Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 9., péntek 20:03

Persze, mindig a plusz volt az S csúcsa, ezt senki nem vitatja :) Elég változó minõségūek voltak amikhez nekem volt szerencsém.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. szeptember 9., péntek 20:01

AZ jo nagy parasztvakitas volt azzal a lekerekitett kijelzovel ami kinyult a telefon oldalara. :lol:
Amugy a kijelzon kivul ugyan az a telefon volt az S8 meg az S8 plus.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. szeptember 9., péntek 19:58

De egyébként igazatok van a Note 8-ról, csak már nemtudom szerkeszteni.
Az A az a belépő szintje meg a középje is a Samsungnak, kisebb számozású A-k a belépők, a nagyobb számozású A-k a középkategória. Az S az valóban a felső-közép és felső kat, nyilván specifikáció függvényében illetve a +os változat volt a csúcs, ami már akkoris 800 dollár körül jött ki.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. szeptember 9., péntek 19:45

Sierra írta: S8 hogy lett volna már közép? :D a Galaxy S széria mindig is flagship volt,
Úgy hogy volt S8+

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 9., péntek 19:17

Santi írta: Dehogyis, Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53
Amúgy nem a proci a vészes, egy kicsit az is, de a 3GB RAM kevés már.

Amúgy emlékszem a Galaxy S8 volt a közép és Galaxy Note 8 volt a flagship akkoriban, Xiamoinál meg a Mi Mix 2 asszem.
Ez volt az első Redmi Note 4, csak nem ez jött Európába, hanem már a SD625-ös verzió, de először a 10 magos MTK Helio X20-szal jelent ez meg. Sőt nekem még volt is ilyen telefonom.

S8 hogy lett volna már közép? :D a Galaxy S széria mindig is flagship volt, a Note széria lényege a "phablet" meg az S pen volt, ahogy Halfkey is írta. Samsungnál mindig is az A széria volt a belépő- és középkategória.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 9., péntek 19:12

Amúgy emlékszem a Galaxy S8 volt a közép és Galaxy Note 8 volt a flagship akkoriban, Xiamoinál meg a Mi Mix 2 asszem.
Galaxy s szèria volt a flagship phone, a Note pedig mint ‘phablet’ futott, tablet és telefon közé volt pozícionálva.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. szeptember 9., péntek 18:49

maestrito46 írta:
Realista24 írta: Én például most rendelek egy 13 minit, mert ez a samsung s20 kicseszett módon felkúrta az agyamat, a korábbi p20-as hatszor nagyobb jóság volt, mint ez.

Sajnálom rá a lóvét, de annyira felkúr használat közben, hogy leszarom. Plusz nekem nagy.

Ugyanitt S20FE olcsón eladó.
én 5 hónapig bírtam vele, aztán nem érdekelt csak valaki megvegye.
de úgy amblokk az egész samsunggal. TV-m is samsung, a smart things-es alkalmazás egy nagy szr, ha streamen meccset akarok nézni szinte esélytelen, hogy akármelyik linket is működésre bírjam, airplay kb 10 percenként áll le, digi.online-ra még belépni se tudok, mert mire beírom a jelszót addigra törli a felhasználónevet. ennek apropóján kiváncsi is vagyok másnál más márkájú TV is szarakszik? ez egy Samsung 43TU8502, 108 cm-s 4K ultra HD-s tv
Also kategorias TV, also kategorias SoC-al. Nekem a Q80T mindezt tokeletesen tudja. AirPlay-el minden kimegy, a Digi is.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. szeptember 9., péntek 18:38

Sierra írta:
Santi írta: 2017 óta nyúzok egy Xiaomi Note 4-et, ami már akkoris 50kas telefon volt, abszolút belépő szint.
Az már akkor is középkategória volt, nem belépő szint. Emlékszem az első olyan telefon volt, amibe 10 magos procit raktak.
Dehogyis, Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53
Amúgy nem a proci a vészes, egy kicsit az is, de a 3GB RAM kevés már.

maestrito46

HozzászólásSzerző: maestrito46 » 2022. szeptember 9., péntek 17:39

Realista24 írta: Én például most rendelek egy 13 minit, mert ez a samsung s20 kicseszett módon felkúrta az agyamat, a korábbi p20-as hatszor nagyobb jóság volt, mint ez.

Sajnálom rá a lóvét, de annyira felkúr használat közben, hogy leszarom. Plusz nekem nagy.

én 5 hónapig bírtam vele, aztán nem érdekelt csak valaki megvegye.
de úgy amblokk az egész samsunggal. TV-m is samsung, a smart things-es alkalmazás egy nagy szr, ha streamen meccset akarok nézni szinte esélytelen, hogy akármelyik linket is működésre bírjam, airplay kb 10 percenként áll le, digi.online-ra még belépni se tudok, mert mire beírom a jelszót addigra törli a felhasználónevet. ennek apropóján kiváncsi is vagyok másnál más márkájú TV is szarakszik? ez egy Samsung 43TU8502, 108 cm-s 4K ultra HD-s tv

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 9., péntek 17:08

h3x0r írta:
csababarca írta: Jah nekem régóta iphone-om van, 6, 8 majd most 13. 4 évente szoktam cserélni, de azért mert addigra használódik el, pl most azért cseréltem, mert már nem hallottam kihangosítva se nagyon meg engem sem hallottak.
Macbookom is 5 éves, köszöni jól van.

De soha nem éreztem magam emiatt elismertnek, vagy nagykirálynak, emlékszem az iphone 6-t '14-ben 180ért vettem, most a 13-ast 260-ért. Telekomtól mindkettőt, előfizuval, nem részletre.
Nem egy nagy drágulás azért 8 év alatt.
Még hogy a tanarok nem keresnek jol :mrgreen:
iphone, macbook ez az egeszi tanari dolog csak egy atveres a kulvilag fele, biztos vmi tuti allas rohadt jo megbecsultseggel es fizuval, ha ilyenjei vannak! Mondjuk el tudom kepzelni, hogy a diakok lekopnek mert nem iphone-nal megy be tanitani, valoszinuleg ezert van a diakok a tanarokert is, hogy teljen nekik iphonre-ra /s

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 9., péntek 16:52

Nagyon félrementetek, de örülök megmozgattam a topikot :mrgreen: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 9., péntek 16:52

Elismeroen nem, de bizonyos körökben lenezoen igen, ha nem ilyen cuccaid vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 9., péntek 16:50

csababarca írta: Jah nekem régóta iphone-om van, 6, 8 majd most 13. 4 évente szoktam cserélni, de azért mert addigra használódik el, pl most azért cseréltem, mert már nem hallottam kihangosítva se nagyon meg engem sem hallottak.

De soha nem éreztem magam emiatt elismertnek, vagy nagykirálynak, emlékszem az iphone 6-t '14-ben 180ért vettem, most a 13-ast 260-ért. Telekomtól mindkettőt, előfizuval, nem részletre.
Még hogy a tanarok nem keresnek jol :mrgreen:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. szeptember 9., péntek 16:47

ANDS írta:
Lehet, hogy valaki jobban érzi magát, ha vesz egy félmillás telót, de az életérzést veszi meg, hogy elmondhatja magáról, hogy menő telója van, villoghat vele, megnézik, elismerő pillantásokat kap.
Ugyanez a Cerrutti, Boss öltöny, Tommy Hilfiger Ralph Laurant ruhák, stb.
De mit villogsz egy Iphone-nal? Komolyan kérdezem, egy tömegtermékről beszélünk.
talán 10 éve lehetett vagánykodni vele, mostmár ez kit izgat?:D

Hát rám emiatt mert iphone van a kezemben még senki nem nézett elismerően :lol:

Egy Boss öltönytől se fognak rád így nézni, a Tommy, Ralph vonal meg megint egy tévút, azok is amcsiban kommersz termékek, mint itt a zara, vagy hm vonal.
Ezek miatt ki a franc néz elismerően?:D

Én nem értem, hogy egy új iphone megjelenés hogy szülhet többnapos komment zuhatagot.

Jah nekem régóta iphone-om van, 6, 8 majd most 13. 4 évente szoktam cserélni, de azért mert addigra használódik el, pl most azért cseréltem, mert már nem hallottam kihangosítva se nagyon meg engem sem hallottak.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 9., péntek 15:52

Santi írta: 2017 óta nyúzok egy Xiaomi Note 4-et, ami már akkoris 50kas telefon volt, abszolút belépő szint.
Az már akkor is középkategória volt, nem belépő szint. Emlékszem az első olyan telefon volt, amibe 10 magos procit raktak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 9., péntek 15:49

Nem ez volt a kérdés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. szeptember 9., péntek 15:28

Realista24 írta:
Nika91127 írta:

Mi történt? Engem még nem akasztott ki :)
Hosszú :lol:
Pm?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 9., péntek 15:25

Nika91127 írta:

Mi történt? Engem még nem akasztott ki :)
Hosszú :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. szeptember 9., péntek 15:24

Ha a Spotify betöltésére várnom kéne egy másodpercet összesen már fognám a fejem. :mrgreen:

Továbbra is tartom, hogy addig jó mindenkinek, amíg nem használt huzamosabb ideig flagshipet. Azután már nagyon nehéz visszatérni egy olcsóbb kategóriára.

Ez kicsit olyan, mint a 120 hertz képfrissítés. Enyém 60-as, abszolút nem zavaró, mert nem volt viszonyítási alapom, de tegnap egy kolléga mobilja akadt a kezembe és azonnal érezhető volt, hogy mennyivel szebben gördül minden. Utána kellett pár perc, amíg visszaszoktam a saját mobilom 60 hertzéhez.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. szeptember 9., péntek 14:30

2017 óta nyúzok egy Xiaomi Note 4-et, ami már akkoris 50kas telefon volt, abszolút belépő szint. A mai napig semmi gondom vele, csak a 40k-s támogatás miatt gondolkozom, hogy be kéne újítani valamire.
Mondjuk mintha 1mp-vel lassabban indulna már a Spotify, mint 5 éve, ejnye-bejnye. :vivo: :lol:

A luxus témához meg szerintem a luxus az igenis relatív, de legalábbis egy bizonyos szintig mindenképpen. Elon Musknak az iphone annyi, mint nekem venni egy doboz gyufát, neki az nem luxuscikk, de megvenni mondjuk egy 10 millió dolláros órát az luxus mindenkinek a világon, neki is (attól függetlenül, hogy megtudja venni simán). Viszont mondjuk egy olyan családban ahol az összfizetés nincs annyi, mint az aktuális iphone ára, ott egy iphone-t venni luxus. Szerintem ez eléggé egyértelmű.

Vissza: