Nem a teherrel van a baj, hanem tuljatsza az agyat szituaciokkal.___Samy___ írta: Borzaszto volt ma. Kijarna neki egy ket pofon az oltozoben. Nem igazan birja meg a terhet.
Jateka nem volt rossz, par felesleges onzo megmozdulast leszamitva.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. szeptember 18., vasárnap 22:59
Nem a teherrel van a baj, hanem tuljatsza az agyat szituaciokkal.___Samy___ írta: Borzaszto volt ma. Kijarna neki egy ket pofon az oltozoben. Nem igazan birja meg a terhet.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. szeptember 18., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. szeptember 18., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. szeptember 18., vasárnap 16:45
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 18., vasárnap 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 18., vasárnap 16:01
Koke interjúban mondta Vini döntése ha táncol gólnál, de probléma lesz belőle.dzsi91 írta: Valaki összefoglalná nekem röviden, hogy miez a vinidzsi dance racism koke balhé? Nem bírom összerakni a storyt.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. szeptember 18., vasárnap 15:48
HozzászólásSzerző: Xober » 2022. szeptember 18., vasárnap 14:30
Hát, pl. Neymar a legutóbbi PSG meccsen meg sárgát kapott a gól utáni szamárfülezésért.. Holott nem először csinálta.___Samy___ írta:Itt az a legfobb problema, hogy o a Real Madrid jatekosa. Barmelyik mas csapatban ha ezt csinalna, semmi nem lenne ebbol. Meg csak meg sem lenne emlitve.realbeckham írta:
Nekem is ez az egészben a fszság. Meg a woke korszakban majmozni se kutya. Pláne, hogy a fél real madrid néger.
Akkor Grizi Lúzer jel a homlokon es tancikalas, vagy Abidal gépfegyverezése gondolom kedves gesztusnak számít.
Az az igazsag, hogy itt van ez a pimasz gyerek, aki fekete es aki BL döntőt eldont, vagány a koranak megfelelő összes sztereotipiat kepviseli, ami a trendhez es brandhez tartozik és ezeken felül az a hobbija, hogy bohocot csinal a védelemből, az osszesbol, mindbol. 1, 2, 3 védő melllett is és realmadrid jatekos. Az irigy befásult gciknek elkattan az agya
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 18., vasárnap 12:56
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 18., vasárnap 10:09
Bolond ez a csávó, de nagyon bíromRealista24 írta: Richarlison: "I sent a message to the guy who talked nonsense [about Vinicius]. I called him sh*t." @ESPNBrasil
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 18., vasárnap 6:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 17., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. szeptember 17., szombat 17:47
Most komolyan? Szóval az összes Kristóffal kitolt az anyukájaraul 4 ever írta: Nekem egyből a "Ki a f***om az a JanSlota" ugrott be... Mert amúgy ez ki ez? Krisztobál.. Veled is jól kitolt anyukád.. Ilyen név.. Krisztobál..![]()
Remélem mosolyogva elrak nekik egy mesterhármast majd!![]()
![]()
Spori ki lesz? Tud még a szövetség normálisat delegálni?
Pojácák-bohócok... Szánalmas..
#BailaVini
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 17., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 17., szombat 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 17., szombat 16:17
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. szeptember 17., szombat 15:39
Itt az a legfobb problema, hogy o a Real Madrid jatekosa. Barmelyik mas csapatban ha ezt csinalna, semmi nem lenne ebbol. Meg csak meg sem lenne emlitve.realbeckham írta:Nekem is ez az egészben a fszság. Meg a woke korszakban majmozni se kutya. Pláne, hogy a fél real madrid néger.wZoLee7 írta: Ha eloveszik pofazasert vag hasonloert megertem, de a tancolasert... Ilyent meg nem lattam![]()
Akkor Grizi Lúzer jel a homlokon es tancikalas, vagy Abidal gépfegyverezése gondolom kedves gesztusnak számít.
Az az igazsag, hogy itt van ez a pimasz gyerek, aki fekete es aki BL döntőt eldont, vagány a koranak megfelelő összes sztereotipiat kepviseli, ami a trendhez es brandhez tartozik és ezeken felül az a hobbija, hogy bohocot csinal a védelemből, az osszesbol, mindbol. 1, 2, 3 védő melllett is és realmadrid jatekos. Az irigy befásult gciknek elkattan az agya
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. szeptember 17., szombat 14:15
de azért érzed Te is....(a kontrasztot)realbeckham írta:Nekem is ez az egészben a fszság. Meg a woke korszakban majmozni se kutya. Pláne, hogy a fél real madrid néger.wZoLee7 írta: Ha eloveszik pofazasert vag hasonloert megertem, de a tancolasert... Ilyent meg nem lattam![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. szeptember 17., szombat 10:38
Nekem is ez az egészben a fszság. Meg a woke korszakban majmozni se kutya. Pláne, hogy a fél real madrid néger.wZoLee7 írta: Ha eloveszik pofazasert vag hasonloert megertem, de a tancolasert... Ilyent meg nem lattam![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 17., szombat 8:38
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem