nem tudom. Ha van feleslegesnek tűnő igazolás, pláne ilyen drágán, akkor ez az angol gyerek az. Nem látom, hogy a mostani fiatal középpályára hova férne fel.
Továbbra is csatár kéne...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 6., csütörtök 22:26
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem