Halfkey írta:
Nem kértem számon semmit, az az állítás hogy ennyiért ez egy nagyon buta tervezõi döntés. Nem az a baj hogy hazudnak, senki nem mondta hogy megtévesztenek. A saját példádnál maradva (hátha annak legalább megy az értelmezése) ha a 3080ti kártyás gép minden egyéb paraméter alapján sokkal többre képes, csak alulméretezték a kártyát, azzal miért ne lehetne elégedetlen valaki hogy nem optimális a konstrukció? Vagy akár fordítva, van valamiben egy bika kártya de amúgy a procija egy fos, ezt nem lehet megemlíteni hogy rossz ötlet így összerakni? Hát le van írva a specifikáció, nem hazudtak!
Szoval valaki vesz masfel millio forintert egy aktualis csucskategorias gepet, majd a sajat tudatlansaga miatt joggal lehet elgedetlen, mert az MSI/DELL/Razer "alulmeretezte" a kartyat.
Hatha akkor igy menni fog az ertelmezese a helyzetnek: Azert nem lehet valaki elegedetlen, mert ez egy valos dolog, es aki ilyen gepet vesz, annak tudnia kell, hogy nem lehet egy 15 colos gepbe, egy 17 colos gepbe es egy asztali gepbe ugyanolyan teljesitmenyu videokartyat rakni. Valahol kompromisszumot kell kotni a meret miatt (es ez nem a gyarto hibaja, sem aze aki tervezte, a technologia ezen a szinten all jelenleg), ez nem ugy mukodik, hogy egy laptopba beledugnak egy asztal 3080 ti kartyat, osztjovan. Egy 15colos gep most kb 100wattot tud adni a kartyanak, egy 17 colosnal most ez kb 160-170, egy asztali 350et.
De befejeztem, nincs ertelme, maradjunk annyiban, hogy szerintem aki ezeknek nem nez utana (foleg, amikor itt sokak szerint ezek mar boven luxus kategorias cuccok), az a sajat hulyesege es ne hoborogjon, hogy hatde ez a gyarto egy szar.