csababarca írta: Lesz gázunk füst?
Tankerületek kiadták igazgatóknak, hogy ha nem tudják levinni 25%al a fogyasztást, akkor viszlát.
A hèten kettő mondott fel emiatt, nem akar ehhez asszisztálni.
Nincs pènz, mindent kaszálnak el, törölnek el, költségvetéseket vágják meg.
Vetítővásznunkat lehúzták, hogy azt nem rendelhetünk, mert nincs rá pénz.
Szülők vettek egyet….
Szerintem iszonyat bajok lesznek itt, de sose fogják bevallani.
Pedig most kellene őszintének lenni, kiállni a lakosság elé, belemondani az arcukba, hogy mindenki vegyen vissza mert baj lesz.
Nem azt mantrázni az m1en, hogy itt minden király, van elég mindenből, mert ebből a magyar ember mit szűr le? Hogy nem spórolok.
Magasabb körökben azt suttogják, hogy nem az a kérdés mennyit fizetünk majd télen a gázért, hanem hogy lesz-e.
Aggasztó azért.
De mindegy, nèmetek fagynak meg először:D
Nagyon durva amit írsz.
De a németeket jelentem nem kell félteni.
Mivel elég jó rálátásom van az itteni helyzetre így nyugodtan mondhatom, hogy a környéken lévő németek lehet aggódnak, de mivel mondható jóléti állam így van/volt annyi spórolt pénzük, hogy egyesek a pár éves gázfűtéses rendszert most pelletre cserélik.
Sőt lakótömbök kapnak új pelletes fűtést. Ami lényegesen olcsóbb, mint a gáz és villany.
Sőt ahol A vagy AA-s minősítésű házak vannak ott kb padlófűtés elég. Ilyenben lakom én is és nem kellett megfagyni tavaly sem és idén sem hiszem , hogy baj lesz.
Ergo ez a németek majd jól megfagynak az azért meredek, bár az Északi régióban biztosan durva pár hónapnak néznek elébe.
De a nagy átlagban nem lesz kaosz, meg gyertyával fűtés, akármennyire is szeretnék az itteni zöldek