20:30-kor 16,4 fok volt a szobában. Bekapcsoltam a kütyüt 25 fokra. Kint 9 fok van jelenleg. holnap meglátjuk mikor jut eszembek!ll3rcsöcs írta:Ha neked nem probléma a felmerülő költség, akkor leköteleznél. Majd írd meg azt is, hogy hová küldjem az üveg bort cserébekiserik írta: Csinálok neked holnapig egy mérést. 1200 wattos Adax, tetőtér, kb 12 m2-es szoba berendezés nélkül, 2 ablakkal, igaz, 20cm-es szigeteléssel. Majd este 9 körül bekapcsolom, akkor megírom, hogy mennyi a hőfok és reggelig csinálok mondjuk 25 fokot. Abból már lehet majd következtetni.![]()
@Realista24 a mobil klíma akár lehetne is opció. Fűtés funkcióban gondolom nem kell sehová csövet vezetni belőle???

A mobilklímákat én nem mertem bevállalni. Fűtésre nem is tudom, hogy jók e, hűtésre is ilyen szó-szó, beszívja a meleg levegőt a szobában, lehűti és kifújja, közben meg egy csövön kivezeti a forró levegőt (ugye a hőcserélés) általában az ablakon, de ez a cső felforrósodik és fűti a belteret. Vannak több csövesek (2, 4), ezek már valamivel jobbak (és jóval drágábbak is), de egy rendes split klíma az igazi.