Liverpool are already looking for a way to cut the loan contract short in January.
Nem tudom el lehet-e hinni

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 16., péntek 15:15
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 12., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 12., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. szeptember 12., hétfő 20:02
Csak ha kérünk a szomszédból gumibogyó szörpöt is hozzá. Sanitasnak van elég dolga (órája számlázva) Kante meg egy Cavani nélkül isEl Sie7e írta:Csucsu cseréjének jöhet nem extra fizuértRealista24 írta: Kante nem akar szerződést hosszabbitani. Jövőre free agent lehet.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 12., hétfő 20:00
Emberileg nagyon bírom a kis kopaszt, a szerénysége, alázata miattEl Sie7e írta:Csucsu cseréjének jöhet nem extra fizuértRealista24 írta: Kante nem akar szerződést hosszabbitani. Jövőre free agent lehet.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. szeptember 12., hétfő 18:35
Csucsu cseréjének jöhet nem extra fizuértRealista24 írta: Kante nem akar szerződést hosszabbitani. Jövőre free agent lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 12., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. szeptember 12., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. szeptember 12., hétfő 16:14
“I was scared to death. Holding that chain I kept thinking, ‘What if this wolf thinks about jumping on top of me?’ and then the three of them did," Costa said of his heart-pounding announcement video. “Because the lady training them kept calling them, asked them to move around a little and the dog, the wolves didn’t do a single thing. And I thought, ‘If they’re not doing anything with the trainer, if they come’...when they came and smelled my foot, I knew I was done for."
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. szeptember 12., hétfő 15:03
Ez mondjuk tényleg bitang.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 12., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. szeptember 11., vasárnap 14:56
Remy írta:Csóri gyerek.realistahuni írta:
Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 11., vasárnap 14:51
Csóri gyerek.realistahuni írta:Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.The Premier League have postponed this weekend's matches as a mark of respect to Queen Elizabeth II.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 9., péntek 16:55
Ma minden elmaradt, loverseny es egyeb szorakoztato esemeny is. 71 ev uralkodas utan meghalt egy kiralyno, egeszen ertheto, mar csak ha a rangjat nezem akkor is, nem beszelve az evek szamarol.Marci77 írta: Csak a PL marad el,minden más meg lesz tartva,legyen az lóversenyek,rögbimeccsek meg lesznek tartva, mozik,boltok,pubok stb mind nyitva lesznekBohóckodás.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. szeptember 9., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. szeptember 9., péntek 16:27
Nem is neked szólt személyesen!Realista24 írta:Én sem azt írtam
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 9., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. szeptember 9., péntek 14:40
Pontosan,mégtöbb az agymosott,jobban beléjük ivódva. Aztán majd nyögik minden idők legdrágább temetését és koronázását,mert rajtuk lesz leverve természetesen. Vicc ez az egész.Realista24 írta: De hogy tudnál ebben érdemszerűen állást foglalni, amikor nem angol vagy?
Értem én, hogy itt örömünnep lenne, ha OV nem kelne fel holnap, de ott kicsit más kategóriát képviselt a Királynő.
Csak a PL marad el,minden más meg lesz tartva,legyen az lóversenyek,rögbimeccsek meg lesznek tartva, mozik,boltok,pubok stb mind nyitva lesznekPad'em írta: Annyira azért nem fura, hogy a halála utáni pár napban elhalasztják a szórakoztató eseményeket, szerintem ez teljesen normális és érthető.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 9., péntek 13:56
Én sem azt írtam, hogy egyetértek vele, de megérteni megértem.M1Ö írta: Nem értek egyet! Pont, hogy közösségben lehetett volna leróni a tiszteletet. Mint a pipacsos megemlékezés! Pl ott van az Old Traffordban 80.000 ember, meccs előtt gyászolás, megemlékezés. Ennél nagyobb tisztelet, hogy minden angol otthon gyászolja magába? Ők tudják amúgy, de szerintem felesleges elhalasztani...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. szeptember 9., péntek 13:54
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem