De ez mi amúgy.Remy írta: Két hete voltam Münchenben. Pofátlanul olcsó szinte minden a boltokban Magyarországhoz és Ausztriához képest.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 6., csütörtök 12:06
De ez mi amúgy.Remy írta: Két hete voltam Münchenben. Pofátlanul olcsó szinte minden a boltokban Magyarországhoz és Ausztriához képest.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 6., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 6., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 6., csütörtök 11:50
Amig ennyiert megveszik az emberek, nem is lesz megallas, a kereskedok sem idiotak sajnos. Amugy meg SZANKCIOK!Sierra írta:bár az növényi tej, de az állati eredetű tejtermékek felháborítóan drágultak.cart írta: Most az alpro növényi tejital amit szoktam venni 1200 Ft volt 1 liter a Sparban. 1 éve 800 volt![]()
Pont valamelyik nap néztem szintén Sparban, magyar túró, 450g, tehát még fél kg sincs, 1475 ft. Az pár éve max ilyen 500 ft volt. Megláttam, teljesen ledöbbentem. Egy nagy Spar-os tejföl ami szintén 450g, az is valami 600-700 ft már, amikor 350-400 volt sokáig.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 6., csütörtök 11:44
bár az növényi tej, de az állati eredetű tejtermékek felháborítóan drágultak.cart írta: Most az alpro növényi tejital amit szoktam venni 1200 Ft volt 1 liter a Sparban. 1 éve 800 volt![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 6., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 6., csütörtök 11:29
A javitas utan 125ezer volt, amit megemeltek 140ezerre, hogy aztan dragabban adjak a kedvezot, mint amennyinek lennie kellett volnaNewZoo írta: Most az áruházban 140k. A kedvező ajánlat 132k plusz ingyenes szállítás.
HozzászólásSzerző: NewZoo » 2022. október 6., csütörtök 11:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 6., csütörtök 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 6., csütörtök 10:44
10 eve Ciprusra jarok nyaralni, ha elcseszed azt a helyet is...komolyan megkereslekRemy írta: Azt inkább kihagynám a helyedben.de van rá emberem, jópénzért megoldjuk.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 6., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 6., csütörtök 10:12
...mit csináljon inkább Remy, menjen neked konyhabútort szerelni, vagy mi?Yazid írta: Imádom!
Itt mindenki utazik, épitkezik, robotporszívókat vesz. én örülök hogy gürizhetek, kész lesz lassan a konyhám és kapjam vissza azt a kis pénzt, beszarás![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. október 6., csütörtök 9:40
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 6., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 5., szerda 22:19
Remy 19-re lapot húz.nmate írta:Maradj már a picsádon 5 percreRemy írta:
Cipruson nyaralt már valaki úgy, hogy nem autót bérelt, hanem tömegközlekedést használt az országon belül?
Mennyire használható?![]()
Összeomlik a világ.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. október 5., szerda 22:16
Ezeket mind beiktattuk mi is, a városok önmagukban nem akkora érdekességek, de a parti sétányokon, és úgy összességében a víz közelében gyönyörű dolgok vannak. A felsorolásodban Lefkara nincs benne, pedig nem nagy kitérő, én ki nem hagynám!Remy írta:Fasza, köszi, jól hangzik.k!ll3rcsöcs írta:
Mi tavaly próbálkoztunk vele, nagyon szépen megszerveztem minden utazást, de 3. nap inkább béreltünk kocsit. A buszok nem pontosan járnak, többször nem fértünk rá fel, a buszmegállóktól általában sokat kellett sétálni a végső célig, és összességében bárhová eljutni 2x annyi idő volt. Olyan helyekre is el tudunk menni, ami busszal már nem is colt betervezve az idő miatt. Na meg az sem volt utolsó, hogy nem rohadtunk a büdös-meleg buszon. Mindezt úgy, hogy covid miatt érezhetően nem volt sok turista, szóval én nagyon nem ajánlom.Lárnaka, Limassol, Nicosia, Ayia Napa meg 1-2 kisebb hely a cél a rövid idő alatt. Meglátjuk.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 5., szerda 22:10
Fasza, köszi, jól hangzik.k!ll3rcsöcs írta:Mi tavaly próbálkoztunk vele, nagyon szépen megszerveztem minden utazást, de 3. nap inkább béreltünk kocsit. A buszok nem pontosan járnak, többször nem fértünk rá fel, a buszmegállóktól általában sokat kellett sétálni a végső célig, és összességében bárhová eljutni 2x annyi idő volt. Olyan helyekre is el tudunk menni, ami busszal már nem is colt betervezve az idő miatt. Na meg az sem volt utolsó, hogy nem rohadtunk a büdös-meleg buszon. Mindezt úgy, hogy covid miatt érezhetően nem volt sok turista, szóval én nagyon nem ajánlom.Remy írta: Cipruson nyaralt már valaki úgy, hogy nem autót bérelt, hanem tömegközlekedést használt az országon belül?
Mennyire használható?
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. október 5., szerda 21:53
Mi tavaly próbálkoztunk vele, nagyon szépen megszerveztem minden utazást, de 3. nap inkább béreltünk kocsit. A buszok nem pontosan járnak, többször nem fértünk rá fel, a buszmegállóktól általában sokat kellett sétálni a végső célig, és összességében bárhová eljutni 2x annyi idő volt. Olyan helyekre is el tudunk menni, ami busszal már nem is colt betervezve az idő miatt. Na meg az sem volt utolsó, hogy nem rohadtunk a büdös-meleg buszon. Mindezt úgy, hogy covid miatt érezhetően nem volt sok turista, szóval én nagyon nem ajánlom.Remy írta: Cipruson nyaralt már valaki úgy, hogy nem autót bérelt, hanem tömegközlekedést használt az országon belül?
Mennyire használható?
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 5., szerda 20:33
Maradj már a picsádon 5 percreRemy írta: Cipruson nyaralt már valaki úgy, hogy nem autót bérelt, hanem tömegközlekedést használt az országon belül?
Mennyire használható?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 5., szerda 20:31
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem