Fürdeni én nem is akarnék ott a tengerben. Nem igazán vonz. Abu Dhabi jobban rához, főleg a Fast 7 miatt is.realmadrid95 írta:Remy írta:
Pont most tervezgetek egy jó Abu Dhabi - Dubai túrát.áram, gáz után olaj sem lesz már.
![]()
Dubajban tobb latvanyossagot megneztuk parommal, igazabol 1 nap alatt le lehet tudni egy jo szervezes utan. A tobbi napon unatkoznal. A tenger budos, piszkos es nagyon meleg nyilvan. Ott furdenek a koszos pakisztani munkasok. Az arak magasak, de nem veszesen. Masfelszerese, mint itthon, ugy kell szamolni. Ettermek pocsekok, gyors ettermek viszont sokkal jobbak, mint itthon. Meki bigmac isteni, tenyleg. Nem akartam proli lenni, hogy nem kostolom meg Dubaj sajatossagait, de egyszeruen olyan rossz fuszereket hasznalnak, hogy ehetetlen magyar gyomorral szerintem. Abu Dhabi sokkal gazdagabb orszag, ok “epitettek” Dubajt a rengeteg kolcsonnel. Ez megmutatkozik az epuleteken is azert, a turizmusa is sokkal jobban kezd kiepulni, szerintem 5 ev alatt meg is elozi Dubajt. Dubaj inkabb ertelmetlen hulyesegekkel probal kitunni, vilag legnagyobb plazaja, vilag legnagyobb akvariuma, vilag legnagyobb kijelzoje, vilag legmagasabb epulete. Persze eloben ezek is jo dolgok, kinek mi.

Amúgy néztem, hogy Omán elérhető onnan. Beutazáshoz sem kell semmi és Abu Dhabiból van olcsó wizzair repjegy is. Bahrein se lenne rossz onnan, de ott még covidozgatnak csúnyán...