Meg egyebkent is az elozo 20 ev eredmenyei alapjan La Liga vs Rest meccsnek kene lennie.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. szeptember 30., péntek 9:12
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. szeptember 30., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. szeptember 30., péntek 8:52
Persze, hangsúlyozzák ki még jobban a PL vezető szerepét. A nem PL ligák helyében biztos nem mennék ebbe bele. Akkor már csak úgy, hogy minden ligának saját all starja lenne. De ezt ilyen formában is feleslegesnek érzem.Realista24 írta: Plans for All-Star games are set to be revived. A Premier League XI could face the best from Bundesliga, La Liga & other top leagues. @TimesSport
Remelem szezon kozben lesz, valogatott szunet utan, mielott meg visszaternek a csapatokhoz.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 30., péntek 8:07
Ez kinek a szervezésében, Uefa? Amúgy vágják csak maguk alatt a fát, minél több ilyen lesz, annál előbb jön a változás!Realista24 írta: Plans for All-Star games are set to be revived. A Premier League XI could face the best from Bundesliga, La Liga & other top leagues. @TimesSport
Remelem szezon kozben lesz, valogatott szunet utan, mielott meg visszaternek a csapatokhoz.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 30., péntek 7:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 29., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. szeptember 29., csütörtök 12:32
Zombori taktikus lett a főszerkesztő?Pad'em írta: 2 napja: tutira hosszabbít 24-ig.
Tegnap: lehet abbahagyja 23 nyarán.
Mindkettő AS.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 29., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 29., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 29., csütörtök 9:59
Régen nyilatkozta, hogy a 33 az egy jó kor a visszavonuláshoz, szóval ebből a szempontból nem lenne meglepő, bár a múltkor meg azt mondta, hogy amíg j´l érzi magát meg vannak céljai még játszik, szóval ki tudja mit gondol épp most.Pad'em írta: 2 napja: tutira hosszabbít 24-ig.
Tegnap: lehet abbahagyja 23 nyarán.
Mindkettő AS.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 29., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. szeptember 29., csütörtök 7:45
En is most futottam bele.Realista24 írta:Na, elkezdtek írni, hogy Kroos szezon végén abbahagyja.Csabi írta:
teljesen biztos voltam ebben. abban meg főleg, hogy nem egyszerre koccolnak modriccsal. bár sztem ha a horvátot nem kínozzák sérülések, akkor ő is marad még jövőre is.![]()
Más: Cancelot nyáron hozni akarjak Perezek.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 29., csütörtök 6:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 29., csütörtök 5:59
Na, elkezdtek írni, hogy Kroos szezon végén abbahagyja.Csabi írta:teljesen biztos voltam ebben. abban meg főleg, hogy nem egyszerre koccolnak modriccsal. bár sztem ha a horvátot nem kínozzák sérülések, akkor ő is marad még jövőre is.Pad'em írta:Kroos playing another season with Real Madrid is practically GUARANTEED. @diarioas
Na, helyes!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. szeptember 28., szerda 22:33
Te amugy nem latsz? Kb. nem volt iden egyforma kozeppalyank._Bushido_ írta:Azon is gondolkodtam, hogy nála ez necces lesz.gutihaz14 írta: Luka Modrić is INJURED. Out for 8-10 days / marca
Egyre nehezebb lesz szerintem számára a válogatott (ahol szintén 90 perceket játszik) plusz klubszinten egyaránt teljesíteni. Korábbi években is sokszor volt, hogy hulla fáradtan csak lézengett a pályán - persze a nagyobb meccsekre felszívta magát. A kérdés, hogy Carlo mit lép. Most ,hogy fullon van a középpálya, sok potenciális jelölttel, ideje lesz rotálni ott. Aztán ha ég a ház, jöhet a Modric-Kroos duó, de addig nem kell(ene) heti 2x játszaniuk.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. szeptember 28., szerda 21:15
eddig is rotált a középpályán (is) idén_Bushido_ írta: A kérdés, hogy Carlo mit lép. Most ,hogy fullon van a középpálya, sok potenciális jelölttel, ideje lesz rotálni ott. Aztán ha ég a ház, jöhet a Modric-Kroos duó, de addig nem kell(ene) heti 2x játszaniuk.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. szeptember 28., szerda 19:58
Azon is gondolkodtam, hogy nála ez necces lesz.gutihaz14 írta: Luka Modrić is INJURED. Out for 8-10 days / marca
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 28., szerda 19:39
Nabazmeg. Nembaj, klasszikusra egészséges lesz. Addig Ceballos bizonyíthat.gutihaz14 írta: Luka Modrić is INJURED. Out for 8-10 days / marca
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 28., szerda 19:24
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. szeptember 28., szerda 18:37
Szélső bekk minek nekik?Pad'em írta: Én se érzem annyira, talan mert az angolok hypeolják, az meg mindig necces. Ügyes meg fiatal de van ilyenből 3 is már a keretben. Szélső hátvédek irányába kéne mozgolódnunk intenzíven. Barcánál írták, hogy jövő nyáron két szélsőbekk a prioritás (Messi mellett), nekünk is az kéne legyen.
Jelenlévő fórumozók: 60 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem