Hala egnek nem Perez vagy.gutihaz14 írta: ha perez lennek nem mondanam CR7 re soha hogy oreg.
ja es hoznam termeszetesen a telen

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 4., kedd 16:07
Hala egnek nem Perez vagy.gutihaz14 írta: ha perez lennek nem mondanam CR7 re soha hogy oreg.
ja es hoznam termeszetesen a telen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 16:00
De akkor CR kezdett, nem?___Samy___ írta: Mondjuk ez tenyleg eleg luzer hozzaallas volt, hogy Ronaldot a karrierje miatt nem cserelte be a City ellen, mikozben a Brentford elleni egesen meg jatszott. Ez csak egy ocska kifogas, semmi tobb.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 4., kedd 15:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. október 4., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. október 4., kedd 13:46
Egyébként végig ezt mondtam, hogy mivel lenne rosszabb az egojanak egy jobb csapat padján ülni, egy jobb játékos mögött...kodo írta:Eddig erv volt Ronaldo ellen hogy nem turne a padot itt. Hat a united padja utan a reale maga lenne a megvaltas.Realista24 írta: Perez helyeben elhoznam fel (+1) evre komenntek...3...2....1![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 4., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 4., kedd 12:56
ceronaldo vonatkozasaban azért a jövő kicsit erős.Realista24 írta:Eddig (nyaron) azt kommunikalta edzoba, hogy vele kepzeli el a jovot, nem megy sehova, stb.stb., szoval ez nagy valtozas szerintem.Dupla D írta:
Eddig is elengedték volna szerintem, csak nem kellett senkinek. Realba nem hoznám továbbra se vissza.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. október 4., kedd 11:15
Volt tobb ajanlata, nem engedtek el.Realista24 írta:Eddig (nyaron) azt kommunikalta edzoba, hogy vele kepzeli el a jovot, nem megy sehova, stb.stb., szoval ez nagy valtozas szerintem.Dupla D írta:
Eddig is elengedték volna szerintem, csak nem kellett senkinek. Realba nem hoznám továbbra se vissza.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. október 4., kedd 9:23
Eddig erv volt Ronaldo ellen hogy nem turne a padot itt. Hat a united padja utan a reale maga lenne a megvaltas.Realista24 írta: Perez helyeben elhoznam fel (+1) evre komenntek...3...2....1![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 4., kedd 9:21
Szerintem ez csak a kommunikáció. Így is elengedték volna. Bízom azért benne, hogy pl. egy Bayern rájön, hogy csak nem lenne rossz egy csatár oda előre.Realista24 írta:Eddig (nyaron) azt kommunikalta edzoba, hogy vele kepzeli el a jovot, nem megy sehova, stb.stb., szoval ez nagy valtozas szerintem.Dupla D írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 9:20
Eddig (nyaron) azt kommunikalta edzoba, hogy vele kepzeli el a jovot, nem megy sehova, stb.stb., szoval ez nagy valtozas szerintem.Dupla D írta:Eddig is elengedték volna szerintem, csak nem kellett senkinek. Realba nem hoznám továbbra se vissza.Realista24 írta: Erik ten Hag is open to letting Cristiano Ronaldo leave in January and will not stand in his way if the right offer arrives, per @TelegraphDucker.
Perez helyeben elhoznam fel (+1) evre komenntek...3...2....1![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 4., kedd 9:19
Eddig is elengedték volna szerintem, csak nem kellett senkinek. Realba nem hoznám továbbra se vissza.Realista24 írta: Erik ten Hag is open to letting Cristiano Ronaldo leave in January and will not stand in his way if the right offer arrives, per @TelegraphDucker.
Perez helyeben elhoznam fel (+1) evre komenntek...3...2....1![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. október 3., hétfő 19:33
Haha imádom ahogy lövi az öngólokat.Realista24 írta: Guardiola azert nem gyenge. Kicsit beleallt Haalandba, hogy Messit fenyezhesse.
Azt mondja Haaland ugy kepes minderre, hogy talán az osszes csapattarsara szukseg van, Messi pedig kepes volt erre egyedul is.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. október 3., hétfő 16:42
De előtte még essen ki kétszer az elődöntőben ezzel az űrcsapattalkiserik írta:Remélem elintézi a kókler a jövő évi váltástRealista24 írta: Guardiola azert nem gyenge. Kicsit beleallt Haalandba, hogy Messit fenyezhesse.
Azt mondja Haaland ugy kepes minderre, hogy talán az osszes csapattarsara szukseg van, Messi pedig kepes volt erre egyedul is.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 3., hétfő 16:15
Remélem elintézi a kókler a jövő évi váltástRealista24 írta: Guardiola azert nem gyenge. Kicsit beleallt Haalandba, hogy Messit fenyezhesse.
Azt mondja Haaland ugy kepes minderre, hogy talán az osszes csapattarsara szukseg van, Messi pedig kepes volt erre egyedul is.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 3., hétfő 15:43
Pedig tok igaza van eleg megnezni xavi iniesta duo kikopasaval is milyen sikeres volt messi a blbenRealista24 írta: Guardiola azert nem gyenge. Kicsit beleallt Haalandba, hogy Messit fenyezhesse.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 3., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 3., hétfő 11:21
Nem tartották vissza egyszerűen senkinek nem kellett ilyen fizuval.ELSiete írta: Mondjuk ha CR ennyit játszik, akkor akár engedhették is volna nyáron, hogy elmenjen. Ez sajnos szimpla kib. szás egy nagyszeru focistaval.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem