raul 4 ever írta:
kiserik írta:
Biztos voltam benne, hogy valaki hozni fogja

Tudjuk: felborul, kigyullad, elüti a kisgyerekeket, életveszélyes, nem is lehet autopilotnak nevezni a vezetéstámogató rendszert, begurul a Dunába, stb. Kicsit jobban utána kellene nézni ezeknek a dolgoknak, mielőtt megosztja az ember az ""okosságot""! Sajnos hajlamos az emberiség egy valótlan állítás, egy légbőlkapott feltételezés alapján ítéletet mondani valamiről és ez nem Tesla specifikus.
Nem akarom elrontani a tesla swag-et, de nem az van, hogy egyébként az összes (tehát már a 0. naptól fogva) villanyosra tervezett verda, ollyan biztonságos már, pont mert nincsenek a "motortérben" olyan hülyeségek, mint motor, váltó, egyéb szerelvények, hogycsakna?
Merthogy már az akkupack is brutál merevséget ad, és a felszabadult hely miatt kompromisszummentes ütköző/gyűrődőzónákat lehet tervezni?
Gyak. az első 10 kocsi közül mind a 10
90% fölött védi az embert és majdnem 90 mindnél a puja.
Abban teljesen igazad van, hogy az elektromos meghajtás új utakat nyit meg a biztonság terén. Pont azokkal a lehetőségekkel, amiket említettél. Lehetőségek, amikkel lehet élni, vagy nem. Vannak autók, ahol éltek, vannak, ahol nem. Jelenleg a MY kapta a legtöbb pontot, ami nem azt jelenti, hogy a többi egy papírkosár.
h3x0r írta:
kiserik írta:
Biztos voltam benne, hogy valaki hozni fogja

Tudjuk: felborul, kigyullad, elüti a kisgyerekeket, életveszélyes, nem is lehet autopilotnak nevezni a vezetéstámogató rendszert, begurul a Dunába, stb. Kicsit jobban utána kellene nézni ezeknek a dolgoknak, mielőtt megosztja az ember az ""okosságot""! Sajnos hajlamos az emberiség egy valótlan állítás, egy légbőlkapott feltételezés alapján ítéletet mondani valamiről és ez nem Tesla specifikus.
Ez a reakció viszont eléggé Tesla specifikusra sikerült.

Hol irtam olyat, hogy felborul, kigyullad vagy elüti a kisgyereket? Volt egy törésteszt, amin lehet, hogy csaltak. Ennyi volt a cikkben, se több, se kevesebb.
Tuti "véletlen", de a tiktok most ilyen videókat dob fel nekem:
https://vm.tiktok.com/ZMF1vUt5V/
https://vm.tiktok.com/ZMF1vySXN/
https://vm.tiktok.com/ZMF1vHsEL/
Én nem írtam olyat, hogy Te írtál ilyet

Ezek jutottak eszembe a Teslákkal kapcsolatban, mint általános marhaságok, amik szépen mind megdőltek, csak arra már senki nem volt kíváncsi. Itt is felmerült már a gyerekgázolás, az autopilot, vagy a nagy éhség sztrájk, ahol felsorakoztak páran, csináltak néhány fotót, majd hazamentek, mert megéheztek. Az elektromos autózás és abban vezető pozíciót betöltő Tesla jelenleg egy nagyon jó célpont 5 perc hírnévért. Na ezeket nem kell benyalni, utána kell olvasni kicsit más forrásból is.
Ha például kis nevető fej nélkül megkérdezel, hogy mit szólok azokhoz a híresztelésekhez, miszerint elképzelhető, hogy csalt a Tesla a teszten, akkor leírtam volna a véleményemet. Így ez csak egy odalököm az orra alá, mert a Blikk megírta komment lett. Vagy ez a tiktok izé... most gyerek mellett nem érek rá végignézni az egészet, de biztos remek sztori lesz a vége