ateeemadrid írta:
Ezért tartom én is jogosnak a kritikát, mert annyira gyenge opcióink vannak előre, hogy ezeknél tényleg bármiféle megerőltetés nélkül találtunk volna jobb játékosokat, minimális ráfordítással. Mariano elképesztően nem szint, ez már mindenkinek világos, RdTk meg Joseluk is köröket vernek rá, ennyierővel már valamelyik Castillás gyereket is használhatjuk helyette.
Hazard meg az évi 3 meccsével nem tényező, helyette is valami olcsó tucattal is előrébb lennénk, aki legalább bevethető néha napján.
Még Asensio az, aki legalább néhány pontot, meg pár nagy gólt összeszed a csapatnak, de ő is gyenge.
Szóval szerintem pl. kiserikkel, meg pár emberrel az az elsődleges nézetkülönbség, hogy ti csak az A opciókkal vagytok kibékülve, de mi páran a ZS helyett a C-vel is megelégednénk, mert még az is lényeges lehet címek szempontjából.
Én nekem ok lenne a C kategória is, de ilyen Joselu felek... Hagyjatok már! A tag talán életében nem lőtt 15 gól felett, szinte mindenütt megbukott. Semmivel nem jobb, mint Mariano, aki a francia ligában megmutatta, hogy mit tud és látjuk, hogy nálunk mire elég. Illetve még mindig nem a FIFA 22 live az élet. Ha egy játékosnak nem elég évi 5 meccs, akkor nem fog leülni Karim mögé a padra.
Most lemegy 2 hónap. Addig lesz ami lesz, aztán újra lehet igazolni, ha netán gáz lenne. Ne felejtsétek el, hogy ez nem normális év, amikor is 4 hónap múlva lehet csak igazolni. Én egyetértek a kivárással.