Mindkettőből volt 64GB 4GB-s lényegében ugyanaz a telefon csak nagyobb kijelző meg a plus valamivel nagyobb akksival volt szerelve, de a plusból volt 128GB-s 6GB RAM-al is az volt a top.cart írta: AZ jo nagy parasztvakitas volt azzal a lekerekitett kijelzovel ami kinyult a telefon oldalara.![]()
Amugy a kijelzon kivul ugyan az a telefon volt az S8 meg az S8 plus.

Elektronika
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Elektronika
Persze, mindig a plusz volt az S csúcsa, ezt senki nem vitatja
Elég változó minõségūek voltak amikhez nekem volt szerencsém.

AZ jo nagy parasztvakitas volt azzal a lekerekitett kijelzovel ami kinyult a telefon oldalara.

- Santi
De egyébként igazatok van a Note 8-ról, csak már nemtudom szerkeszteni.
Az A az a belépő szintje meg a középje is a Samsungnak, kisebb számozású A-k a belépők, a nagyobb számozású A-k a középkategória. Az S az valóban a felső-közép és felső kat, nyilván specifikáció függvényében illetve a +os változat volt a csúcs, ami már akkoris 800 dollár körül jött ki.
Az A az a belépő szintje meg a középje is a Samsungnak, kisebb számozású A-k a belépők, a nagyobb számozású A-k a középkategória. Az S az valóban a felső-közép és felső kat, nyilván specifikáció függvényében illetve a +os változat volt a csúcs, ami már akkoris 800 dollár körül jött ki.
- Santi
Úgy hogy volt S8+Sierra írta: S8 hogy lett volna már közép?a Galaxy S széria mindig is flagship volt,
Ez volt az első Redmi Note 4, csak nem ez jött Európába, hanem már a SD625-ös verzió, de először a 10 magos MTK Helio X20-szal jelent ez meg. Sőt nekem még volt is ilyen telefonom.Santi írta: Dehogyis, Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53
Amúgy nem a proci a vészes, egy kicsit az is, de a 3GB RAM kevés már.
Amúgy emlékszem a Galaxy S8 volt a közép és Galaxy Note 8 volt a flagship akkoriban, Xiamoinál meg a Mi Mix 2 asszem.
S8 hogy lett volna már közép?

Galaxy s szèria volt a flagship phone, a Note pedig mint ‘phablet’ futott, tablet és telefon közé volt pozícionálva.Amúgy emlékszem a Galaxy S8 volt a közép és Galaxy Note 8 volt a flagship akkoriban, Xiamoinál meg a Mi Mix 2 asszem.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Also kategorias TV, also kategorias SoC-al. Nekem a Q80T mindezt tokeletesen tudja. AirPlay-el minden kimegy, a Digi is.maestrito46 írta:én 5 hónapig bírtam vele, aztán nem érdekelt csak valaki megvegye.Realista24 írta: Én például most rendelek egy 13 minit, mert ez a samsung s20 kicseszett módon felkúrta az agyamat, a korábbi p20-as hatszor nagyobb jóság volt, mint ez.
Sajnálom rá a lóvét, de annyira felkúr használat közben, hogy leszarom. Plusz nekem nagy.
Ugyanitt S20FE olcsón eladó.
de úgy amblokk az egész samsunggal. TV-m is samsung, a smart things-es alkalmazás egy nagy szr, ha streamen meccset akarok nézni szinte esélytelen, hogy akármelyik linket is működésre bírjam, airplay kb 10 percenként áll le, digi.online-ra még belépni se tudok, mert mire beírom a jelszót addigra törli a felhasználónevet. ennek apropóján kiváncsi is vagyok másnál más márkájú TV is szarakszik? ez egy Samsung 43TU8502, 108 cm-s 4K ultra HD-s tv
- Santi
Dehogyis, Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53Sierra írta:Az már akkor is középkategória volt, nem belépő szint. Emlékszem az első olyan telefon volt, amibe 10 magos procit raktak.Santi írta: 2017 óta nyúzok egy Xiaomi Note 4-et, ami már akkoris 50kas telefon volt, abszolút belépő szint.
Amúgy nem a proci a vészes, egy kicsit az is, de a 3GB RAM kevés már.
Amúgy emlékszem a Galaxy S8 volt a közép és Galaxy Note 8 volt a flagship akkoriban, Xiamoinál meg a Mi Mix 2 asszem.
-
én 5 hónapig bírtam vele, aztán nem érdekelt csak valaki megvegye.Realista24 írta: Én például most rendelek egy 13 minit, mert ez a samsung s20 kicseszett módon felkúrta az agyamat, a korábbi p20-as hatszor nagyobb jóság volt, mint ez.
Sajnálom rá a lóvét, de annyira felkúr használat közben, hogy leszarom. Plusz nekem nagy.
Ugyanitt S20FE olcsón eladó.
de úgy amblokk az egész samsunggal. TV-m is samsung, a smart things-es alkalmazás egy nagy szr, ha streamen meccset akarok nézni szinte esélytelen, hogy akármelyik linket is működésre bírjam, airplay kb 10 percenként áll le, digi.online-ra még belépni se tudok, mert mire beírom a jelszót addigra törli a felhasználónevet. ennek apropóján kiváncsi is vagyok másnál más márkájú TV is szarakszik? ez egy Samsung 43TU8502, 108 cm-s 4K ultra HD-s tv
iphone, macbook ez az egeszi tanari dolog csak egy atveres a kulvilag fele, biztos vmi tuti allas rohadt jo megbecsultseggel es fizuval, ha ilyenjei vannak! Mondjuk el tudom kepzelni, hogy a diakok lekopnek mert nem iphone-nal megy be tanitani, valoszinuleg ezert van a diakok a tanarokert is, hogy teljen nekik iphonre-ra /sh3x0r írta:Még hogy a tanarok nem keresnek jolcsababarca írta: Jah nekem régóta iphone-om van, 6, 8 majd most 13. 4 évente szoktam cserélni, de azért mert addigra használódik el, pl most azért cseréltem, mert már nem hallottam kihangosítva se nagyon meg engem sem hallottak.
Macbookom is 5 éves, köszöni jól van.
De soha nem éreztem magam emiatt elismertnek, vagy nagykirálynak, emlékszem az iphone 6-t '14-ben 180ért vettem, most a 13-ast 260-ért. Telekomtól mindkettőt, előfizuval, nem részletre.
Nem egy nagy drágulás azért 8 év alatt.![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyon félrementetek, de örülök megmozgattam a topikot

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elismeroen nem, de bizonyos körökben lenezoen igen, ha nem ilyen cuccaid vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Még hogy a tanarok nem keresnek jolcsababarca írta: Jah nekem régóta iphone-om van, 6, 8 majd most 13. 4 évente szoktam cserélni, de azért mert addigra használódik el, pl most azért cseréltem, mert már nem hallottam kihangosítva se nagyon meg engem sem hallottak.
De soha nem éreztem magam emiatt elismertnek, vagy nagykirálynak, emlékszem az iphone 6-t '14-ben 180ért vettem, most a 13-ast 260-ért. Telekomtól mindkettőt, előfizuval, nem részletre.
Nem egy nagy drágulás azért 8 év alatt.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
De mit villogsz egy Iphone-nal? Komolyan kérdezem, egy tömegtermékről beszélünk.ANDS írta:
Lehet, hogy valaki jobban érzi magát, ha vesz egy félmillás telót, de az életérzést veszi meg, hogy elmondhatja magáról, hogy menő telója van, villoghat vele, megnézik, elismerő pillantásokat kap.
Ugyanez a Cerrutti, Boss öltöny, Tommy Hilfiger Ralph Laurant ruhák, stb.
talán 10 éve lehetett vagánykodni vele, mostmár ez kit izgat?:D
Hát rám emiatt mert iphone van a kezemben még senki nem nézett elismerően

Egy Boss öltönytől se fognak rád így nézni, a Tommy, Ralph vonal meg megint egy tévút, azok is amcsiban kommersz termékek, mint itt a zara, vagy hm vonal.
Ezek miatt ki a franc néz elismerően?:D
Én nem értem, hogy egy új iphone megjelenés hogy szülhet többnapos komment zuhatagot.
Jah nekem régóta iphone-om van, 6, 8 majd most 13. 4 évente szoktam cserélni, de azért mert addigra használódik el, pl most azért cseréltem, mert már nem hallottam kihangosítva se nagyon meg engem sem hallottak.
Nem egy nagy drágulás azért 8 év alatt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Az már akkor is középkategória volt, nem belépő szint. Emlékszem az első olyan telefon volt, amibe 10 magos procit raktak.Santi írta: 2017 óta nyúzok egy Xiaomi Note 4-et, ami már akkoris 50kas telefon volt, abszolút belépő szint.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem ez volt a kérdés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Pm?Realista24 írta:HosszúNika91127 írta:
Mi történt? Engem még nem akasztott ki![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
HosszúNika91127 írta:Mi történt? Engem még nem akasztott kiRealista24 írta: Én például most rendelek egy 13 minit, mert ez a samsung s20 kicseszett módon felkúrta az agyamat, a korábbi p20-as hatszor nagyobb jóság volt, mint ez.
Ugyanitt S20FE olcsón eladó.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha a Spotify betöltésére várnom kéne egy másodpercet összesen már fognám a fejem.
Továbbra is tartom, hogy addig jó mindenkinek, amíg nem használt huzamosabb ideig flagshipet. Azután már nagyon nehéz visszatérni egy olcsóbb kategóriára.
Ez kicsit olyan, mint a 120 hertz képfrissítés. Enyém 60-as, abszolút nem zavaró, mert nem volt viszonyítási alapom, de tegnap egy kolléga mobilja akadt a kezembe és azonnal érezhető volt, hogy mennyivel szebben gördül minden. Utána kellett pár perc, amíg visszaszoktam a saját mobilom 60 hertzéhez.

Továbbra is tartom, hogy addig jó mindenkinek, amíg nem használt huzamosabb ideig flagshipet. Azután már nagyon nehéz visszatérni egy olcsóbb kategóriára.
Ez kicsit olyan, mint a 120 hertz képfrissítés. Enyém 60-as, abszolút nem zavaró, mert nem volt viszonyítási alapom, de tegnap egy kolléga mobilja akadt a kezembe és azonnal érezhető volt, hogy mennyivel szebben gördül minden. Utána kellett pár perc, amíg visszaszoktam a saját mobilom 60 hertzéhez.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.