Nagyi4422 írta:
ANDS írta:
Igen. Zsinórban sokadik győztes meccs után megy, hogy játszhattak volna jobban is.
Eddig ment a sírás ha nem lesz Benzema végünk.
Hozzuk a meccseket és ez se jó nem is értem...
Mondjuk én pont azt látom, hogy egyik európai sztárcsapat sem kontrollálja úgy a meccseket mint a Madrid jelenleg. Okosan, lassítva, labdát tartva aztán ritmust váltva amikor kell. Még Benzin nélkül is. Ebben fog nagyon hiányozni majd Kroos-Luka, ezt a fiatalok még nem tudják, ami persze természetes. Majd jön a rutin nekik is. Sőt, néha túl is színezik a fiúk, pláne Mendy, néha nem tudja szerintem, hogy nem Zidane van a pólójára írva, a hajam leteszem a sok dologtól amit bevállal. Cama döntéseit kell még helyrerakni, mert akkor még többet tud majd adni. Tsushima óriási fogás volt, jó csere volt Casera, egy majd 10 évvel fiatalabb játékos ugyanannyiért, aki kb ugyanazt lehozza. A szép játékot nem tudom ki hol látja jelenleg, én láttam ebben a szezonban mindegyik nagy csapatot a Cityt kivéve, de olyan kombinációkat sehol nem láttam, mint amit tegnap is mutattak a fiaink. Ráadásul túl régóta szurkolok a csapatnak ahhoz, hogy a legkisebb mértékben ne zavarjon, hogy hogyan csak nyerjünk. Emlékszem én arra még elevenen, amikor ment a zsoga, aztán kidurrantott minket egy Zaragoza, Mallorca vagy az Arsenal. Köszönöm nem kérem azt. Jó ez így nagyon is, valaki ha jönne támadó januárban akkor pedig még jobb lesz.