Úriember

És a sok angol kisköcsög
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 17., szombat 18:29
Úriember
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 17., szombat 18:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 16., péntek 18:46
Cáfolták.realfan írta:nem tudom mennyire mérvadó, de poolos haverom szerint is küldik visszaRealista24 írta: Jürgen Klopp is already fed up with Arthur and does not believe he is the level required.
Liverpool are already looking for a way to cut the loan contract short in January.
Nem tudom el lehet-e hinni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. szeptember 16., péntek 15:31
nem tudom mennyire mérvadó, de poolos haverom szerint is küldik visszaRealista24 írta: Jürgen Klopp is already fed up with Arthur and does not believe he is the level required.
Liverpool are already looking for a way to cut the loan contract short in January.
Nem tudom el lehet-e hinni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 16., péntek 15:15
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 12., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 12., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. szeptember 12., hétfő 20:02
Csak ha kérünk a szomszédból gumibogyó szörpöt is hozzá. Sanitasnak van elég dolga (órája számlázva) Kante meg egy Cavani nélkül isEl Sie7e írta:Csucsu cseréjének jöhet nem extra fizuértRealista24 írta: Kante nem akar szerződést hosszabbitani. Jövőre free agent lehet.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 12., hétfő 20:00
Emberileg nagyon bírom a kis kopaszt, a szerénysége, alázata miattEl Sie7e írta:Csucsu cseréjének jöhet nem extra fizuértRealista24 írta: Kante nem akar szerződést hosszabbitani. Jövőre free agent lehet.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. szeptember 12., hétfő 18:35
Csucsu cseréjének jöhet nem extra fizuértRealista24 írta: Kante nem akar szerződést hosszabbitani. Jövőre free agent lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 12., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. szeptember 12., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. szeptember 12., hétfő 16:14
“I was scared to death. Holding that chain I kept thinking, ‘What if this wolf thinks about jumping on top of me?’ and then the three of them did," Costa said of his heart-pounding announcement video. “Because the lady training them kept calling them, asked them to move around a little and the dog, the wolves didn’t do a single thing. And I thought, ‘If they’re not doing anything with the trainer, if they come’...when they came and smelled my foot, I knew I was done for."
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. szeptember 12., hétfő 15:03
Ez mondjuk tényleg bitang.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 12., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. szeptember 11., vasárnap 14:56
Remy írta:Csóri gyerek.realistahuni írta:
Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 11., vasárnap 14:51
Csóri gyerek.realistahuni írta:Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.The Premier League have postponed this weekend's matches as a mark of respect to Queen Elizabeth II.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 9., péntek 16:55
Ma minden elmaradt, loverseny es egyeb szorakoztato esemeny is. 71 ev uralkodas utan meghalt egy kiralyno, egeszen ertheto, mar csak ha a rangjat nezem akkor is, nem beszelve az evek szamarol.Marci77 írta: Csak a PL marad el,minden más meg lesz tartva,legyen az lóversenyek,rögbimeccsek meg lesznek tartva, mozik,boltok,pubok stb mind nyitva lesznekBohóckodás.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. szeptember 9., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. szeptember 9., péntek 16:27
Nem is neked szólt személyesen!Realista24 írta:Én sem azt írtam
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem