Eleg egyertelmu az aszf szerint.69erssam írta: Vajon azóta vakaróznak a boltban, hogy mi lehet a jogi kiskapu?![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 10:51
Eleg egyertelmu az aszf szerint.69erssam írta: Vajon azóta vakaróznak a boltban, hogy mi lehet a jogi kiskapu?![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 5., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 5., szerda 10:10
ne vard azert... nem kell ezzel foglalkozni szerintem. a rendeles nem kerult semmibe ennyit meg lehetett tenni.'shutterisland írta: izgatottan varom a fejlemenyeket, erdekesebb ez most, mint hogy tovabbmegy e a barca a csoportbol.![]()
Eljárás hibás ár esetén
Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt - hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. október 5., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 5., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 9:50
tubatibi írta: Ha mègis, akkor csinálsz egy külön Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro robotporszívó topikot?![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 5., szerda 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 9:32
Nem problema, csak tartsunk ott.69erssam írta:Szavadon foglak. 20at adok érteRealista24 írta:
Kettot rendeltem veletlen, odaadom az egyiket, ha megkapjuk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 5., szerda 9:30
Szavadon foglak. 20at adok érteRealista24 írta:Kettot rendeltem veletlen, odaadom az egyiket, ha megkapjuk69erssam írta:
Egész nap bújom a fórumot...de ilyenkor bezzeg nem vagyok itt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 5., szerda 9:23
Roman emagnal volt ilyen talán 8-10 éve, hogy az egyik alkalmazott a vesszőt meg a pontot felcserelte és a 3000 lejes telefonok 3 lejbe kerültek. Több terméknél is ez volt. Pár percig tartott, de elég sok rendelés érkezett. Ők kiszállították, mondjuk akkora cégnek még ez is belefér. Aki hibázott, azt nem rúgták ki, viszont egy másik kolléga vett magának egy párat, na ő repült.Realista24 írta:Biztos, hogy eszrevettek, innentol a cegen mulik. 99%, hogy nem adjak oda...egy ilyen kis cegnek nem fer bele ekkora bukta.NewZoo írta: Sajnos az automatikus visszaigazoló email megérkezése után még nem jön létre a szerződés, így még visszavonhatják ha észre veszik, hogy valami nem stimmel. De azért reménykedni lehet![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 5., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 8:21
Biztos, hogy eszrevettek, innentol a cegen mulik. 99%, hogy nem adjak oda...egy ilyen kis cegnek nem fer bele ekkora bukta.NewZoo írta: Sajnos az automatikus visszaigazoló email megérkezése után még nem jön létre a szerződés, így még visszavonhatják ha észre veszik, hogy valami nem stimmel. De azért reménykedni lehet![]()
HozzászólásSzerző: NewZoo » 2022. október 5., szerda 8:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 5., szerda 8:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 8:01
Kettot rendeltem veletlen, odaadom az egyiket, ha megkapjuk69erssam írta:Egész nap bújom a fórumot...de ilyenkor bezzeg nem vagyok ittRealista24 írta: Na, kettőt is rendeltem. Megjött mind a kettő.![]()
Szerintem habiszti lesz, de meglátjuk.
Updatelve az ara, 124990![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. október 5., szerda 7:53
Egész nap bújom a fórumot...de ilyenkor bezzeg nem vagyok ittRealista24 írta: Na, kettőt is rendeltem. Megjött mind a kettő.![]()
Szerintem habiszti lesz, de meglátjuk.
Updatelve az ara, 124990![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 5., szerda 6:50
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 5., szerda 3:55
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. október 4., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. október 4., kedd 22:59
Nekem a spamba jött egy mail tőlükRealista24 írta:Visszaigazolo e-mailt nem kaptam meg még.gutihaz14 írta: akkor legalabb holnap okosabbak leszunk. mondjuk akkor falnak megyek ha szemelyes atvetelre kiadjak de el nem postazzak mar![]()
De jelentek majd![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem