fú geci, ez már tényleg a legalja szint kb.gutihaz14 írta: 143. szinvonalas propaganda oldal:
https://mindenszo.hu/futobolondok-kiele ... rasi-hiba/
milyen szinten lehetnek az allando olvasoik ha az cikkirok is ennyire sotetek?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 8., szombat 12:18
fú geci, ez már tényleg a legalja szint kb.gutihaz14 írta: 143. szinvonalas propaganda oldal:
https://mindenszo.hu/futobolondok-kiele ... rasi-hiba/
milyen szinten lehetnek az allando olvasoik ha az cikkirok is ennyire sotetek?
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. október 8., szombat 12:15
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 8., szombat 11:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 8., szombat 9:46
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. október 3., hétfő 10:36
ez mind igaz, viszont eddig nem volt kötelező nevet is megadni, nekem ez az egyetlen problémám vele, más kormányoknál sem bíznék, hogy nem élnek vissza vele, hát még a mi csodálatosunkbanEl Sie7e írta:népszámlálás mint olyan hosszú évtizedes sőt évszázados hagyományokkal rendelkezik, és természetesen ha nem töltöd ki akkor a törvényben meghatározott következményekkel kell szembenéznedgutihaz14 írta: népszámlálós profilozáson ki fog kamu adatokat megadni?
like ha kamut és dislike ha igazat adsz meg
vagy ha van tököd és nem töltöd ki, csak akkor meg várható a bünti ebben a diktatúrában
egyébként a neveden kívül azt írsz be amit akarsz, mert nem fogják ellenőrzni, de azért nevet (és a beazonosításhoz szükséges további adatokat) érdemes a valóságnak megfelelően kitölteni, mert így akkor nem kapsz büntit utána
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 3., hétfő 10:05
Vegulis.. problema megoldvaSierra írta:10 milliárdra emlékszem.gutihaz14 írta: nemzeti konzultaciora amugy hany mrd t eget el a dobrogi?
ilyen haborus helyzetben es megszoritasok kozepette a fideszesek szerint is oriasi es erheto otlet?Persze a tanárok fizuemelésére nincs pénz ugye.
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 1., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. október 1., szombat 21:14
nálam hasít mint a zsírozott villám, de eszem ágában sincs kitölteni!!!4444nzooli93 írta: Most igy kedvet kaptam kitölteni,de nem tölt be az oldal![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 1., szombat 21:05
stabil mint a forintnzooli93 írta: Most igy kedvet kaptam kitölteni,de nem tölt be az oldal![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. október 1., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. október 1., szombat 20:35
2011-ben még a szüleidnél laktál? mert akkor lehet h ők töltötték ki rád vonatkozóan is, csak nem is tudsz róla, nálam legalábbis így voltgutihaz14 írta: kérdést tettem fel, hol volt itt buzdítás?
mondjuk pont azon gondolokozom hogy 2011-ben nem emlékszem hogy bármit is kitöltöttem volna és fixen nem fizettem büntit szóval lehet ez is csak a megfélemlítés része.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 1., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2022. október 1., szombat 20:09
Diktatúrázol fotelből, miközben törvènytelen dologra buzdítasz. Csak mert csak.gutihaz14 írta: népszámlálós profilozáson ki fog kamu adatokat megadni?
vagy ha van tököd és nem töltöd ki, csak akkor meg várható a bünti ebben a diktatúrában
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. október 1., szombat 20:02
népszámlálás mint olyan hosszú évtizedes sőt évszázados hagyományokkal rendelkezik, és természetesen ha nem töltöd ki akkor a törvényben meghatározott következményekkel kell szembenéznedgutihaz14 írta: népszámlálós profilozáson ki fog kamu adatokat megadni?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 1., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 1., szombat 19:35
Igen igen, helyi döntés volt, tény.pátkán írta:
nem minden alakulatnalvalszeg csak helyi dontes volt
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 1., szombat 19:16
cart írta:Elég amatőr dolog hogy így építenek több száz kilométer hosszú vezeteket, hogy semmi védelmi mechanizmus nincs benne ilyen esetekre. Remélem ebbe most keményen beleállnak a környezetvédők legalább.rikko írta:
A vezeték fel van töltve. Nem úgy működik, főleg nem jópár száz km hosszú vezetékben, hogy elzárom és utána az üres.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 1., szombat 15:00
Elég amatőr dolog hogy így építenek több száz kilométer hosszú vezeteket, hogy semmi védelmi mechanizmus nincs benne ilyen esetekre. Remélem ebbe most keményen beleállnak a környezetvédők legalább.rikko írta:A vezeték fel van töltve. Nem úgy működik, főleg nem jópár száz km hosszú vezetékben, hogy elzárom és utána az üres.cart írta: Azt csak en nem ertem ha lezartak az oroszok a szallitast mind a ket vezeteken, akkor hogy tud szivarogni belole a gaz mar 2 napja?![]()
HozzászólásSzerző: pátkán » 2022. szeptember 29., csütörtök 21:31
nem minden alakulatnalcsababarca írta:Arra van pénz, amire akarnak hogy legyen.gutihaz14 írta:
persze mert azt brüsszel visszatartja, pont abból a pénzből emelnék meg azokat a fránya fizukat![]()
Ez a napnál is világosabb.
Oktatás a legvégén van a sornak, amibe pénzt akarnak tenni.
Honvédségnél beszedték az elektronikus cuccokat (kv föző, mikro, kis hütök az irodákban).
De nincs baj, minden a legnagyobb rendben!!!
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. szeptember 29., csütörtök 21:19
A vezeték fel van töltve. Nem úgy működik, főleg nem jópár száz km hosszú vezetékben, hogy elzárom és utána az üres.cart írta: Azt csak en nem ertem ha lezartak az oroszok a szallitast mind a ket vezeteken, akkor hogy tud szivarogni belole a gaz mar 2 napja?![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem