Egyszer foglaltam Dubaiban egy kiralyi lakosztalyt 750ezer per ejszaka helyett 25k-ert, es felajanlottak 10% kedvezmenyt az eredeti arbol___Samy___ írta: Mondjuk legalabb korrektek, hogy kedvezo ajanlatot ajanlanak fel. Mashol meg ez sincs.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 15:25
Egyszer foglaltam Dubaiban egy kiralyi lakosztalyt 750ezer per ejszaka helyett 25k-ert, es felajanlottak 10% kedvezmenyt az eredeti arbol___Samy___ írta: Mondjuk legalabb korrektek, hogy kedvezo ajanlatot ajanlanak fel. Mashol meg ez sincs.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 5., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 15:18
Nekem Spambe rakta, bar gondolom nezted ott.gutihaz14 írta: nem tudom milyen sorrendet valasztottak a valaszmaileknel mert nekem meg semmi sem jott es ha jol sejtem en rendeltem itt meg a leghamarabb![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 5., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 5., szerda 14:32
detto.El Sie7e írta: másnak is jött válasz a fehérvárszerszámtól?![]()
Amennyiben szüksége van a termékre, kérem, hogy válasz email-be ezt jelezze felénk, és igyekezni fogunk egy kedvező ajánlatot biztosítani.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 5., szerda 13:56
Dehát Brüssszel meg az orosz-ukrán háború miatt ilyen drága itthon minden!Realista24 írta: Barilla teszta, otthon Interspar alap ara 1049 Ft, akcios ara 734 Ft.
Barilla teszta Ausztria alap ara 1,99 euro, akcios ara 0,99 euro.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 5., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 5., szerda 13:41
Tényleg átvetted? Vagy viccelsz?Realista24 írta: Nekem nem, en atvettem.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 5., szerda 13:33
Ha lúd legyen kövér. Lássuk mit értenek a kedvező alattEl Sie7e írta: másnak is jött válasz a fehérvárszerszámtól?![]()
Amennyiben szüksége van a termékre, kérem, hogy válasz email-be ezt jelezze felénk, és igyekezni fogunk egy kedvező ajánlatot biztosítani.
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. október 5., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 13:29
Nekem nem, en atvettem.El Sie7e írta: másnak is jött válasz a fehérvárszerszámtól?![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. október 5., szerda 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 10:51
Eleg egyertelmu az aszf szerint.69erssam írta: Vajon azóta vakaróznak a boltban, hogy mi lehet a jogi kiskapu?![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 5., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 5., szerda 10:10
ne vard azert... nem kell ezzel foglalkozni szerintem. a rendeles nem kerult semmibe ennyit meg lehetett tenni.'shutterisland írta: izgatottan varom a fejlemenyeket, erdekesebb ez most, mint hogy tovabbmegy e a barca a csoportbol.![]()
Eljárás hibás ár esetén
Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt - hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. október 5., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 5., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 9:50
tubatibi írta: Ha mègis, akkor csinálsz egy külön Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro robotporszívó topikot?![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 5., szerda 9:48
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem