Szerintem inkább pont fordítva. Lewa és az EL serleg óriási párosítás lenne.Halfkey írta: Szerintem inkább essenek ki BL legjobb 8 között, mint nyerjenek ELt.
Európa Liga
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Európa Liga
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Essenek csak ki itt is, meg az EL-ben is.Halfkey írta: Szerintem inkább essenek ki BL legjobb 8 között, mint nyerjenek ELt.
Szerintem inkább essenek ki BL legjobb 8 között, mint nyerjenek ELt.
Ilyen kerettel nem eshetnek egyszerűen ki megint.
Nem kell itt senkinek beleélnie magát.
Nem kell itt senkinek beleélnie magát.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ne igyunk előre...
- ikarus93
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- h3x0r
Egy csapat szurkolojat nem erdekli kivel jon a siker, de meg a jatek minosege se a legfontosabb. Egy semleges szemelynek viszont miert ne lehetne pont ettol szimpatikus vagy sem egy csapat?Remy írta:Mindentől függetlenül, ez a hány adott nemzetből való játékos van a csapatban a klubfociban akkora bullshit, hogy az valami elképesztő.h3x0r írta:
hogy a Fradi 2 magyarral a kezdoben megverte a Monacot, miutan 10 ev alatt 1000+ milliard ment el a magyar focira.
Hagyjuk már. Álszent hülyeség. Klubfoci, nem válogatott. Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
En mondjuk pont ugy vagyok a magyar klubfocival, mint a kezilabdaval, kosarlabdaval vagy vizilabdaval. Ha van valami jo eredmeny, gratulalok, meg sok sikert a jovoben is, de egyiket se nezem. Nem kot le, nem erdekel. Az eredmenyt olvasva nem leszek tole se boldogabb, se szomorubb.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem teljesen okés, ha valaki nem szurkol egy magyar csapatnak a nemzetközi porondon. Az is okés, ha hidegen hagyja.
De van az a réteg is, akik viszketnek, hogy mikor lesz már valami, ami miatt bele lehet rúgni valamelyik magyar csapatba, ezáltal felhozni a politikai sérelmeket. Persze őket nem érdekli a magyar foci, csak ilyenkor bújnak elő. Na ez már kicsit gáz.
De van az a réteg is, akik viszketnek, hogy mikor lesz már valami, ami miatt bele lehet rúgni valamelyik magyar csapatba, ezáltal felhozni a politikai sérelmeket. Persze őket nem érdekli a magyar foci, csak ilyenkor bújnak elő. Na ez már kicsit gáz.
kapor_89 írta:/quote]
Tipikus magyarok vagyunk. )
Mehet a sok downvote, de sajnos igaz. Határon túli magyar vagyok, nem egy külföldi ismerősömtől hallottam már, hogy ,,a magyar a magyart is utálja,,. Sajnos ez meglátszik. Sőt, van olyan magyarországi haverom aki szándékosan építi le az ottani ismerőseit mert hogy ,,tele vannak rosszindulattal,,.
Szomorú, de egyetértek.
Nekem mint ebből a szempontból semleges (sem Fradista sem Újpesti) ezek a magyarázatok hogy más csapatot is toltak/tolnak sosem voltak igazából értelmezhetőek. Ha a ‘nemzet csapata’ ma a Honvéd lenne, akkor ugyanezzel ugyanúgy problémája lenne sok embernek. Tökmindegy hogy Fradinak vagy Jancsi FCnek hívják a kirakatcsapatot, nem azzal van a baj hogy melyik csapat az, hanem
hogy van ilyen
hogy van ilyen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hidegen hagy a magyar foci, viszont valahogy és valamiért örülök a Fradi sikerének. Kicsit öregbítik kis hazánk hírnevét évről évre, ez az idei - és eddigi - hat pont meg nagy szó.
De számonkérni valakin, hogy nem szurkol a Fradinak, nevetséges, ahogy az is, ha valakinek az az érve a Fradi ellen, hogy nincs benne csak kettő magyar, ezért nem szurkol neki és ezt felhozni.. Had legyen már mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy szurkol vagy sem a Fradinak.
Én sem szurkolok nekik, értsd: a meccsüket sem nézem meg az esetek 95%-ban, de örülök, ha jó eredményt érnek el. Ha kiesnek rúgott gól nélkül, akkor viszont nem kezdem el szidni az egész klubot, államot, kormányt.
De számonkérni valakin, hogy nem szurkol a Fradinak, nevetséges, ahogy az is, ha valakinek az az érve a Fradi ellen, hogy nincs benne csak kettő magyar, ezért nem szurkol neki és ezt felhozni.. Had legyen már mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy szurkol vagy sem a Fradinak.
Én sem szurkolok nekik, értsd: a meccsüket sem nézem meg az esetek 95%-ban, de örülök, ha jó eredményt érnek el. Ha kiesnek rúgott gól nélkül, akkor viszont nem kezdem el szidni az egész klubot, államot, kormányt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk azert errol megneznek egy kozvelemeny kutatast.Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát de épp ez az, klubfoci, akkor miért kellene nekem a fradinak örülni? Pont nem érdekel.Remy írta:
Hagyjuk már. Álszent hülyeség. Klubfoci, nem válogatott. Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
Magyar szinten egy megye 2es csapatnak szurkolok, és ennyi.
A válogatott alap.
De hogy egy fradinak nem tudok szurkolni, az is biztos. Így lettem nevelve, miatta. Utálom az egész fradi belterjes vilàgát (mondjuk ez inkább a kézilabdára igaz), nem fogok nekik szurkolni, még ha a reallal játszanának se. Nincs az a pénz.
És ez továbbra se a ki mennyire magyar mércéje szerintem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindentől függetlenül, ez a hány adott nemzetből való játékos van a csapatban a klubfociban akkora bullshit, hogy az valami elképesztő.h3x0r írta:
hogy a Fradi 2 magyarral a kezdoben megverte a Monacot, miutan 10 ev alatt 1000+ milliard ment el a magyar focira.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
majd utana vegtelenul szimpatikusan cinikusan kerdezted hogy hanyadik az ujpest?ANDS írta: Nem tudtam, hogy ekkora vihart kavarok azzal, hogy megemlítem, hogy rég volt magyar klubcsapat ennyire sikeres a nemzetközi porondon.
Utana jott a tokre nem ideillo operas hasonlat is, de en az ujpesti nagykepuskodes utan downoltam. Pedig aztan magasrol szarok az ujpestre is, csak ezt a nagykepuskodest nem ertem ugy hogy koztudott hogy jelenleg nem egy ligaban jatszanak lehetosegek teren.
- h3x0r
Ha az 55 milliard hatalmas osszeg, akkor miert meglepo, hogy sokan nem tudnak annak orulni (nem erzik sajatjuknak a sikert), hogy a Fradi 2 magyarral a kezdoben megverte a Monacot, miutan 10 ev alatt 1000+ milliard ment el a magyar focira.ANDS írta:Én kifizettem a jegyet (3x30000.-Ft), de ettől függetlenül az épület felújítására elköltöttek 55 milliárd forintot az adónkból.Halfkey írta:
Az operaelőadók fizetése és külföldről idehozása se az én adómból menjen, köszönöm, hanem abból hogy kifizetted érte a jegyet.
Most erre mondhatjuk, hogy az legalább megérte, mert jó célra költötték,
csak ez olyan hatalmas összeg az én szememben, hogy elgondolkoztam rajta, hogy lehet, elég lett volna a felújításra max. 5 milliárdot költeni.
Ha nem Kubatov lenne a Fradi elnöke, akkor valahol a többi pesti csapat szintjén lenne a fradi kb. Szerencséjük van, hogy a vezér nagy focidrukker.
- Remy
- Kapcsolat:
Magyarnak soha semmi nem jó. Trollfoci sem hiába tolja folyamat a kifogás mémeket a valogatott vagy klubcsapat sikerek után.kapor_89 írta: Tipikus magyarok vagyunk. Ha nem jut be a Fradi az a baj, ha bejut az a baj. Annyira frusztrált némelyik ember, hogy még a lassan korszakos sikernek sem tud örülni, csak fújja a hülyeségét. A Fradi milliárdokat kap a szerepléséért, amit jól fektet be, és építkezik folyamatosan. Ugyan ténylegesen jut a csapathoz állami forrás, de ugyan úgy jut mindegyik klubhoz, érdemes megnézni a Fehérvár vagy a Puskás keretét és legfőképpen eredményeit. Azt szídjatok, ne a Fradit. Szégyelljétek magatokat, és ne keverjétek a topicba a saját életetek frusztrációját!
Magas ívből szarom le a Fradit vagy bármelyik magyar klubcsapatot. Ha most a Kaposvár lenne az ELben és ők győznének, akkor viszont annak tapsolnék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
En szemely szerint a fradi sikerenek nem orulok, kozombos vagyok vele, viszont annak orulok, hogy sok magyarnak, koztuk jo par ismerosomnek jelentos pozitiv elmenyeket szereznek, minden politikai fertot figyelmen kivul hagyva.
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Tipikus magyarok vagyunk. Ha nem jut be a Fradi az a baj, ha bejut az a baj. Annyira frusztrált némelyik ember, hogy még a lassan korszakos sikernek sem tud örülni, csak fújja a hülyeségét. A Fradi milliárdokat kap a szerepléséért, amit jól fektet be, és építkezik folyamatosan. Ugyan ténylegesen jut a csapathoz állami forrás, de ugyan úgy jut mindegyik klubhoz, érdemes megnézni a Fehérvár vagy a Puskás keretét és legfőképpen eredményeit. Azt szídjatok, ne a Fradit. Szégyelljétek magatokat, és ne keverjétek a topicba a saját életetek frusztrációját!