Megértem azt, hogy elemzik a kétes döntéshozatalokat játékvezetői és VAR részről - de ha játszottunk volna valami értelmezhetőt és helyzeteket dolgoztunk volna ki, akkor el is fogadnám ezt. De jobb inkább belekapaszkodni 1 vagy 2 helyzetbe, amivel csak feltételezhetően elérhettünk volna egy gólt, s hárítani a felelőséget.babaking írta:A Lewa meglökését nem láttam, de a piros szerintem is adható volt, és a tizi is. Amit nem értek, hogy állítólag az a felvétel ami alapján most mindenki mondja´, hogy tizi az nem állt a VAR rendelkezésére? Vagy ez kacsa?realbeckham írta:: Eduardo Iturralde (korábbi LaLiga játékvezető): "Rendkívül egyértelmű piros lap volt Calhanoglu megmozdulása Busquets-cel szemben, valamint két büntető járt volna a Barçának, az egyik Dumfries kezezése, a másik pedig Lewandowski meglökése miatt. Tudom, hogy a játékvezetők is hibáztnak, de ez..."
Bayern elleni büntetőt is lehetne említeni, (de nincs miért, mert az már múlt - csakúgy mint a javunkra hozott döntések, bármelyik korábbi meccsen) de ha helyzeteink felét ha belőttük volna (és nem szarjuk össze magunkat a befejezésnél), akkor most nem fájna annyira az Inter elleni eredmény sem.