hehetheoriginal írta:
nem ertek egyet teljesen, a baszoemberekkel nem ertem miert nem lehet letamados labdatartos focit az ellenfel kapuja elott az egesz meccset kontrollalva jatszani. rendszeresen 10 km-erekkel kevesebbet futunk, nincs letamadas, csapdazas. oke, hogy abbol fozunk ami van, de akkor ne kelljen mar itt olvasnom, hogy vinicius a legjobb 1v1ezo a vilagon, mert kiköpöm a kakaót. benzema itt az egyeduli faszagyerek szamomra tamadasban, nem tudom honnan jott ennyi idosen ez a fejlodes, a tobbiek sulytalan, botorkalos dolgok. hazira is merges vagyok lassan, mert varja, amig a szajaba repul a galamb, ahelyett, hogy sprintelne meg kaparna, egy semmirekello pofazo asensio is beelozi most mar, kurvagaz.
Győztes derbi után csak a vinnyogás megy bmeg. Nyertünk 9 per 9-et, úgy hogy Benzema meccsek óta sérült. Kb vegig az az ember érzése, hogy ha kéne barmikor tudnánk sebességet váltani. 3 naponta meccs, tavaly gigaszi menetelés, mindjárt vb. 100%-os mérleg egyedül Európában, erre miért nem presszingelünk többet
Az, hogy miért nincs dominánsabb fasztudja mi hiányzik neked arra talán a válasz a példátlan kalendár, meccsszám meg, hogy a matrac ellen elég ritkák a gálák. Volt, előfordult de azért általaban szenvedős verekedés. Most meg kb egy percig nem tartottam attól, hogy ne nyernénk.
Vinin meg lehet röhögni de konkrétan top támadó lett. Minden meccsen gól/gólpassz a minimum, és igaz nem legjobb 1v1ező mert szinte mindig 1v2be kell mennie, és még úgyis átlag felett megoldja. De tudjuk, miért nem hozzuk Neymit, Dembit meg Seskót velük menne a zsoga igazán.
Lényeg, hogy a semmibe nézett emberek sorra hozzák a meccseket. Vini, Rodrygo meg Valverde. Kicsit szidhatnád jobban Hazardot is, hátha
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"