Remy írta:Tényleg vettem a legutóbbi Betis elleni meccsnél, mikor kint voltam.Realista24 írta:
Szerintem Remy vett egy Karim mezt, mas magyarazat nem lehet.![]()
Vehetnél egy Curtois mezet is
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 3., hétfő 8:31
Remy írta:Tényleg vettem a legutóbbi Betis elleni meccsnél, mikor kint voltam.Realista24 írta:
Szerintem Remy vett egy Karim mezt, mas magyarazat nem lehet.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 3., hétfő 8:29
Tényleg vettem a legutóbbi Betis elleni meccsnél, mikor kint voltam.Realista24 írta:Szerintem Remy vett egy Karim mezt, mas magyarazat nem lehet.Tjacks írta: Töröltem az avát, így már rendben lesz minden.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 3., hétfő 8:27
Szerintem Remy vett egy Karim mezt, mas magyarazat nem lehet.Tjacks írta: Töröltem az avát, így már rendben lesz minden.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 3., hétfő 8:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 3., hétfő 8:22
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. október 3., hétfő 8:19
Csak éppen télen értelmes támadót rohadt nehéz hozni.... Nyáron kellett volna de az a vonat már elment. Ez van. Reménykedjünk hogy Benz összekapja magát.realistahuni írta:Egyszerű, télen csatár igazolás KELL és pont. Másképp ez a szezon kuka lesz, mint a 14/15-ös anno.Most legy okos Carlo.
Benzemára nem lehet haragudni, nem 22 éves már, ilyen hullámvölgyek benne vannak, ráadásul a válogatotthoz visszatért, így extra terhelést kap.
Hazardot ignoráljuk ahogy kell, bár sajnos ránk fog rohadni mint Béla.
Ez a szerencsétlen Mariano egy mém lett, pedig 4-5 éve még focizni is tudott valamennyire. Nagyon cringe az ember ezzel a hajjal meg a folyamatosan két ütemet tévesztő pörgőrúgásaival.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. október 3., hétfő 8:09
Egyszerű, télen csatár igazolás KELL és pont. Másképp ez a szezon kuka lesz, mint a 14/15-ös anno.Most legy okos Carlo.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 3., hétfő 7:53
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. október 3., hétfő 7:45
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 2., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 29., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 28., szerda 16:46
Akkor hétvégén simán játszhat. Remélem nem fog kezdeni, hanem majd a végén kap egy fél órát. Csak szépen kényelmesen, nem kell elkapkodni.Realista24 írta: Karim edzesben![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 28., szerda 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 26., hétfő 17:31
Vilagos, tavalyi szezonra adjak, de optikailag jobban festene. Legalabbis nekem.kodo írta:Jogos, de kerdes nelkul nyernie kell, ha addig az osszes meccsen elbotlik a labdaban ziccerben akkor is.Realista24 írta:
Ideje lenne, mert ciki lenne ugy menni az Aranylabdaert, hogy addig nem villant valami extrat.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. szeptember 26., hétfő 17:30
Jogos, de kerdes nelkul nyernie kell, ha addig az osszes meccsen elbotlik a labdaban ziccerben akkor is.Realista24 írta:Ideje lenne, mert ciki lenne ugy menni az Aranylabdaert, hogy addig nem villant valami extrat.ziro4vr írta: Remélem ezzel együtt a formája is jobb lesz, kelleni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 26., hétfő 17:19
Ideje lenne, mert ciki lenne ugy menni az Aranylabdaert, hogy addig nem villant valami extrat.ziro4vr írta: Remélem ezzel együtt a formája is jobb lesz, kelleni fog.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. szeptember 26., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 26., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. szeptember 24., szombat 17:03
Köszi, puszi!Realista24 írta:Osasuna ellen lesz elvileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 24., szombat 14:26
Osasuna ellen lesz elvileg.M1Ö írta: Ha már Barca sérülések... Karim papa, hogy áll a sérülésével? Edzés képeket nem néztem részletesen, de szerinten nem láttam.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem