Ha ugyanazokat tudná, nem kerülne 10x annyiba.Tjacks írta:
Az én low budget 60k xiaomim pont ugyanezeket tudja.
Bár lehet én vagyok fordítva bekötve, szóljatok és átírom magam fillérbaszó Tjacks-re.![]()
Most csak pár példát hoznék: anyaghasználat, hardver, szofter. Nem mennék bele mélyebben, mert annyira biztos senkit nem érdekel, de amikor valaki ilyet ír, hogy a 60 ezres Xiaomi ugyanazt tudja, mint a 600ezres ájfont, azt egyszerűen nem lehet komolyan venni.
Nem, nem fog ugyanolyan képeket csinálni a 60 ezres xiaomi, mint a 600 ezres iphone. Nem, nem lesz olyan sokáig támogatva szoftveresen a 60 ezres Xiaomi, mint a 600 ezres iphone. És így tovább. Az a baj, hogy akik ezeket puffogtatják, csak azt látják, hogy az egyik 60 ezer, a másik meg 600 ezer. Fú hát ez biztosan túlárazott, hát ugyanazt tudja! Kicsit tájékozódni kéne, akkor egyből rájönne az ember, hogy jaaaa, ezeket nem tudtam.
Egyébként ezen logika mentén a 60 ezres kamera/fényképezőgép ugyanolyan videót/képet csinál mint a 600 ezres, igaz?
Ja és félreértések elkerülése végett, nem vagyok Apple bérenc, anyám Xiaomija 3 éve vígan működik, és sok ismerősömnek van évekig működő Androidja, de azért be kéne látni, hogy ez nem ilyen egyszerű, ahogy egyesek itt beállítják.