hát meg tudom érteni.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 1., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. október 1., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 30., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 30., péntek 21:13
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. szeptember 30., péntek 16:47
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. szeptember 30., péntek 15:50
Utolsò kèt alkalommal, amikor a jobboson láttam játszani, nem voltam elájulva tőle..gutihaz14 írta: A Bild szerint Christopher Nkunku 2023 nyarán a Chelsea játékosa lesz 60 millió euró ellenében.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 30., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. szeptember 30., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 30., péntek 14:03
Marmint ugy gondolom, hogy most nem lesz se Haaland, se Mbappe, se Nkuku vonat, mert ezek mind olyan csapatnal vannak viszont Sesko egyertelmuen olyannal, ahol profitorientalt igazolasok vannak es 1-2 ev utan megprobalnak kiszallni a jatekosokbol.poronty írta: Sesko vonat már, akkor kisiklott, mikor még el se indult. Ő ugye már hivatalos jövőre a Lipcsébe, szóval 2 évig tuti nem hozza el senki, de lehet lesz az 3 is.
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. szeptember 30., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 30., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 30., péntek 13:12
Tudom, hogy nem nekem szólt, de én annyira nem éreztem, hogy itt annyira elrugaszkodott vágyak lettek volna, miután hivatalos lett a Cityrealmadrid95 írta: Nem neked szantam, Nkunkut sokan irtak, hogy “Perez muve” es mennyire jo az oreg, hogy iden nem vette meg, jovore meg “olcson” tudjuk hozni, mivel kiharcolta a kivasarlasi arat hosszabbitasnal. Haalandrol is mindenki tenykent irta itt a forumon, hogy Mbappe esetbol kiindulva ot biztos megszerzi a Real es jottek a belemagyarazasok. Mint irtam, nincs azzal baj, hogy az ember remenykedik, otletel, eljatszik a gondolattal, de neha olyan belemagyarazasok vannak mar, hogy a spanyol sajto is megirigyli, ha mar felhoztad.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. szeptember 30., péntek 12:55
Pad'em írta:Attól még lehet álma a Real, hogy most nyáron 3.opciók voltunk, a Citynél meg a Bayernnél is üres volt a 9-es poszt míg nálunk épp aranylabdát nyer Benzema. Teljesen racionális döntés volt, ettől még simán jöhet évek múltán ide. Ha már az apja, azt is mondta h 3-4 évente válthat klubot. Persze simán lehet, hogy soha nem lesz Realos, de ez a komment nem tudom kinek szólt, leginkább a spanyol sajtónak kéne, ők hoztak le napi 5 hírt hogy mennyire ide akar jönni. Itt sztem simán egalba volt azon vélemények száma, hogy soha nem mozdul el a Cityből minthogy tutira jön két év múlva miután eldőlt a transzfer.realmadrid95 írta: Tegnap az apja elmondta, hogy 3.opcio volt a Real, lehet, hogy ez valtozik evek alatt, de nem ugy tunik, hogy a Real szamara a legjobb.
Ilyen komment sem rémlik, hogy bárki biztosra vette volna Nkunkut. Az is inkább egy ötlet volt, szerintem, amiben bőven lehet/lehetett volna ráció.realmadrid95 írta: Aztan itt van “Nkunku vonat”, mindenki ezzel nyugtatta magat, hogy o mar tenyleg jon, van kivasarlasi ara mar vegre es Perez okosan csinalta, hogy iden nyaron nem igazolta le.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 30., péntek 12:50
Attól még lehet álma a Real, hogy most nyáron 3.opciók voltunk, a Citynél meg a Bayernnél is üres volt a 9-es poszt míg nálunk épp aranylabdát nyer Benzema. Teljesen racionális döntés volt, ettől még simán jöhet évek múltán ide. Ha már az apja, azt is mondta h 3-4 évente válthat klubot. Persze simán lehet, hogy soha nem lesz Realos, de ez a komment nem tudom kinek szólt, leginkább a spanyol sajtónak kéne, ők hoztak le napi 5 hírt hogy mennyire ide akar jönni. Itt sztem simán egalba volt azon vélemények száma, hogy soha nem mozdul el a Cityből minthogy tutira jön két év múlva miután eldőlt a transzfer.realmadrid95 írta: Tegnap az apja elmondta, hogy 3.opcio volt a Real, lehet, hogy ez valtozik evek alatt, de nem ugy tunik, hogy a Real szamara a legjobb.
Ilyen komment sem rémlik, hogy bárki biztosra vette volna Nkunkut. Az is inkább egy ötlet volt, szerintem, amiben bőven lehet/lehetett volna ráció.realmadrid95 írta: Aztan itt van “Nkunku vonat”, mindenki ezzel nyugtatta magat, hogy o mar tenyleg jon, van kivasarlasi ara mar vegre es Perez okosan csinalta, hogy iden nyaron nem igazolta le.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. szeptember 30., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. szeptember 30., péntek 12:07
bazdki de gáz ez az ember.kiserik írta:Én imádom a palit. Ő a foci fekete lyuka. Teljesen abszurd ami vele történt/történik.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. szeptember 30., péntek 11:47
Fede plusz rodrygo is éledezik, szerintem már felejtős teljesen a srácPad'em írta:Na bammeg. Ez a vonat is kapott egy terrortámadást.poronty írta: Shortly before the end of the summer transfer window, Christopher Nkunku had a secret medical check-up with #Chelsea near Frankfurt. A Blues orthopedist was in attendance. It was not for a transfer in the summer, but next summer via @Bild
Reports in Germany of Christopher Nkunku having a medical ahead of proposed #Chelsea move have been confirmed by
@Matt_Law_DT
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 30., péntek 11:38
Na bammeg. Ez a vonat is kapott egy terrortámadást.poronty írta: Shortly before the end of the summer transfer window, Christopher Nkunku had a secret medical check-up with #Chelsea near Frankfurt. A Blues orthopedist was in attendance. It was not for a transfer in the summer, but next summer via @Bild
Reports in Germany of Christopher Nkunku having a medical ahead of proposed #Chelsea move have been confirmed by
@Matt_Law_DT
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. szeptember 30., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. szeptember 29., csütörtök 18:13
Én imádom a palit. Ő a foci fekete lyuka. Teljesen abszurd ami vele történt/történik.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem