Tőlem addig maradna amíg akar, pláne hogy ő fejben pontosan érzi meddig bírja, és nem szeretne béna nyuggerként visszavonulni.
Köszi bayern továbbra is hogy nem tartottátok többre mint egy jó játékos.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 16., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. október 16., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 16., vasárnap 18:38
Ezt a mait IS fogom majd nezegetni, miutan visszavonult. Szamomra az egy gyasznap lesz.lestat írta: Sose hagyd abba.![]()
MESTERMŰ a mai.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. október 16., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 16., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 6:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 13., csütörtök 6:40
Szerintem tetszik neki is, hogy eleg sokat pihen es nem jatszanak 0-24ben.Kercsó írta: tavasszal, mikor a BL menetelésben mindig az volt egyik döntő pont, hogy Kroos le és Camavinga be, kicsit féltettem Tonit, hogy el/megfáradt és tényleg ez lesz az uolsó szezonja
aztán, idén ő a legstabilabb a középpályán. tegnap is gépként robotolta végig a teljes meccset és nem eresztette a karmesteri pálcát egy pillanatra sem![]()
Toni Kroos vs Shakhtar:
• 1 assist
• 5 chances created
• 139 touches
• 108 accurate passes (94%)
• 11/13 long passes
• 12 ball recoveries
• 5 tackles
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 12., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. október 12., szerda 15:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 11., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. szeptember 7., szerda 11:18
kár értePad'em írta:Mindig jó, mondjuk speciel ez fakeKercsó írta:
![]()
Hatalmas lett a legutóbbi podcast![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 7., szerda 10:13
Megneztem az elmult 10 evben a BL dontok parositasait.Realista24 írta: Kroos said: "The Premier League has not won an international title this year. TV money has been significantly higher in England for years and yet it hasn't resulted in English teams winning everything. Thank God not all players look only at salary but also at winning."
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 6., kedd 14:56
Mindig jó, mondjuk speciel ez fakeKercsó írta:| Toni Kroos a francia bajnokságról: "Olyan tehetségeket nevelnek ki, mint Camavinga, vagy éppen Tchouaméni, de maga a bajnokság egy vicc. Úgy gondolom, a Castilla csapatunk simán tudna az első háromban végezni, de az sem zárható ki, hogy megnyerné."
![]()
Hatalmas lett a legutóbbi podcast
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. szeptember 6., kedd 14:36
| Toni Kroos a francia bajnokságról: "Olyan tehetségeket nevelnek ki, mint Camavinga, vagy éppen Tchouaméni, de maga a bajnokság egy vicc. Úgy gondolom, a Castilla csapatunk simán tudna az első háromban végezni, de az sem zárható ki, hogy megnyerné."
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 6., kedd 9:46
I love you!Realista24 írta: Kroos said: "The Premier League has not won an international title this year. TV money has been significantly higher in England for years and yet it hasn't resulted in English teams winning everything. Thank God not all players look only at salary but also at winning."
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 6., kedd 7:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. augusztus 29., hétfő 13:35
Messze nem ugyanaz a minta, hogy összehasonlítsuk, hogy más hogy rúgná.kiserik írta:Tegnap Lukita is rúgott, más is szokott rúgni, kb ugyan az a végeredmény.Toti írta: hát komám, ezek a szögletek, meg szabadrúgások.. nemhogy az enyém, de sztem már az ellenfél pulzusa sem megy fel, ha odaáll a labdák mögé rögzített helyzeteknél. 10ből 9x kifejeli az első ember.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 29., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 29., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 29., hétfő 12:04
Hát nem tudom, Alaba egy beadáshoz állt oda, abból Benzema egyből fejelt egy veszélyeset. Megnéznék egy statot h mennyi beadott szöglet és szabadrúgás volt veszélyes az elmúlt 1-2 évben. Ezen a szerepen én már biztos váltanék, adjon be Alaba, kapura is rújon ha balos kell, jobbal meg, hát azt nem tudom, de Kroos ideje lejáróban van sajna.kiserik írta:Tegnap Lukita is rúgott, más is szokott rúgni, kb ugyan az a végeredmény.Toti írta: hát komám, ezek a szögletek, meg szabadrúgások.. nemhogy az enyém, de sztem már az ellenfél pulzusa sem megy fel, ha odaáll a labdák mögé rögzített helyzeteknél. 10ből 9x kifejeli az első ember.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem