Ha már világ legbiztonságosabb autója : Csalhatott a Tesla az Euro NCAP töréstesztenkiserik írta:Fiatalon egy jó kis bububu volt az álom (wrx sti). A józan ész és a gazdasági okok a dízel felé tereltek. Most is ez a kettő befolyásolja a döntésem. A 2007es wrx sti ugyanúgy az álom, de a '24-től többlet termelt napenergiát inkább beletankolom a világ jelenleg legbiztonságosabb autójába.Steve írta:
Haha akkor te sem Kiserik vonalat képviseled.
Sajnos sem az Impreza, se az RSQ8 nem passzol igazán a Tesla vonallal.![]()
Részemről amúgy maga a dübörgő motor nem probléma, az infrastruktúra legyen megoldva meg elegendő áram egész Európában. Ameddig ezt megoldják és még van benzin élvezettel használnám az RSQ8 ha lenne rá pénzem.![]()
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Venni mondjuk egyiket se vennék
Az álomautó nálam nem feltétlen azt jelenti hogy álmom hogy birtokoljak olyat, hanem csak hogy valami nagyon tetszik.
Fiatalon egy jó kis bububu volt az álom (wrx sti). A józan ész és a gazdasági okok a dízel felé tereltek. Most is ez a kettő befolyásolja a döntésem. A 2007es wrx sti ugyanúgy az álom, de a '24-től többlet termelt napenergiát inkább beletankolom a világ jelenleg legbiztonságosabb autójába.Steve írta:Haha akkor te sem Kiserik vonalat képviseled.Halfkey írta: Kollegának a gumis beszélgetésen volt egy Imprezája, ha az kékre van festve és csillagos, az nekem az egyik álomautó![]()
Sajnos sem az Impreza, se az RSQ8 nem passzol igazán a Tesla vonallal.![]()
Részemről amúgy maga a dübörgő motor nem probléma, az infrastruktúra legyen megoldva meg elegendő áram egész Európában. Ameddig ezt megoldják és még van benzin élvezettel használnám az RSQ8 ha lenne rá pénzem.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Ps.. Füstli a Madridom energia politika felelőse szóval remélem már ássa a lyukakat a reaktoroknak Európa szerte.
Benne van minden bizalom, addig marad a benzines kocsi nálam.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Steve
Haha akkor te sem Kiserik vonalat képviseled.Halfkey írta: Kollegának a gumis beszélgetésen volt egy Imprezája, ha az kékre van festve és csillagos, az nekem az egyik álomautó![]()
Sajnos sem az Impreza, se az RSQ8 nem passzol igazán a Tesla vonallal.
Részemről amúgy maga a dübörgő motor nem probléma, az infrastruktúra legyen megoldva meg elegendő áram egész Európában. Ameddig ezt megoldják és még van benzin élvezettel használnám az RSQ8 ha lenne rá pénzem.
Kollegának a gumis beszélgetésen volt egy Imprezája, ha az kékre van festve és csillagos, az nekem az egyik álomautó
- Steve
Komolytalan egy társaság.
Egyszer jövök egy valid kérdéssel azt is eltrollkodjátok itt nekem.
Szívesen lennék,ha lenne annyi fölös pénzem, de sajnos nem én vagyok az Apple legjobb vásárlója a 12éves Mac-el,ami a sírba visz olyan lassú, meg a 2éves iphone-om se a legújabb.
BMW helyett Volvo van, azt is összetörte egy ostoba nő a héten
Bugatti az Hehe álma amúgy,az nem kell.
Ha már vágy autók akkor engem egy Audi Mansory RSQ8-al dobjatok meg ha van feles pénzetek.Köszi!
Egyszer jövök egy valid kérdéssel azt is eltrollkodjátok itt nekem.
Szívesen lennék,ha lenne annyi fölös pénzem, de sajnos nem én vagyok az Apple legjobb vásárlója a 12éves Mac-el,ami a sírba visz olyan lassú, meg a 2éves iphone-om se a legújabb.
BMW helyett Volvo van, azt is összetörte egy ostoba nő a héten
Bugatti az Hehe álma amúgy,az nem kell.
Ha már vágy autók akkor engem egy Audi Mansory RSQ8-al dobjatok meg ha van feles pénzetek.Köszi!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
*Apple iBmw.Halfkey írta: Kár hogy nincs még Apple iCar.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kár hogy nincs még Apple iCar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gyanús ez a Steve...hazalátogat és közben megjelenik a cikk, hogy valaki Bugattit vett és honosított Magyarországon...ráadásul kettőt is.
(más meg a fűtés miatt aggódik)
(más meg a fűtés miatt aggódik)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Haha köszi R24!
Ezen a héten jöttek belém pl legutóbb.
Mondjuk az mégidegesítőbb, mert a privát kocsinkba, ami gyönyörű állapotú volt.Nulla karc,nulla lakk sérülés.Hiába fizet majd a biztosító, meg hiába van megállapítva, hogy a másik a hibás, attól még a kocsi újralakkozott lesz,nem original.
Szóval igazából csak azt akartam kérdezni, hogy tapasztalat alapján jól működik-e a kocsi felvétel,leadás és hogy nem direkt olyan cég-e akik arra mennek, hogy xopassák az embert.
Kocsi mérete, elég lenne egy kiskocsi is, de olyan amiben nem halez meg ha rád fúj a szél.
Néztem én is a Share Now-t és az 5 autós Mini az tökéletes minőség és méret.
Igazából 2x kellene kocsi fél napra és egy napra,de olyan a távolság, hogy tömegközlekedéssel elmenne az egész nap utazásra,arra meg nincs idő. Szóval a carsharing talán a legjobb opció.
Köszi, nem áll szándékomban meghúzni, de sajnos tapasztalat, hogy minél többet használod az autót, akkor előbb-utóbb jön valami barom és csinál valamit.Halfkey írta: Azzal hogy mi van ha meghúzod nincs tapasztalatom, eddig nem húztam meg egyet sem. Share Nowban az klassz, hogy több méretű autót is tudsz használni, attól függően mire van szükség.
Ezen a héten jöttek belém pl legutóbb.
Szóval igazából csak azt akartam kérdezni, hogy tapasztalat alapján jól működik-e a kocsi felvétel,leadás és hogy nem direkt olyan cég-e akik arra mennek, hogy xopassák az embert.
Kocsi mérete, elég lenne egy kiskocsi is, de olyan amiben nem halez meg ha rád fúj a szél.
Igazából 2x kellene kocsi fél napra és egy napra,de olyan a távolság, hogy tömegközlekedéssel elmenne az egész nap utazásra,arra meg nincs idő. Szóval a carsharing talán a legjobb opció.
Azzal hogy mi van ha meghúzod nincs tapasztalatom, eddig nem húztam meg egyet sem. Share Nowban az klassz, hogy több méretű autót is tudsz használni, attól függően mire van szükség.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mol Limozzál. Mondjuk tapasztalatom az nincs velük, se mással, de szívesenSteve írta:Tudnátok pozitív tapasztalat ajánlani olcsóbb autókölcsönzőt Budapesten, vagy pedig az lenne a kérdésem, hogy melyik carsharing működik a legjobban, gondolok itt arra hogy nem találnak ki különböző díjakat karcolásokra, biztosítási ügyeskedés..stb?!
Köszi előre is, ha valaki tud írni valami okosat!![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Köszi előre is, ha valaki tud írni valami okosat!
- h3x0r
Igyal elotte egy kis 72-est, majd utana ertekelni fogod, hogy ez nem is marja annyira a torkod.ferni írta: Egy kis könnyed téma![]()
![]()
52es TátraTea.
Magába nem a legkellemesebb ez a klasszikus verzió, ezt mivel lehetne keverni, hogy jó legyen?![]()
Ha nem lesz semmi értelmes marad a sör mellé kísérőnek![]()
Keverni nem szoktam, inkabb iszok melle kolat vagy narancslevet.
62essel
Egy kis könnyed téma
52es TátraTea.
Magába nem a legkellemesebb ez a klasszikus verzió, ezt mivel lehetne keverni, hogy jó legyen?
Ha nem lesz semmi értelmes marad a sör mellé kísérőnek
52es TátraTea.
Magába nem a legkellemesebb ez a klasszikus verzió, ezt mivel lehetne keverni, hogy jó legyen?
Ha nem lesz semmi értelmes marad a sör mellé kísérőnek
-
ekissm
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Nem tudom, hogy hova írjam ezt a hsz-t, hátha valakit érdekel.
A focis blogom második cikkjét Endrick-ről írtam, aki simán lehet, hogy pár év múlva a játokosunk lehet. Akit érdkel, itt el tudja olvasni.
https://focixtra.blog.hu/2022/09/11/o_l ... ehetsegert
(Nem termel nekem bevételt a blog, csak hobbi, ezért is dobtam be ide, ha nem maradhat, akkor törlöm majd.
)
A focis blogom második cikkjét Endrick-ről írtam, aki simán lehet, hogy pár év múlva a játokosunk lehet. Akit érdkel, itt el tudja olvasni.
https://focixtra.blog.hu/2022/09/11/o_l ... ehetsegert
(Nem termel nekem bevételt a blog, csak hobbi, ezért is dobtam be ide, ha nem maradhat, akkor törlöm majd.
Nyugodjon békében!Remy írta: Meghalt II. Erzsébet királynő.
Szép kort megélt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meghalt II. Erzsébet királynő.
Szép kort megélt.
Szép kort megélt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots