Premier League

Foci a Real Madridon túl...
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 7., péntek 10:04

amugy nem tudom volt e rola szo, de a pali otthon fog regeneralodni, amig a topjatekosok zome katarban tolja, igy tavaszra nem kellene elfogyjon.
es ha igy lesz, kb minden egyeni rekordot vihet.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 7., péntek 9:29

A sportprojekt mellett ha valakiről, róla elhiszem hogy amúgyis akart volna ott játszani a fater miatt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 7., péntek 9:00

Steve írta: Én továbbra is azt gondolom, hogy Haaland rendkívüli tehetség.

Egy Zlatan- vonal, csak stabilabb, de nem annyira egyedi. A norvég egy stabil, gólbaszó gép. Szerintem kellett volna.

Viszont ő nem Benzema mellé/helyett lehetett volna. Karim meg Karim. Nálam Benzema az első.

Szóval Haalandnál, álmai olajosszarját eltekintve is Benzema stoppot okozott volna.Itt az idő-hely-alkalom kombó nem jött össze.
Mi az, hogy almai olajosszarjat?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 7., péntek 8:21

Steve írta: Én továbbra is azt gondolom, hogy Haaland rendkívüli tehetség.

Egy Zlatan- vonal, csak stabilabb, de nem annyira egyedi. A norvég egy stabil, gólbaszó gép. Szerintem kellett volna.

Viszont ő nem Benzema mellé/helyett lehetett volna. Karim meg Karim. Nálam Benzema az első.

Szóval Haalandnál, álmai olajosszarját eltekintve is Benzema stoppot okozott volna.Itt az idő-hely-alkalom kombó nem jött össze.
Dehogynem, hat latjuk, Benzema is veges. Nyilvan formaba fog meg jonni, meccseket dont el, lehet kupakat is hoz, de oregszik O is, plane egy ilyen evben, evkozi vb-vel meg a tobbi szarsaggal, de egyedul nem birja, miert is birna. Elete legjobb szezonja utan hatradolni hogy akkor mostantol ilyen lesz amig vissza nem vonul…a szokasos romantikus dontesek. Ha hihetunk a hireknek, es csak a lassan 35 eves Benzema miatt nem hoztunk meccsenkent egy/ket golt, oriasi blama. De remelem 2 ev mulva megint rarepulunk a kiskocsogre inkabb…

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 6., csütörtök 23:58

Egy Zlatan- vonal, csak stabilabb, de nem annyira egyedi.
ha annyira nem is, mint az oreg ibra, de szerintem a norveg is elegge egyedi fazon.

aztal a pszichophata de bargyu tekintettel a viking haj melle, overdose-t megszegyenito galoppolas es a ket szavas nyilatkozatai...azert nem egy hetkoznapi fazon, feltehetoen a 2020-2030 evtized egyik emblematikus figuraja lesz. :D

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 6., csütörtök 23:35

Én továbbra is azt gondolom, hogy Haaland rendkívüli tehetség.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 6., csütörtök 21:34

The Daily Mail claim Haaland could be earning as much as £900,000 per week at the Etihad.

While he is said to receive a "basic salary which is line with the other higher earners" at City, Haaland is also set to earn a "series of substantial, almost-guaranteed bonuses" that will bump his weekly salary over the £850,000 mark.

According to the report, Haaland is expected to earn at least £45m at City this season, which equates to £865,000 per week.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 6., csütörtök 4:54

cart írta: A Nottingham Forestnel állítólag elégedetlenek hogy 150 milliós költés után az utolsó helyen állnak. Egymás utan 5x kaptak ki. A hírek szerint Rafael Benitez lehet az új edző :lol:
Akkor annyira mégsem elégedetlenek. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 5., szerda 23:35

A Nottingham Forestnel állítólag elégedetlenek hogy 150 milliós költés után az utolsó helyen állnak. Egymás utan 5x kaptak ki. A hírek szerint Rafael Benitez lehet az új edző :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 4., kedd 22:48

It is understood that Chelsea have also committed themselves to paying more than the €60million (£52.7m, $58.8m) release clause in his contract.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. október 4., kedd 20:34

cart írta: És ennek mi lenne az értelme hogy többet fizetnek érte mint amennyi a kivásárlási ár? Elég nagy madár a Chelsea, pluszban meg Wernert is átadták diszkont áron.
Miért, mennyi Nkunki kivásárlási "ára"? Én úgy tudtam, hogy 60 millió.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 4., kedd 19:21

poronty írta:
Kérdés inkább Nkunku miért nem várt egy évet. Amikor aláírt gondolom még Tuchel volt, de így most megszívhatja mert ez az új edző nem garancia semmire, simán lecsúszhatnak a BLről. Jövőre is lett volna kérője bőven ha így folytatja.
Úgy tudom még semmi sem hivatalos, szóval, ha nem akar a Chelsea-be menni még most is mondhat nemet.
Azt beszéli Ornstein, hogy aláírt egy előszerződést. Az meg feltételezem tartalmaz termination clause-t. Nem hiszem, hogy ők is puszira várják, mint mi Mbappét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. október 4., kedd 19:02

Kérdés inkább Nkunku miért nem várt egy évet. Amikor aláírt gondolom még Tuchel volt, de így most megszívhatja mert ez az új edző nem garancia semmire, simán lecsúszhatnak a BLről. Jövőre is lett volna kérője bőven ha így folytatja.
Úgy tudom még semmi sem hivatalos, szóval, ha nem akar a Chelsea-be menni még most is mondhat nemet.
És ennek mi lenne az értelme hogy többet fizetnek érte mint amennyi a kivásárlási ár? Elég nagy madár a Chelsea, pluszban meg Wernert is átadták diszkont áron.
Perez ugyanezt szokta csinálni, ha kell többet fizet a játékosokért, de legyen jó a kapcsolat a két klub között. A kapus gyereket a Mallorca-ból pl nyáron ingyen hoztuk, de Perez fizetett érte, ahogy a Deportivo-nak is Noelért. A másik, ami opció, hogy a hírek szerint Gvardiolt is szeretnék és ott a Dinamo-nak van a következő eladásból valami 15-20%, ami náluk landol, így meg próbálnak úgy trükközni, hogy a Lipcse jobban jöjjön ki az eladásból.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 4., kedd 18:49

cart írta: És ennek mi lenne az értelme hogy többet fizetnek érte mint amennyi a kivásárlási ár? Elég nagy madár a Chelsea, pluszban meg Wernert is átadták diszkont áron.
Mi értelme? Hogy megvan nekik Nkunku. Jövőre meg lett volna egy rakat nagy rivális. Annyival meg nem is fizettek többet érte. Ez nagy húzás így.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 4., kedd 17:57

És ennek mi lenne az értelme hogy többet fizetnek érte mint amennyi a kivásárlási ár? Elég nagy madár a Chelsea, pluszban meg Wernert is átadták diszkont áron.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. október 4., kedd 17:57

Anthony írta: Nkunku előszerződést írt alá a Chelsea-vel, 60 millióért megy jövő nyáron.
https://theathletic.com/3649418/2022/1 ... agreement/
:) :) :) :) :)

Chiesa nálam nagy kedvenc. Transfermarkt szerint a hétvégén már egészséges lesz. Ha ott folytatja ahol abbahagyta akkor biztos rámennék, hacsak nem robban be Rodrygo fiunk. Az olasznak is olyasmi térdsérülése volt, mint Asensionak, szóval remélem meglesz a fiú.

Másrészt mostanában alig jut épkézláb fodballistához a Juve, szóval gondolom foggal-körömmel ragaszkodnak majd hozzá, de hátha.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. október 4., kedd 18:01-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 4., kedd 17:48

Nkunku előszerződést írt alá a Chelsea-vel, 60 millióért megy jövő nyáron.
https://theathletic.com/3649418/2022/1 ... agreement/

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 4., kedd 16:35

Realista24 írta:
Caraway írta: Szerintem meg ha bekuldi 6-1nel, akkor mindenki arrol beszelne, hogy hogy megalazta. Foleg azok utan, hogy mar volt ugyanez a tema olyan meccseknel, ahol 10-15 perceket kapott. En megertem a dontest, de amugy ha valamikor bejohetett volna akkor az felidobe Caseval kezenfogva. Mindegy, ez egy elbaszott meccs lett, de szerencsere a tobbi top4 ert harcolo csapat sem muzsikal valami fenyesen.
Ugy fogalmaznek, hogy a negyedik helyert, nem a top4-ert :mrgreen:
Pontosan, kb erre celoztam. :D A city, arsenal helye fix, a maradek 2 helyert meg birkozhat a spurs, chelsea, pool, united.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 16:25

Caraway írta: Szerintem meg ha bekuldi 6-1nel, akkor mindenki arrol beszelne, hogy hogy megalazta. Foleg azok utan, hogy mar volt ugyanez a tema olyan meccseknel, ahol 10-15 perceket kapott. En megertem a dontest, de amugy ha valamikor bejohetett volna akkor az felidobe Caseval kezenfogva. Mindegy, ez egy elbaszott meccs lett, de szerencsere a tobbi top4 ert harcolo csapat sem muzsikal valami fenyesen.
Ugy fogalmaznek, hogy a negyedik helyert, nem a top4-ert :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 4., kedd 16:21

Szerintem meg ha bekuldi 6-1nel, akkor mindenki arrol beszelne, hogy hogy megalazta. Foleg azok utan, hogy mar volt ugyanez a tema olyan meccseknel, ahol 10-15 perceket kapott. En megertem a dontest, de amugy ha valamikor bejohetett volna akkor az felidobe Caseval kezenfogva. Mindegy, ez egy elbaszott meccs lett, de szerencsere a tobbi top4 ert harcolo csapat sem muzsikal valami fenyesen.

Vissza: