a 60k-s xiaomi pont ugyanazokat tudja, ja 2x lassabban kb mindent és az is lehet az ideg felvet mellette.Tjacks írta:Az én low budget 60k xiaomim pont ugyanezeket tudja.Sierra írta:
Mai mobiltelefonok piacat nezve.lassan egy belepo kategoria telefon is 70-80 ezer. Ahhoz kepest nem olyan draga egy 190 ezres iphone sztem.
Azert azt se feledjuk, hogy ezek mar rohadtul nem telefonok, hanem zsebszamitogepek telefonalasi funckioval. Plusz gratiszban eleg komoly foto+video masinak. Gyakorlatilag mindent el tudsz ezeken keresztul intezni, ami a napi rutinhoz kell. Sot meg azon felul is.
Bár lehet én vagyok fordítva bekötve, szóljatok és átírom magam fillérbaszó Tjacks-re.![]()
személyes tapasztalat alapján mondom. céges teló egy samsung, napi 10-15 percet kell használjam (mivel ios-re nincs meg az alkalmazás, amit használunk

es ha az almát az almával hasonlítjuk is: xr után volt egy galaxy s20. már az csalódás volt. 5% alatt kb instant meghalt (télen). s20-on úgy-e arc felismerő és ujj lenyomat is, de napközben jó ha 10/6x sikerült feloldani így a telot, sötétben pedig hagyjuk is.
én napi szinten kb 4 órát logók a telefonon, van hogy gyorsan kell valamit kinézzek és olyankor jó, ha nem szarakodik a feloldással, nem beszélve azzal, hogy az appok dobálnak ki error-al. és ezt tudja egy 600k-s iphone. jha plusz az se elhanyagolható, hogy a régi 6s-em sokkal jobban megy mint az 1 éves 60-70k-s samsung telefon.. az aksit leszámítva.
és akik jönnek az ilyen szöveggel, hogy az 50k-s is azt tudja, amit a 600k annak kiváncsi lennék a véleményére úgyhogy 1 hónapot használta a 600k-s telefont és utána visszatér az 50k-s telefonra