Van valaki akinek ilyen vagy ehhez hasonlo szellozoracs van az autoban?
Milyen telefontartot lehetne normalisan rarakni, ami stabil is lenne? Lidl-ben ma a 3ezres kapufa volt

HozzászólásSzerző: pheco » 2022. szeptember 10., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 10., szombat 17:57
Nyilvan ha veszek egy 600ezres gepet, akkor nem olvasom el mit tud, mert hat az elozo generacio azt tudta, ugyh biztosan ez is tud mindent + uj dolgokat.Halfkey írta: Igen Marky köszi, már berendeltem múlt hétenAz egy monitorral az a baj, hogy a Windowsban hiába van ott a jobbra tolom balra tolom gomb, Macnél ez sincs.
Zsunyi te meg most faszán megmondtad, remélem kielégítõ érzés volt. Nem érzem magam hülyének hogy egy olyan funkciót amit minden más gép támogat, az elõzõ széria is támogat, nem ellenõriztem hogy valamiért kivettek-e az új gépekbõl. Tudom, az almánál ez alap hogy végig kell böngészni, mert láthatóan lesznek meglepetések, ennyi pénzért ez nem elvárható
Arról nem is beszélve hogy te hoztad fel a munkára valóságot mint szempontot amiért megérik a felárat, majd az a válasz hogy ja a 600 ezres az mégsem jó munkára. Gg.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 10., szombat 15:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 10., szombat 15:30
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. szeptember 10., szombat 15:29
Mármint a te nyugalmad?Realista24 írta: Nyugalom a hosszú forumozas titka.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 10., szombat 14:48
Vagy szemműtétre.ANDS írta: A Macbook helyett én azt a pénzt inkább egy dedikált zenelejátszó cuccra költeném
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 10., szombat 14:18
Nyugalom a hosszú forumozas titka.zsuninnyo írta:Mondjuk az air nem munkagep, sot, a 13 colos pro sem. GG jozan esz bazmeg (raadasul le van irva specifikacioba, kurvara nem titok, az olvasas talan meg nem luxus)Halfkey írta:
Ja baromira, m1 chipes apple csodát kaptam munkagépnek, és nem támogatja a két monitort. GG apple bazdmeg.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. szeptember 10., szombat 13:05
DisplayLink adapteres dokkoloval mukodik a dual monitor setup. De en is a 32+col 4K monitorra szavazok.zsuninnyo írta:Mondjuk az air nem munkagep, sot, a 13 colos pro sem. GG jozan esz bazmeg (raadasul le van irva specifikacioba, kurvara nem titok, az olvasas talan meg nem luxus)Halfkey írta:
Ja baromira, m1 chipes apple csodát kaptam munkagépnek, és nem támogatja a két monitort. GG apple bazdmeg.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 10., szombat 12:27
Nem tudom pontosan milyen típusú melót végzel, de egy nagyobb felbontású és méretű monitort próbáltál már? Sokkal könnyebb kezelni szvsz, és jobban fókuszban van minden. Persze, jóval drágább tud lenni, mint egy duplamonitoros setup, én is majdnem amellett kötöttem ki, csak "monitor arm"-okkal ugyanott lettem volna ki kvázi.Halfkey írta: Ja baromira, m1 chipes apple csodát kaptam munkagépnek, és nem támogatja a két monitort. GG apple bazdmeg.
Calma tesózsuninnyo írta: Mondjuk az air nem munkagep, sot, a 13 colos pro sem. GG jozan esz bazmeg (raadasul le van irva specifikacioba, kurvara nem titok, az olvasas talan meg nem luxus)
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 10., szombat 12:23
Mondjuk az air nem munkagep, sot, a 13 colos pro sem. GG jozan esz bazmeg (raadasul le van irva specifikacioba, kurvara nem titok, az olvasas talan meg nem luxus)Halfkey írta:Ja baromira, m1 chipes apple csodát kaptam munkagépnek, és nem támogatja a két monitort. GG apple bazdmeg.zsuninnyo írta:
A macbook munkaban egy teljesen mas szint, mint az osszes tobbi gep, kiveve ha csak a ms office cuccokat hasznalod, szoval mindig megeri megvenni (arrol nem is beszelve, hogy nem dragabb a sajat kategoriajaban mint a tobbi gep).
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 10., szombat 12:21
Ja baromira, m1 chipes apple csodát kaptam munkagépnek, és nem támogatja a két monitort. GG apple bazdmeg.zsuninnyo írta:A macbook munkaban egy teljesen mas szint, mint az osszes tobbi gep, kiveve ha csak a ms office cuccokat hasznalod, szoval mindig megeri megvenni (arrol nem is beszelve, hogy nem dragabb a sajat kategoriajaban mint a tobbi gep).nmate írta: Nekem sem azzal van a bajom, hogy vírusos vagy, hogy lassú. Céges gép, sajátot nem vettem már 5 éve, mindig tudtam használni a cégeseket bármire.![]()
Csak hogy jelenleg pl. mikorofonos bt fejhallgatómon egy scriptet kellett írnom, hogy profilt váltson hívásokhoz, hogy a mikrofonját tudjam használni (kézzel is lehet persze, de hát nem vagyunk állatok). Touchpad gesture-ket mai napig nem tudtam mindet kihozni belőle. Képernyőn az ablakok elrendezése is elég statikus + type-c valamiért nem visz át 4k-t (a Dellem pedig elvileg tudja), miközben ugye beneveztem egy monitorra ami 4k60hz-et tud, amin amúgy dolgozni egy álom ergonómia és átláthatóság szempontjából is.
Alapvetően ezt hozná egy Windows gép is, viszont a projektjeimhez rengeteg kis szar script bashban van megírva, ami kicsit körülményessé tenné a futtatást.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 10., szombat 11:20
A macbook munkaban egy teljesen mas szint, mint az osszes tobbi gep, kiveve ha csak a ms office cuccokat hasznalod, szoval mindig megeri megvenni (arrol nem is beszelve, hogy nem dragabb a sajat kategoriajaban mint a tobbi gep).nmate írta: Nekem sem azzal van a bajom, hogy vírusos vagy, hogy lassú. Céges gép, sajátot nem vettem már 5 éve, mindig tudtam használni a cégeseket bármire.![]()
Csak hogy jelenleg pl. mikorofonos bt fejhallgatómon egy scriptet kellett írnom, hogy profilt váltson hívásokhoz, hogy a mikrofonját tudjam használni (kézzel is lehet persze, de hát nem vagyunk állatok). Touchpad gesture-ket mai napig nem tudtam mindet kihozni belőle. Képernyőn az ablakok elrendezése is elég statikus + type-c valamiért nem visz át 4k-t (a Dellem pedig elvileg tudja), miközben ugye beneveztem egy monitorra ami 4k60hz-et tud, amin amúgy dolgozni egy álom ergonómia és átláthatóság szempontjából is.
Alapvetően ezt hozná egy Windows gép is, viszont a projektjeimhez rengeteg kis szar script bashban van megírva, ami kicsit körülményessé tenné a futtatást.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 10., szombat 11:07
Fasza, megvetted, és fent is tudod tartani? Tankolni, szervizelni, stb. Az már megint egy más kérdés.h3x0r írta:Tehát ha Ronaldo vesz egy Ferrarit, az nem luxus autó, de ha én veszek, miután eladom nagyszüleim házát, akkor már igen?ANDS írta: Érdekes, hogy mennyire nincs közmegegyezés olyan fogalmak esetében,
aminek definícióját el lehet olvasni a szótárban (“valakinek anyagi erejét túlhaladó kiadás, költekezés”)![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 10., szombat 11:05
ANDS írta:Semmivel nem vagyunk előrébb, mint két napja
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 10., szombat 10:42
Tehát ha Ronaldo vesz egy Ferrarit, az nem luxus autó, de ha én veszek, miután eladom nagyszüleim házát, akkor már igen?ANDS írta: Érdekes, hogy mennyire nincs közmegegyezés olyan fogalmak esetében,
aminek definícióját el lehet olvasni a szótárban (“valakinek anyagi erejét túlhaladó kiadás, költekezés”)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 10., szombat 9:18
Az etteremben kajalas, a minosegibb sor, bor, pezsgo vagy Starbucks is luxusnak szamit, ha minden nap ott eszel/iszol. De heti vagy havi nehany alkalmat azert szinte barki megengedhet maganak.csababarca írta:Nem tudom.ANDS írta:
Csaba, komolyan kérdezem: szerinted mi a luxus ma Magyarországon az átlagember szintjén?
Kinek mi.
Egy iphone önmagában nem luxus szerintem (!!).
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 10., szombat 8:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. szeptember 9., péntek 23:17
Nem tudom.ANDS írta:
Csaba, komolyan kérdezem: szerinted mi a luxus ma Magyarországon az átlagember szintjén?
jaja, ezért is jártam ki USA-ba dolgozni, 10 hétre 6-7ezer dolcsiért:DDh3x0r írta:
Még hogy a tanarok nem keresnek jol![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. szeptember 9., péntek 22:19
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. szeptember 9., péntek 21:29
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem