OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. szeptember 16., péntek 17:21

raul 4 ever írta:
kiserik írta:
Biztos voltam benne, hogy valaki hozni fogja :lol: Tudjuk: felborul, kigyullad, elüti a kisgyerekeket, életveszélyes, nem is lehet autopilotnak nevezni a vezetéstámogató rendszert, begurul a Dunába, stb. Kicsit jobban utána kellene nézni ezeknek a dolgoknak, mielőtt megosztja az ember az ""okosságot""! Sajnos hajlamos az emberiség egy valótlan állítás, egy légbőlkapott feltételezés alapján ítéletet mondani valamiről és ez nem Tesla specifikus.
Nem akarom elrontani a tesla swag-et, de nem az van, hogy egyébként az összes (tehát már a 0. naptól fogva) villanyosra tervezett verda, ollyan biztonságos már, pont mert nincsenek a "motortérben" olyan hülyeségek, mint motor, váltó, egyéb szerelvények, hogycsakna?

Merthogy már az akkupack is brutál merevséget ad, és a felszabadult hely miatt kompromisszummentes ütköző/gyűrődőzónákat lehet tervezni?

Gyak. az első 10 kocsi közül mind a 10 90% fölött védi az embert és majdnem 90 mindnél a puja.
Abban teljesen igazad van, hogy az elektromos meghajtás új utakat nyit meg a biztonság terén. Pont azokkal a lehetőségekkel, amiket említettél. Lehetőségek, amikkel lehet élni, vagy nem. Vannak autók, ahol éltek, vannak, ahol nem. Jelenleg a MY kapta a legtöbb pontot, ami nem azt jelenti, hogy a többi egy papírkosár.
h3x0r írta:
kiserik írta: Biztos voltam benne, hogy valaki hozni fogja :lol: Tudjuk: felborul, kigyullad, elüti a kisgyerekeket, életveszélyes, nem is lehet autopilotnak nevezni a vezetéstámogató rendszert, begurul a Dunába, stb. Kicsit jobban utána kellene nézni ezeknek a dolgoknak, mielőtt megosztja az ember az ""okosságot""! Sajnos hajlamos az emberiség egy valótlan állítás, egy légbőlkapott feltételezés alapján ítéletet mondani valamiről és ez nem Tesla specifikus.
Ez a reakció viszont eléggé Tesla specifikusra sikerült. :lol:
Hol irtam olyat, hogy felborul, kigyullad vagy elüti a kisgyereket? Volt egy törésteszt, amin lehet, hogy csaltak. Ennyi volt a cikkben, se több, se kevesebb.

Tuti "véletlen", de a tiktok most ilyen videókat dob fel nekem:
https://vm.tiktok.com/ZMF1vUt5V/

https://vm.tiktok.com/ZMF1vySXN/

https://vm.tiktok.com/ZMF1vHsEL/
Én nem írtam olyat, hogy Te írtál ilyet :D Ezek jutottak eszembe a Teslákkal kapcsolatban, mint általános marhaságok, amik szépen mind megdőltek, csak arra már senki nem volt kíváncsi. Itt is felmerült már a gyerekgázolás, az autopilot, vagy a nagy éhség sztrájk, ahol felsorakoztak páran, csináltak néhány fotót, majd hazamentek, mert megéheztek. Az elektromos autózás és abban vezető pozíciót betöltő Tesla jelenleg egy nagyon jó célpont 5 perc hírnévért. Na ezeket nem kell benyalni, utána kell olvasni kicsit más forrásból is.

Ha például kis nevető fej nélkül megkérdezel, hogy mit szólok azokhoz a híresztelésekhez, miszerint elképzelhető, hogy csalt a Tesla a teszten, akkor leírtam volna a véleményemet. Így ez csak egy odalököm az orra alá, mert a Blikk megírta komment lett. Vagy ez a tiktok izé... most gyerek mellett nem érek rá végignézni az egészet, de biztos remek sztori lesz a vége :kacsint:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 16., péntek 15:42

kiserik írta:
h3x0r írta:

Ha már világ legbiztonságosabb autója : Csalhatott a Tesla az Euro NCAP törésteszten :kalapos:
Biztos voltam benne, hogy valaki hozni fogja :lol: Tudjuk: felborul, kigyullad, elüti a kisgyerekeket, életveszélyes, nem is lehet autopilotnak nevezni a vezetéstámogató rendszert, begurul a Dunába, stb. Kicsit jobban utána kellene nézni ezeknek a dolgoknak, mielőtt megosztja az ember az ""okosságot""! Sajnos hajlamos az emberiség egy valótlan állítás, egy légbőlkapott feltételezés alapján ítéletet mondani valamiről és ez nem Tesla specifikus.
Ez a reakció viszont eléggé Tesla specifikusra sikerült. :lol:
Hol irtam olyat, hogy felborul, kigyullad vagy elüti a kisgyereket? Volt egy törésteszt, amin lehet, hogy csaltak. Ennyi volt a cikkben, se több, se kevesebb.

Tuti "véletlen", de a tiktok most ilyen videókat dob fel nekem:
https://vm.tiktok.com/ZMF1vUt5V/

https://vm.tiktok.com/ZMF1vySXN/

https://vm.tiktok.com/ZMF1vHsEL/

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 16., péntek 15:07

kiserik írta:
h3x0r írta:

Ha már világ legbiztonságosabb autója : Csalhatott a Tesla az Euro NCAP törésteszten :kalapos:
Nem akarom elrontani a tesla swag-et, de nem az van, hogy egyébként az összes (tehát már a 0. naptól fogva) villanyosra tervezett verda, ollyan biztonságos már, pont mert nincsenek a "motortérben" olyan hülyeségek, mint motor, váltó, egyéb szerelvények, hogycsakna?

Merthogy már az akkupack is brutál merevséget ad, és a felszabadult hely miatt kompromisszummentes ütköző/gyűrődőzónákat lehet tervezni?

Gyak. az első 10 kocsi közül mind a 10 90% fölött védi az embert és majdnem 90 mindnél a puja.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. szeptember 16., péntek 14:48

h3x0r írta:
kiserik írta:
Fiatalon egy jó kis bububu volt az álom (wrx sti). A józan ész és a gazdasági okok a dízel felé tereltek. Most is ez a kettő befolyásolja a döntésem. A 2007es wrx sti ugyanúgy az álom, de a '24-től többlet termelt napenergiát inkább beletankolom a világ jelenleg legbiztonságosabb autójába.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 16., péntek 14:25

kiserik írta:
Steve írta:

Haha akkor te sem Kiserik vonalat képviseled.

Sajnos sem az Impreza, se az RSQ8 nem passzol igazán a Tesla vonallal. :kalapos:

Részemről amúgy maga a dübörgő motor nem probléma, az infrastruktúra legyen megoldva meg elegendő áram egész Európában. Ameddig ezt megoldják és még van benzin élvezettel használnám az RSQ8 ha lenne rá pénzem. :mrgreen:
Fiatalon egy jó kis bububu volt az álom (wrx sti). A józan ész és a gazdasági okok a dízel felé tereltek. Most is ez a kettő befolyásolja a döntésem. A 2007es wrx sti ugyanúgy az álom, de a '24-től többlet termelt napenergiát inkább beletankolom a világ jelenleg legbiztonságosabb autójába.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 16., péntek 13:33

Venni mondjuk egyiket se vennék :) Az álomautó nálam nem feltétlen azt jelenti hogy álmom hogy birtokoljak olyat, hanem csak hogy valami nagyon tetszik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. szeptember 16., péntek 13:27

Steve írta:
Halfkey írta: Kollegának a gumis beszélgetésen volt egy Imprezája, ha az kékre van festve és csillagos, az nekem az egyik álomautó :D

Sajnos sem az Impreza, se az RSQ8 nem passzol igazán a Tesla vonallal. :kalapos:

Részemről amúgy maga a dübörgő motor nem probléma, az infrastruktúra legyen megoldva meg elegendő áram egész Európában. Ameddig ezt megoldják és még van benzin élvezettel használnám az RSQ8 ha lenne rá pénzem. :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 16., péntek 12:54

Ps.. Füstli a Madridom energia politika felelőse szóval remélem már ássa a lyukakat a reaktoroknak Európa szerte. :mrgreen: Benne van minden bizalom, addig marad a benzines kocsi nálam. :kalapos:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 16., péntek 12:47

Halfkey írta: Kollegának a gumis beszélgetésen volt egy Imprezája, ha az kékre van festve és csillagos, az nekem az egyik álomautó :D

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 16., péntek 12:07

Kollegának a gumis beszélgetésen volt egy Imprezája, ha az kékre van festve és csillagos, az nekem az egyik álomautó :D

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 16., péntek 10:56

Komolytalan egy társaság. :mrgreen:

Egyszer jövök egy valid kérdéssel azt is eltrollkodjátok itt nekem. :D

Szívesen lennék,ha lenne annyi fölös pénzem, de sajnos nem én vagyok az Apple legjobb vásárlója a 12éves Mac-el,ami a sírba visz olyan lassú, meg a 2éves iphone-om se a legújabb. :/

BMW helyett Volvo van, azt is összetörte egy ostoba nő a héten :cens:

Bugatti az Hehe álma amúgy,az nem kell.

Ha már vágy autók akkor engem egy Audi Mansory RSQ8-al dobjatok meg ha van feles pénzetek.Köszi! :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 16., péntek 10:00

Halfkey írta: Kár hogy nincs még Apple iCar. :)
*Apple iBmw.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 16., péntek 9:59

Kár hogy nincs még Apple iCar. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 16., péntek 9:49

Gyanús ez a Steve...hazalátogat és közben megjelenik a cikk, hogy valaki Bugattit vett és honosított Magyarországon...ráadásul kettőt is.

(más meg a fűtés miatt aggódik)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 16., péntek 8:55

Haha köszi R24! :mrgreen: :agree:

Halfkey írta: Azzal hogy mi van ha meghúzod nincs tapasztalatom, eddig nem húztam meg egyet sem. Share Nowban az klassz, hogy több méretű autót is tudsz használni, attól függően mire van szükség.
Köszi, nem áll szándékomban meghúzni, de sajnos tapasztalat, hogy minél többet használod az autót, akkor előbb-utóbb jön valami barom és csinál valamit.

Ezen a héten jöttek belém pl legutóbb. :/ Mondjuk az mégidegesítőbb, mert a privát kocsinkba, ami gyönyörű állapotú volt.Nulla karc,nulla lakk sérülés.Hiába fizet majd a biztosító, meg hiába van megállapítva, hogy a másik a hibás, attól még a kocsi újralakkozott lesz,nem original.

Szóval igazából csak azt akartam kérdezni, hogy tapasztalat alapján jól működik-e a kocsi felvétel,leadás és hogy nem direkt olyan cég-e akik arra mennek, hogy xopassák az embert.

Kocsi mérete, elég lenne egy kiskocsi is, de olyan amiben nem halez meg ha rád fúj a szél. :D Néztem én is a Share Now-t és az 5 autós Mini az tökéletes minőség és méret.

Igazából 2x kellene kocsi fél napra és egy napra,de olyan a távolság, hogy tömegközlekedéssel elmenne az egész nap utazásra,arra meg nincs idő. Szóval a carsharing talán a legjobb opció.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 16., péntek 8:42

Azzal hogy mi van ha meghúzod nincs tapasztalatom, eddig nem húztam meg egyet sem. Share Nowban az klassz, hogy több méretű autót is tudsz használni, attól függően mire van szükség.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 16., péntek 8:31

Steve írta: :) Tudnátok pozitív tapasztalat ajánlani olcsóbb autókölcsönzőt Budapesten, vagy pedig az lenne a kérdésem, hogy melyik carsharing működik a legjobban, gondolok itt arra hogy nem találnak ki különböző díjakat karcolásokra, biztosítási ügyeskedés..stb?!

Köszi előre is, ha valaki tud írni valami okosat! :agree:
Mol Limozzál. Mondjuk tapasztalatom az nincs velük, se mással, de szívesen :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 16., péntek 8:25

:) Tudnátok pozitív tapasztalat ajánlani olcsóbb autókölcsönzőt Budapesten, vagy pedig az lenne a kérdésem, hogy melyik carsharing működik a legjobban, gondolok itt arra hogy nem találnak ki különböző díjakat karcolásokra, biztosítási ügyeskedés..stb?!

Köszi előre is, ha valaki tud írni valami okosat! :agree:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 14., szerda 20:39

ferni írta: Egy kis könnyed téma :D :mrgreen:

52es TátraTea.
Magába nem a legkellemesebb ez a klasszikus verzió, ezt mivel lehetne keverni, hogy jó legyen? :mrgreen:

Ha nem lesz semmi értelmes marad a sör mellé kísérőnek :lol:
Igyal elotte egy kis 72-est, majd utana ertekelni fogod, hogy ez nem is marja annyira a torkod. :lol: :mrgreen:

Keverni nem szoktam, inkabb iszok melle kolat vagy narancslevet.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. szeptember 14., szerda 20:37

62essel :mrgreen:

Vissza: