14 percig sikerült néznem.gutihaz14 írta: mondjuk a gyurcsanynak tuti nem erdeke. tegnap is amit lenyomott a partizanban valami elkeserito

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 28., szerda 9:16
14 percig sikerült néznem.gutihaz14 írta: mondjuk a gyurcsanynak tuti nem erdeke. tegnap is amit lenyomott a partizanban valami elkeserito
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 28., szerda 9:09
nmate írta:Ennek az "ellenzéknek" sosem volt érdeke, hogy kormányra is kerüljön. Az sokkal több felelősség, sokkal több munka, de nem arányosan több pénz. Addig is bőven jók ezek az árnyékkormányos mozzanatok arra, hogy jöjjön pár insta / facebook like és megosztás, kis extra cash.géza írta: Az ellenzek ezt meg mindig nem fogta fel, csinaljak a hulye arnyekkormanyokat, ahelyett, hogy a negy evuket felhasznalnak arra, hogy felepitenenek egy helyi jeloltet,
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. szeptember 28., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 28., szerda 8:53
Ennek az "ellenzéknek" sosem volt érdeke, hogy kormányra is kerüljön. Az sokkal több felelősség, sokkal több munka, de nem arányosan több pénz. Addig is bőven jók ezek az árnyékkormányos mozzanatok arra, hogy jöjjön pár insta / facebook like és megosztás, kis extra cash.géza írta: Az ellenzek ezt meg mindig nem fogta fel, csinaljak a hulye arnyekkormanyokat, ahelyett, hogy a negy evuket felhasznalnak arra, hogy felepitenenek egy helyi jeloltet,
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 28., szerda 8:30
HozzászólásSzerző: géza » 2022. szeptember 28., szerda 8:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 28., szerda 8:10
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 27., kedd 17:06
HozzászólásSzerző: istimester » 2022. szeptember 27., kedd 12:25
HozzászólásSzerző: géza » 2022. szeptember 26., hétfő 23:36
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 26., hétfő 22:55
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. szeptember 26., hétfő 22:51
Sierra írta: Hat ha egyszer igazam van?ilyen a fidesz szavazok 90%-a, teged viszont szoval nem fikaztalak, de sikerult magadra venni, ezek szerint te is fidesz szavazo vagy. A szemelyeskedes az, hogy te legyokereztel engem, szemely szerint. De benne van a szoban, hogy szemelyeskedes, tehat egy szemely ellen szol, marpedig en nem irtam rolad semmi sertot, max te magadra vetted.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 26., hétfő 22:43
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. szeptember 26., hétfő 22:35
fidesz szavazók amúgy, agyuk akkora mint egy dió, eszük meg annyi mint egy marék lepkénekSierra írta:Leirnam, de nem akarom szetoffolni a topikot, meg hat nem megyek le a szintedre szemelyeskedni.tcskhun írta: anda ya cono mi fáj nekem????![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 26., hétfő 22:32
Leirnam, de nem akarom szetoffolni a topikot, meg hat nem megyek le a szintedre szemelyeskedni.tcskhun írta: anda ya cono mi fáj nekem????![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. szeptember 26., hétfő 22:29
anda ya cono mi fáj nekem????Sierra írta:Nice.tcskhun írta: tudod mi a szánalmas? hogyte mindenkit altalánositasz! 1x én külfoldön élek több mint 15 éve de te nagyobb gyökér vagy mint a kint élők! egy amöbának szerintem több esze van mint neked te gyökér kisfiamfaj az igazsag mi fityeszes baratom.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 26., hétfő 21:26
Nice.tcskhun írta: tudod mi a szánalmas? hogyte mindenkit altalánositasz! 1x én külfoldön élek több mint 15 éve de te nagyobb gyökér vagy mint a kint élők! egy amöbának szerintem több esze van mint neked te gyökér kisfiam
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. szeptember 26., hétfő 17:17
tudod mi a szánalmas? hogyte mindenkit altalánositasz! 1x én külfoldön élek több mint 15 éve de te nagyobb gyökér vagy mint a kint élők! egy amöbának szerintem több esze van mint neked te gyökér kisfiamSierra írta:szánalmas.M1Ö írta: Szépen bemutatkoztakAzt' csodálkozunk, ha a fél világ gyökérnek tartja a magyart.
ezek a tipikus fidesz szavazók amúgy, agyuk akkora mint egy dió, eszük meg annyi mint egy marék lepkének.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 26., hétfő 12:02
Amikor mar (majdnem) minden kontinens belevonodott kozvetlenul is a haboruba. Akkor lesz vilaghaboru. En meg akkor sem mondanam annak, ha kozvetetten minden orszagbol kuldenenek fegyvert egyik vagy masik oldalnak, de nem ertek hozza, lehet az mar annak szamitana. De meg errol sincs szo se, sot.RealAsensio írta:Jo hat ez is egy velemeny, elfogadom, hogy te igy gondolod. Visszaterunk ra majd kesobb, mert meg nincs vege, es Putyin a hirek szerint hajlando bevetni uj fajta fegyvereket is, nagy szamban toborozza a katonakat es tamadni keszul.zsuninnyo írta:
dehogy jelentheto sincs, ez a haboru csak azert tunik nagynak, mert kozel van hozzad es te igy a sajat borodon erzed. minden evben van eleg sok haboru sajnos, de egyik sincs meg csak kozeleben sem egy vilaghaborunak.
Kivancsi lennek az allaspontodra, hogy nalad mikor eri el azt a hatart, amire mar azt mondod, hogy vilagmeretu a haboru. Nem feltetlenul kozvetlenul, hanem kozvetve.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. szeptember 26., hétfő 11:44
Jo hat ez is egy velemeny, elfogadom, hogy te igy gondolod. Visszaterunk ra majd kesobb, mert meg nincs vege, es Putyin a hirek szerint hajlando bevetni uj fajta fegyvereket is, nagy szamban toborozza a katonakat es tamadni keszul.zsuninnyo írta:dehogy jelentheto sincs, ez a haboru csak azert tunik nagynak, mert kozel van hozzad es te igy a sajat borodon erzed. minden evben van eleg sok haboru sajnos, de egyik sincs meg csak kozeleben sem egy vilaghaborunak.RealAsensio írta: Lassan tenyleg mindenki belesodrodik a haboruba, vagy igy vagy ugy, szoval kijelentheto, hogy 2022-ben a harmadik vilaghaborut eljuk. Katasztrofa, ami megy, es ahova fajulhat meg ez az egesz. Minden nap szazak, ezrek halnak meg teljesen feleslegesen, csaladok szakadnak szet mindket oldalon. Hihetetlen, hogy 2022-ben ugyanott tartunk, mintha felcsapnam a tori konyvet a kozepen…
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem