De pont ezért nem a stadionfelújítás vs opera felújítást hoztam, pedig hozhattam volna. Maga a működés is finanszírozva van.ANDS írta:Én kifizettem a jegyet (3x30000.-Ft), de ettől függetlenül az épület felújítására elköltöttek 55 milliárd forintot az adónkból.Halfkey írta:
Az operaelőadók fizetése és külföldről idehozása se az én adómból menjen, köszönöm, hanem abból hogy kifizetted érte a jegyet.
Most erre mondhatjuk, hogy az legalább megérte, mert jó célra költötték,
csak ez olyan hatalmas összeg az én szememben, hogy elgondolkoztam rajta, hogy lehet, elég lett volna a felújításra max. 5 milliárdot költeni.

Európa Liga
Re: Európa Liga
Nem keserít el, csak egy focis fórumon a kultúra>sport oldalát nem akarom boncolgatni, ez volt a legegyszerűbb módja a probléma megmutatásának a Fradival.babaking írta:Akkor el kell, hogy keserítselek, de önmagában a művészet nagyin ritkán önfenntartó, a színházak, operaházak szinte minden országban jelentős állami támogatással működnek, általában pályázatokon és önkormányzatokon keresztül.Halfkey írta:
Az operaelőadók fizetése és külföldről idehozása se az én adómból menjen, köszönöm, hanem abból hogy kifizetted érte a jegyet.
Amivel nekem egyébként különösebb bajom nincs is, a kultúra támogatását fontosnak tartom.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor el kell, hogy keserítselek, de önmagában a művészet nagyin ritkán önfenntartó, a színházak, operaházak szinte minden országban jelentős állami támogatással működnek, általában pályázatokon és önkormányzatokon keresztül.Halfkey írta:
Amivel nekem egyébként különösebb bajom nincs is, a kultúra támogatását fontosnak tartom.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Az operaelőadók fizetése és külföldről idehozása se az én adómból menjen, köszönöm, hanem abból hogy kifizetted érte a jegyet.ANDS írta:Ebben igazad van.Halfkey írta: Én tudok a Fradinak a szurkolni, de megértem azokat akik nem. Pumpálva van beléjük a közpénz, amit a sportsikerek legitimálnak.
Kérdezek mást.
Voltam az Állami Operházban az Andrássy úton, nagyon tetszett az előadàs.
Az Operaház felújítása 55 mrd Ft volt. Akkor oda se menjenek az emberek?
Nagyon jó volt az előadás!
- Galacticos
En inkabb a tobbes szam elso szemelyt nem ertem, a valogatottnal oke, A madridnal a forumon is tok ertheto, de a fradinal...
Persze ha sokan fradi berletesek meg minden akkor nem szoltam.
Persze ha sokan fradi berletesek meg minden akkor nem szoltam.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mitől volt borzalmas?halamadrid írta:Mi a fasz ez a 2 downvoteANDS írta: Fradi.
Európa Liga főtábla. Pipa. Bravúr 1.
2 meccs, 2 győzelem, 6 pont. Óriási bravúr.![]()
![]()
Borzalmas/kurva vicces meccs volt, de attól még megvertük a Monacot idegenben(!!!). A konfetti liga már szerintem fix. Persze van mit javulni, de ez mindenféleképpen remek. Jönnek azok a koefficiens pontok, mint a kurvaélet![]()
Elsőben bőven jobbak voltunk, gólokkal kellett volna menni, cserébe a VAR meg a les? ( tudja a fax, mer nem mutatták értelmesen ) beleszólt abba, amit szereztünk.
Másodikban feléledt a Monaco, gólunkig jobbak voltak...utána megint voltak jó momentumok, a részünkről is.
Vicces? Ez oke, volt pár érdekes pillanat, megoldás is, pláne a második felében. De a lelátó is hagyott "némi" kívánnivalót maga után, bár a Fradi tábor kitett magáért !
Mínuszokat meg le kell ejteni... Van egy értelmes hazai csapatunk ami odakint is állja a sarat, sokkal magasabbra taksált ellenfelet ütöttünk, törökökről nem is beszélve. Lehet örülni, évről évre, valamilyen szinten.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennél hülyébb példát nehéz lett volna találni.ANDS írta:Ebben igazad van.Halfkey írta: Én tudok a Fradinak a szurkolni, de megértem azokat akik nem. Pumpálva van beléjük a közpénz, amit a sportsikerek legitimálnak.
Kérdezek mást.
Voltam az Állami Operházban az Andrássy úton, nagyon tetszett az előadàs.
Az Operaház felújítása 55 mrd Ft volt. Akkor oda se menjenek az emberek?
Nagyon jó volt az előadás!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én tudok a Fradinak a szurkolni, de megértem azokat akik nem. Pumpálva van beléjük a közpénz, amit a sportsikerek legitimálnak.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Igaz. Pedig reméltem, hogy ilyenkor egy országként szurkolunk a Fradinak, még ha kívülről a francia válogatottra is hajat a csapat.ANDS írta:Ellenérvekhalamadrid írta:
Mi a fasz ez a 2 downvote![]()
![]()
…..![]()
( már 4 downvote)
Van, akinek nem tetszik, amit írtam. Újpesti szurkolókkal könnyen előfordulhat. Hányadik helyen áll most azt újpest?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mi a fasz ez a 2 downvoteANDS írta: Fradi.
Európa Liga főtábla. Pipa. Bravúr 1.
2 meccs, 2 győzelem, 6 pont. Óriási bravúr.

Borzalmas/kurva vicces meccs volt, de attól még megvertük a Monacot idegenben(!!!). A konfetti liga már szerintem fix. Persze van mit javulni, de ez mindenféleképpen remek. Jönnek azok a koefficiens pontok, mint a kurvaélet

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hat pont alakuloban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Ez hogy nem tizi?
mondjuk örülök, csak wtf

- Kacsoh
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
MinDigTVgo.hu ingyenes regisztráció után többek között az M4 sport is ingyenesen nézhető. Én is Erdélyből nézem és tökéletesen működikhaszi írta: Fradi meccshez tud valaki egy streamet adni? Most értem haza, M4 kódolva és most látom, hogy a román sportcsatornák nem adjákOlyan rég néztem streamről meccset, hogy egy régi oldal se működik, amik mentve voltak
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Casemirot az utobbi idoben a bl himnusz boostolta fel, de hat azt mar iden nem hallja...Pad'em írta: Erős, hogy Casemiro eddig egy McTominay cseréje![]()
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Mióta oda vitték kázmért, elvileg a mektomi tanárian tolja(Pad'em írta:Erős, hogy Casemiro eddig egy McTominay cseréje

- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Fradi meccshez tud valaki egy streamet adni? Most értem haza, M4 kódolva és most látom, hogy a román sportcsatornák nem adják
Olyan rég néztem streamről meccset, hogy egy régi oldal se működik, amik mentve voltak

- Pad'em
Erős, hogy Casemiro eddig egy McTominay cseréje

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a Mektomi - Eriksen belső középpálya totál érthetetlen, mikor ott egy Casemiro.
Pedig most még tetszetős is a kezdő. Case hiányzik onnan nagyon még.
Pedig most még tetszetős is a kezdő. Case hiányzik onnan nagyon még.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
miert nem forditjak meg a leosztast? menjenek eindhovenbe mostRealista24 írta: Arsenal’s Europa League home game against PSV on Thursday has been postponed due to lack of police resources in London ahead of Queen Elizabeth II’s funeral.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arsenal’s Europa League home game against PSV on Thursday has been postponed due to lack of police resources in London ahead of Queen Elizabeth II’s funeral.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema