Ezt mondjuk én se értem.Realista24 írta:Legendás ősze? Mitől az?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 15., csütörtök 14:28
Ezt mondjuk én se értem.Realista24 írta:Legendás ősze? Mitől az?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 15., csütörtök 14:22
Legendás ősze? Mitől az?ANDS írta:Most a barcanak van egy legendás ősze.Anthony írta:
Jaj, nekem semmi kritikám nincs a Mester felé, csak eszembe jutott hogy volt már egy legendás őszünk, aztán mi lett belőle. Egy jó szezon kezdés sosem baj, sőt! Én remélem is hogy kitart a jó forma, sőt javul, mert lehet ez még jobb is.
A Real majd tavasszal megint megnyeri a bl- t, a meccsnaptárat meg megoldja a Király kupából kieséssel.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. szeptember 15., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. szeptember 15., csütörtök 10:00
A naptár eléggé szoros, nagyon ritka lesz amikor heti 1 meccsünk lesz csak, ha lesz egyáltalán olyan. Így azért nem sok választása sincs az öregnek ha nem akarja tavaszra kifacsarni őket.Halfkey írta: Legyen ígyÉn arra emlékszem hogy tavaly év elején is ezt hittem, hogy na, a mester elkezdett rotálni, aztán kiderült hogy ja mégsem. Nekem mindenesetre tetszene.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 15., csütörtök 9:46
Jaj, nekem semmi kritikám nincs a Mester felé, csak eszembe jutott hogy volt már egy legendás őszünk, aztán mi lett belőle. Egy jó szezon kezdés sosem baj, sőt! Én remélem is hogy kitart a jó forma, sőt javul, mert lehet ez még jobb is.Kerlon írta:idén keveri a lapokat, ez nem tűnt fel?Anthony írta: Úgy néz ki Ancelotti megint hoz egy legendás őszt.
De mi lesz tavasszal?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 15., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 15., csütörtök 9:16
Szerintem meg biztos nem.Most mindenhol rotál.Elől hátul középen mindenhol.De ezt el is mondta a nyáron nekem úgy rémlik.Halfkey írta: Egyébként tavaly is keverte év elején, amíg kereste a kezdőjét. Szerintem most ugyanez a fázis van, meg akarja nézni hogy az új emberekkel, a fiatalok fejlődésével mi a legjobb 11. Ha megtalálja, akkor szerintem ismét nagyrészt maradni fog annál.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 15., csütörtök 9:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. szeptember 15., csütörtök 9:08
idén keveri a lapokat, ez nem tűnt fel?Anthony írta: Úgy néz ki Ancelotti megint hoz egy legendás őszt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 15., csütörtök 8:35
Rogyásig a Cibeles, többször is.Anthony írta: Úgy néz ki Ancelotti megint hoz egy legendás őszt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 15., csütörtök 8:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 13., kedd 9:18
2014.El Sie7e írta:Calafat mióta dolgozik a klubnál?Realista24 írta: Juni Calafat eddigi legjobb igazolásai:
Casemiro
Militão
Vinicius
Rodrygo
Reinier
Valverde
Ødegaard
Camavinga
Tchouaméni
Kubo
Következik Endrick.
Kíváncsi lennék amúgy, hogy a felsoroltakon kívül hány igazolás köthető a nevéhez.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. szeptember 13., kedd 9:15
Calafat mióta dolgozik a klubnál?Realista24 írta: Juni Calafat eddigi legjobb igazolásai:
Casemiro
Militão
Vinicius
Rodrygo
Reinier
Valverde
Ødegaard
Camavinga
Tchouaméni
Kubo
Következik Endrick.
Kíváncsi lennék amúgy, hogy a felsoroltakon kívül hány igazolás köthető a nevéhez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 13., kedd 8:53
Félreérthető volt, ahogy írtam. Szóval ő a következő, akin dolgozik, hogy Realos legyen.kodo írta: Ez az Endrick ennyire biztos?
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. szeptember 13., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 13., kedd 7:16
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. szeptember 12., hétfő 10:08
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 11., vasárnap 16:17
Nyilván szezon végén lehet ítéletet mondani, mint mindig. Azt írtam, h "elkezdte", szóval most jól nézünk ki. Hadd lelkesedjek már kicsit!Faust írta:Ugyanolyan komolytalan az ilyenekkel jonni, mint amikor a standard forumozo mar szeptember kozepen temeti a szezont. Varjunk mar ezekkel par honapot.Donát írta: Azért szépen csendben az élet idén is elkezdi a vezetőséget igazolni. Elképesztő!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. szeptember 11., vasárnap 15:58
Ugyanolyan komolytalan az ilyenekkel jonni, mint amikor a standard forumozo mar szeptember kozepen temeti a szezont. Varjunk mar ezekkel par honapot.Donát írta: Azért szépen csendben az élet idén is elkezdi a vezetőséget igazolni. Elképesztő!![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 11., vasárnap 15:55
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem