Ez csak megerősíti az állításomatRealista24 írta:Asensionak erről más a véleménye.Pad'em írta:
Nagyon komoly ez a csapat, Ancelotti előtt meg le a kalappal milyen jól használja a keretet. Kell is egy ilyen szezonban.![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 12., hétfő 10:30
Ez csak megerősíti az állításomatRealista24 írta:Asensionak erről más a véleménye.Pad'em írta:
Nagyon komoly ez a csapat, Ancelotti előtt meg le a kalappal milyen jól használja a keretet. Kell is egy ilyen szezonban.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 12., hétfő 10:02
Asensionak erről más a véleménye.Pad'em írta:
Nagyon komoly ez a csapat, Ancelotti előtt meg le a kalappal milyen jól használja a keretet. Kell is egy ilyen szezonban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 12., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. szeptember 12., hétfő 9:45
nem értenek hozzá a szakkommentátorok...kiserik írta: Az angol kommentátorok rommá dicsérték, kiemelték hogy mennyit ad a csapatnak, milyen a hozzáállása, mennyire húzza a többieket, a világ egyik legjobb támadója lett 22 évesen, itt meg megy a fika![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 12., hétfő 9:37
De gondolom azt olvasod, hogy a fika minek szól leginkább.kiserik írta: Az angol kommentátorok rommá dicsérték, kiemelték hogy mennyit ad a csapatnak, milyen a hozzáállása, mennyire húzza a többieket, a világ egyik legjobb támadója lett 22 évesen, itt meg megy a fika![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. szeptember 12., hétfő 9:27
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. szeptember 12., hétfő 8:40
Nem csak az ellenfél basztatására gondoltam feltétlenül, pl. a gólörömei.p.csabi1 írta:Akkor nem láttad hogy mit csináltak vele.realistahuni írta: 70-ik percben tudtam bekapcsolódni a meccsbe, a gólja fasza volt de a sok rajoskodásától szekunder szégyenerzetem van. péesgének hagyjuk meg az ilyent az ott menő. Egyikszer Kroos is ellökte hogy fejezze be a picsába.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 11., vasárnap 18:42
Akkor nem láttad hogy mit csináltak vele.realistahuni írta: 70-ik percben tudtam bekapcsolódni a meccsbe, a gólja fasza volt de a sok rajoskodásától szekunder szégyenerzetem van. péesgének hagyjuk meg az ilyent az ott menő. Egyikszer Kroos is ellökte hogy fejezze be a picsába.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. szeptember 11., vasárnap 17:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 11., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. szeptember 11., vasárnap 16:42
+1. Sok volt a majomkodás.realistahuni írta: 70-ik percben tudtam bekapcsolódni a meccsbe, a gólja fasza volt de a sok rajoskodásától szekunder szégyenerzetem van. péesgének hagyjuk meg az ilyent az ott menő. Egyikszer Kroos is ellökte hogy fejezze be a picsába.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. szeptember 11., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 5., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 4., vasárnap 12:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. augusztus 22., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 21., vasárnap 0:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 15., hétfő 17:22
A masodikban is egy kenyszeritonel ziccerbe hozta karimot. Tarthatatlan volt.Buitre írta: ahhoz képest, hogy folyamatosan 2 sőt 3 ember is rajta volt, egész sokszor sikerült átverekednie magát. Az első gól is majdnem az övé lett (zseni volt az átfűzés és alig akadt el a labda a kapus lábai közt), plusz az első félidőben kiosztott egy kvázi gólpasszt Karimnak csak kimaradt
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 15., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 15., hétfő 15:45
Abszolút, meghatározó a jelenléte a pályán, az ellenfelek is már komolyabban veszik, emiatt több területe van a többieknek, csakhát tegnap Benz szar volt. Illetve meg van áldva Mendyvel is, Alabástyával ott menne a pengetés rendesen.ateeemadrid írta: Meg kell barátkozni gondolattal, hogy a mi kis esetlen Vininkből a világ egyik legjobb támadója lett. Minden meccsen életveszély, és ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem