Mondjuk a tánc kapcsán nehezen értem miért van szégyenérzet, latin amerikai játékosoktól. Kulturájukból fakadóan teljesen önazonos, mindig táncolnak, meccs után öltözőben is. Szégyenérzetem nekem Vini kapcsán tegnap megint csak a fetrengések miatt volt, pláne mikor vállon csapják aztán arcát fogva vergődik. De sajnos ez gyakori jelenség, nagyon simán évek óta ki lehetett volna gyomlálni a Var-ral ezeket, dehát úgy látszik kell ez a szövetségeknek. Szerencsére kevés ilyen van nálunk, a nagy öregektől ilyet nem látni, fiataloktól is max Viniből nézem ki*. Ceba is szépen eljátszotta, mondjuk mivel a főfavágó Hermosóval annyira nem neheztelek ráh3x0r írta:Melyik részét nem érted? Vagy hol érzed az ellentmondást? Ellenfélként kurvára irritálna;realmadrid95 írta:
Khm.
Griezmann idióta gólörömei alatt is egy bohócot látok;
Ha egy Real játékos csinálja, az sem tetszik, egyáltalán nem tudok vele azonosulni, elfog egy szekunder szégyen érzet, de ha ő ilyen, akkor ilyen. Inkább táncikáljon minden héten, minthogy ne lőjön gólt.

*Vini amúgy ha nem itt lenne már úgy elszállt volna mint a picsa, ha Benzema Modric meg Kroos sem tudja földön tartani akkor nem is lenne kár érte. Egyelőre nem félek, sztem nem viszi el a hype majd rossz irányba, munka morálján szerencsére nem látszik az arc, sem a pályán kívüli csapatvideókon.